Esiintyjät 2020

 Elina Jutelyte

KEYNOTE: Event operations and budget - the most efficient scenario

Elina Jutelyte

Event management and marketing expert

Elina Jutelyte is a seasoned event management and marketing expert with more than 100+ global projects accomplished in more than 40 countries involving diverse (often remote) teams, managing 1000+ delegate events with 6 zero budgets.

In total 17+ years of international event management and marketing experience, gained from working with (and for) PCOs, event agencies and suppliers, DMCs, not-for-profit associations and corporate companies producing conferences, trade shows, exhibitions, kick-offs and product launches.

 Emilia Vuorisalmi

Rakkauden Kemia - Irti stressistä rakkaushermon avulla

Emilia Vuorisalmi

Lääkäri

Emilia Vuorisalmi puhuu hyvinvoinnista niin rakkaustieteen, aivojen, suoliston kuin ravinnon näkökulmista. Vuorisalmi uskoo, että rakkauslääketiede on tulevaisuuden ala ja että tunnemaailman mysteerien penkominen on hänen uransa punainen lanka.

Hän yhdistää sujuvasti tiedettä, kliinistä kokemusta sekä mielenkiintoisia esimerkkejä omasta elämästään. Puhujana Emilia laittaa itsensä aina täysillä likoon ja avaa yleisön silmät ja sydämet. Emilian intohimo on rohkaista ja inspiroida ihmisiä sekä auttaa jokaista löytämään oma yksilöllinen resepti terveeseen ja täyteen elämään.

 Jenni Janakka

Missä sinä olet hyvä?

Jenni Janakka

Puhetaiteilija

Yksi puhuja-alan kovimmista nousevista tähdistä on karismaattinen ja rohkea Jenni Janakka. Puhetaiteilija herättää miettimään meihin vaikuttavia stereotypioita ja ennakkoluuloja, jotka laittavat meidät tiettyyn rooliin, vaikuttavat itsearvostukseemme ja ovat esteenä kokeilulle, yrittämiselle ja rohkeudelle myös epäonnistua. Miksi teemme näin? Ja kuinka vaikeaa onkaan vastata suoraan kysymykseen "Missä sinä olet hyvä?".

Asennemuijana Jenni antaa avaimia röyhkeyteen, voimaan joka saa meidät toimimaan ja antamaan mahdollisuuden onnistumiselle.

 Pauliina Littorin

Korkojen kera - Matka oman talouden hallintaan

Pauliina Littorin

FT, taideasiantuntija ja taidemarkkinoiden tutkija

Pauliina Littorin on filosofian tohtori, suomalainen taideasiantuntija ja taidemarkkinoiden tutkija. Hän on myös kirjoittanut useita alaan liittyviä teoksia. Vuodesta 1999 alkaen Laitinen-Littorin on toiminut kolumnistina ja bloggaajana Taloustaito-lehdelle sekä pitänyt luentoja taidesijoittamisesta, taiteen keräilystä, taiteen hinnasta ja taiderikollisuudesta.

Anna-Helena Saariaho

Itsetuntemus ja stressinhallinta

Anna-Helena Saariaho

FT, LCF Life Coach ja NLP valmentaja

Anna-Helena on ihmisen fysiologian, immunologian ja mentaaliprosessien
asiantuntija, joka ammentaa tietoa hyvinvointikoulutuksiinsa tieteen
ja tutkimuksen maailmasta, vanhoista kansanperinteistä, omasta
elämänkokemuksestaan ja maalaisjärjestä.

Anna-Helena on holistinen kehon ja mielen yhdistäjä, joogaohjaaja ja
mentaalivalmentaja, joka auttaa ihmisiä löytämään itsestään sen
version itsestä joka ”tuntuu parhaalta.

Anni Harjunpää

PANEELIKESKUSTELU: Brändilähettiläänä - Kuinka olla oma itsensä ja edustava työelämässä

Anni Harjunpää

Miss Suomi 2019

Christoffer Weiss

Luontevan esiintymisen taidot kuuluvat kaikille!

Christoffer Weiss

Audiovisual Alchemist

Weiss.Events

Christoffer Weiss on innostava valmentaja, kouluttaja ja luennoitsija, joka auttaa jokaista löytämään oman uniikin polkunsa. Hänellä on monipuolinen kokemustausta näyttelijänä, jonka lisäksi hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2002 lähtien.

Hän on tuottanut satoja kooltaan ja teemoiltaan vaihtelevia tapahtumakokonaisuuksia 40 eri maassa ja hallitsee erinomaisesti prosessien johtamisen. Valmennusmaailmasta Christoffer kiinnostui havaittuaan itsensä kokonaisvaltaisen kehittämisen välttämättömyyden, mutta samalla haastavuuden.

Hannu Holma

Tilojen hyötykäyttö 24/7 - matka unelmasta toteutukseen

Hannu Holma

SSA Group perustajajäsen

VALO Hotel & Work konseptin visionääri

Hannu Holma on kiinteistöalan intohimoinen kehittäjä. Hän on ollut perustamassa ja pyörittämässä useita eri yhtiöitä viimeisen 20 vuoden ajan ja kerryttänyt vahvan kokemuksen ja osaamisen kiinteistö-ja rakennusalalta.

”Valitettavasti yhteiskunnassamme hyvinvointi jaetaan lompakon paksuuden mukaan. Kiinteistöissä on suurin osa kaikesta varallisuudestamme, joten kiinteistöjen viisas ylläpito ja käyttäminen on lopulta myös pääoman viisasta käyttämistä. Haluan olla mukana rakentamassa kiinteistöjä, jotka tuovat omistajilleen ja käyttäjilleen iloa: tuloja, valinnanvapautta, virkistäviä kohtaamisia ja hyvinvointia. En halua olla mukana rakentamassa tyhjiä kiinteistöjä.”

Jaana Villanen

Korkojen kera - Matka oman talouden hallintaan

Jaana Villanen

Arvostrategi, palvelu- ja liiketoimintakehittäjä

Jaana Villanen on arvostrategi, palvelu- ja liiketoimintakehittäjä, osallistava kouluttaja ja vaikuttava puhuja, juontaja, joka on loputtoman kiinnostunut sekä jokaisen ihmisten että yritysten kehittämisestä arvopohjaisesti. Jaana uskoo siihen, että kaikki on mahdollista ja tekee intohimoisesti töitä mission, visio ja arvojen puolesta. Hän näkee ne yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden menestystekijöinä.

Janne Auvinen

Tapahtumatilojen toiminnallinen suunnittelu

Janne Auvinen

hallituksen jäsen

AVITA

Janne Auvinen toimii Hämeenlinnan Verkatehtaan toimitusjohtajana. Hänellä on mittava kokemus erilaisten toimivien tapahtumatilojen suunnittelijana niin Verkatehtaasta kuin Turun Logomosta, sekä useista muista erilaisten tapahtumien ja esittävien taiteiden tiloista. Parhaillaan hän tekee Aalto-yliopistoon väitöskirjaa toiminnallisista tapahtumatiloista.

Juho Hiidenmaa

Tapahtumatilojen toiminnallinen suunnittelu

Juho Hiidenmaa

hallituksen jäsen

AVITA

Juho Hiidenmaa on Bright Finlandin markkinointijohtaja ja tapahtumien ammattilainen. Vuosikymmenten työkokemus sisältää moninaista kokemusta teknikkona, suunnittelijana sekä vastaavana tuottajana sekä myynnin johtajana eri tapahtuma-alan johtavissa yrityksissä.

Jukka-Pekka Vuorinen

Arvojohtaminen tapahtumatuotannossa

Jukka-Pekka Vuorinen

sarjayrittäjä, hallitusammattilainen sekä sertifioitu mentori ja valmentaja

Jukka-Pekka Vuorinen on kokenut urheilujohtaja ja ollut vastuussa menestyksellisesti pääsihteerinä suurista urheilutapahtumista, mm. talviolympialaisten jääkiekko italiassa ja jääkiekon mm-kisat, järjestänyt useita kongresseja sekä johtanut jääkiekon sm-liigaa ja jääkiekkoliittoa toimitusjohtajana yhteensä 19 vuotta.

Nykyinen sarjayrittäjä ja useiden start up-yritysten hallitusten puheenjohtaja haluaa arvojen ja hyvän johtamisen näkyvän yritysten ja tapahtumien arkipäivässä. uusien innovaatioiden ja erilaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa työskennellessään vuorinen haluaa arvojen esilletuonnilla ja niiden integroinnilla osaksi organisaatioiden päivittäistä toimintaa, nostaa yritysten tulosta ja liiketoiminnan arvoa. onko tämä mahdollista vai utopiaa?

Juuso Toivonen

Hyvinvoiva, turvallinen tapahtuma - miten ennaltaehkäiset konfliktit?

Juuso Toivonen

Juuso Toivonen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja vastuunkannon valmentaja. Hän on taustaltaan fysioterapeutti, coach sekä yrittäjä mm. turvallisuusalalla. Juusolla on monialainen ymmärrys sekä yksilö- että ryhmätason hyvinvoinnin haasteista.

Hän haluaa inspiroida ja motivoida ihmisiä ottamaan vastuun omasta elämästään ja toimimaan sen eri osa-alueilla tavoitteellisesti ja ennaltaehkäisten ongelmien syntymistä. Hän näkeekin hyvinvoinnin laaja-alaisesti psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen osa-alueen kokonaisuutena, joista jokaiseen tulisi kiinnittää huomiota.

Katja Pasanen

Mielen pelikirja - Kuinka kykenen antamaan parastani?

Katja Pasanen

Mentaalivalmentaja

Katja on kannustava mentaalivalmentaja, joka tuo parhaan esille sinusta. Katjalla on vahva kokemustausta urheilun puolella, minkä lisäksi hän on kouluttautunut muun muassa terveydenhuollon, psykologian ja johtamisen saralla, rakentaen kattavan asiantuntemuksen valmentamiseen.

Katja on toiminut päävalmentajana mm. naisten jääkiekon Liigassa ja valmentamisen lisäksi hän luennoi itsensä johtamisesta.

Kumina Music Oy / Tessa Virta Orkesteri

Tessa Virta Duo viihdyttää svengaavin klassikoin

Kumina Music Oy / Tessa Virta Orkesteri

Tessa Virta, piano ja laulu

Olli Peuhu, kontrabasso

Musiikin monitoimitaituri pianisti-laulaja Tessa Virta on tullut tunnetuksi maamme eturivin artistien orkesterinjohtajana. Kumina Music Oy / Tessa Virta Orkesteri on esiintynyt ja tuottanut korkeatasoista musiikkiohjelmaa yritysjuhliin jo 30v ajan.

Kongressimessuilla Tessa Virta Duo esittää jazziskelmää ja letkeää lattaripoljentoa esikuvinaan Nat ”King” Cole, Diana Krall, Frank Sinatra, Laila Kinnunen, Norah Jones, Ella Fitzgerald ja A.C Jobim.

Esitykset tapahtuma-aamuisin sisääntulo loungessa.

Laura Pulkkinen

Arvot uudistumisen ankkureina

Laura Pulkkinen

Työyhteisövalmentaja

Luovia Porvoo

Olen toiminut työyhteisövalmentajana vuodesta 2014 lähtien tehden pääasiassa valmentavan esimiestyön, muutosjohtamisen valmennuksia sekä tyhy-valmennuksia mm. vuorovaikutukseen ja työssäjaksamiseen liittyen.

Tapahtumatuotannon parissa olen työskennellyt vuodesta 2008, jolloin valmistuin Kulttuurituottajaksi Humanistisesta amk:sta. Tällä hetkellä tuotan mm. porvoolaista ruokatapahtuma Smakua.

Leena Sarvi

PANEELIKESKUSTELU: Brändilähettiläänä - Kuinka olla oma itsensä ja edustava työelämässä

Leena Sarvi

Tyylikonsultti, yrittäjä, kouluttaja

Leena Sarvi on tunnettu ja arvostettu tyylikonsultti, joka on tehnyt pitkän uran muodin parissa ja kouluttanut useissa eri yhteyksissä ensivaikutelman ja oman itsensä johtamisen tärkeydestä.

Maria Ritola

Tekoälyn avulla kohti parempaa maailmaa - 10 tulevaisuuden taitoa ja tulevaa trendiä

Maria Ritola

Start up -yrittäjä, palkittu teknologiavaikuttaja

Maria Ritola on pitänyt satoja puheenvuoroja erilaisille yleisöille mm. työn tulevaisuudesta, koneoppimisen hyödyntämisestä ongelmanratkaisussa, ihmisen ja koneen vuorovaikutuksesta, teknologioiden roolista aikamme vaikeimpien ongelmien ratkaisemisessa, tekoälystä ja etiikasta sekä kestävän datatalouden rakentamisesta.

Maria työskentelee Piilaakson Singularity Universityssa perustamassaan teknologiayritys Iris.ai:ssa rakentaakseen tekoälyllä toimivan tutkimusassistentin, joka auttaa tutkijoita hyödyntämään tieteellisiä tekstejä olemassa olevia työkaluja monipuolisemmin ja nopeammin.

Marja-Leena Haapanen

Korkojen kera - Matka oman talouden hallintaan

Marja-Leena Haapanen

Osakesijoittaja, kouluttaja

Marja-Leena Haapanen on positiivisella elämänasenteella rikastettu intohimoinen osakesijoittaja, kouluttaja sekä naisille suunnattujen sijoitustapahtumien uranuurtaja. Yli 40 vuoden työuran isoissa organisaatioissa ja yli 30 vuoden osakesijoittamisen kartuttamalla kokemuksella Marja-Leena päätti toteuttaa unelmansa ja perustaa historiaa tehden Suomeen Naisten Oman Pörssiklubin!

Yritystoiminnan ohessa Marja-Leena toimii myös Helsingin Osakesäästäjien hallituksen jäsenenä ja toiminnanjohtajana.

Marko Eskola

Myynnin elementit

Marko Eskola

Yrittäjä, verkostoituja, partneri

Ennen sanottiin, että hyvä myyjä myy vaikka hiekkaa Saharaan. Tämä aika on jäänyt taakse, sillä myynti ei ole enää vain kylmäpuheluita, messuja, palavereja, sähköposteja ja esitteitä, vaan se on kokonaisvaltaista toimintaa, joka on kaikkialla läsnä. Myynti rakentuu uusista elementeistä, johon kuuluu läsnäoloa, tarinankerrontaa, asiakkaan huomioimista ja ongelmanratkaisua, osaamisen ja tiedon jakamista, verkostoitumista, henkilökohtaista vaikuttamista, ja paljon muuta.

Myynnissä onnistuminen ratkaisee sen, jäämmekö henkiin. Samalla, kun ymmärrämme asiakkaan tarpeen syvällisemmin, voimme tunnistaa selkeämmin, mitä elementtejä voimme myyntitilanteessa käyttää, ja jopa innostua myynnistä.

Mirkku Merimaa

Miten brändi loistaa valokuvissa?

Mirkku Merimaa

Valokuvaaja

Ihana Elämys Oy

Niina & Mirkku ovat suosittujen Ihana Nainen -elämysten ja yhteiskunnallisen #älämahdumuottiin-taideprojektin perustajat & kehittäjät. He elävät niin kuin saarnaavat – etsien merkityksellisyyttä kaikesta tekemisestään, innostaen ja innostuen, kehittäen ja kyseenalaistaen, tehden yhteistyötä avoimesti ja rohkeasti. Niinalla & Mirkulla on yhteensä yli 25 vuoden kokemus ihmisten kuvaamisesta & visuaalisesta viestinnästä.

Niina Ratsula

Miksi hyvät tyypit tekevät pahoja asioita?

Niina Ratsula

Vuoden 2019 vastuullinen vaikuttaja

Toimitusjohtajien pikapotkut, vallan ja aseman väärinkäyttö, syrjintäväitteet, #metoo, rahanpesuskandaalit, ja lista jatkuu – bisnesetiikan kysymykset ovat edessämme päivittäin. Mitä voisimme oppia näistä ja varmistaa, että oma toimintamme on päivänvalon kestävää?

Niina Ratsulalla on yli vuosikymmenen kansainvälinen kokemus eettisesti kestävän työelämän ja hyvän hallinnon kehittämisestä. Hänen missiona on edistää oikein toimimisen kulttuuria työelämässä.

Niina Stolt

Miten brändi loistaa valokuvissa?

Niina Stolt

valokuvaaja

Ihana Elämys Oy

Niina & Mirkku ovat suosittujen Ihana Nainen -elämysten ja yhteiskunnallisen #älämahdumuottiin-taideprojektin perustajat & kehittäjät. He elävät niin kuin saarnaavat – etsien merkityksellisyyttä kaikesta tekemisestään, innostaen ja innostuen, kehittäen ja kyseenalaistaen, tehden yhteistyötä avoimesti ja rohkeasti. Niinalla & Mirkulla on yhteensä yli 25 vuoden kokemus ihmisten kuvaamisesta & visuaalisesta viestinnästä.

Sunneva Kantola

PANEELIKESKUSTELU: Brändilähettiläänä - Kuinka olla oma itsensä ja edustava työelämässä

Sunneva Kantola

Toimitusjohtaja

Finnartist Oy

Sunneva on jatkanut yhden maamme tunnetuimman brändin Miss Suomen luotsaamista. Hän on kehittänyt More than Beauty Academyn, jotta yhä useampi nainen voisi olla oman elämänsä brändilähetiläs.

Missikoulu originelli on yksi tähän kuuluva kokonaisuus. Itsetunto ja positiivinen ammattitaidon kehittäminen on hänelle sydämen asia.

Susa Laine

Miten brändi loistaa valokuvissa?

Susa Laine

AD, graafinen suunnittelija

Value Company Oy

Susa Laine on graafisen suunnittelun ammattilainen Helsingistä. Hän on toimistovaeltaja, joka tulee työpariksesi työpaikallesi. Susa suunnittelee yritysilmeitä, tapahtumia, nettisivuja ja taittaa julkaisuja.

Tomi Kaukinen

Licence to Fail - Mitä voimme oppia valtakunnan viralliselta epäonnistujalta?

Tomi Kaukinen

Start up -yrittäjä, Valtakunnan virallinen epäonnistuja

Tomi Kaukinen puhuu negatiivisten ajatuksien muuttamisesta positiiviseksi oman tarinan kautta. Innostuneena mutta kokemattomana start-uppaajana Tomi kävi läpi kaikki mahdolliset virheet mutta virheistä viisastuneena vei firman Espanjaan jossa hän lopulta palkkasi Real Madridin entisen digijohtajan ja työskenteli maailman suurimpien seurojen kanssa.

Miten tarina on jatkunut? Tämä on Kongressimessujen yksi päräyttävimmistä puheista, rouhea Kaukinen ei säästele sanojaan.