Esiintyjät 2019

 Gijs Verbeek

Keynote: Steal winning event ideas from the Dutch - Events that stick

Gijs Verbeek

Executive Director MPI The Netherlands Chapter

Dutch seem to be the champions of the event industry with their creative and fearless approach. Now it is your turn to learn some of secrets of their success. As Executive Director of MPI The Netherlands Chapter, Gijs Verbeek has been involved in the organization of over 100 MPI events over the last decade. During his session at Kongressi, you will for example learn, how to turn a boring general assemble into an event that sticks? Gijs advices how to use your annual conference (sääntömääräinen kokous) to create experiences to remember. He will also share, what kind of risks they took as they organized the European Meeting & Events Conference in February 2019. The plan was to design a Game Changing event for the entire event industry. Gijs says: “Will everything we planned for, work out the way we thought, probably not… Was there a plan behind it; absolutely”. As the professional association for the meetings & events industry, it’s our duty to serve as a testing ground.”

 Saimi Hoyer

Merkityksellisyyden kulmakivet - Luovuus, rohkeus ja intohimo

Saimi Hoyer

Palkittu matkailulähettiläs, hotelliyrittäjä, suosittu bisnespuhuja ja huippumalli

(Yhteistyössä MySpeaker)

Saimi Hoyer on herättänyt Hotelli Punkaharjun palolla ja intohimolla entistä ehompaan loistoon. Kuvan kauniista, historiallisesta paikasta ja ainutlaatuisesta luonnosta ovat nauttineet vieraat valtionpäämiehistä lähtien. Mistä kumpuaa Saimin rohkeus, intohimoinen ote tehdä, uskoa omiin unelmiin? Karismaattisen Saimin omien tarinoidensa kautta hän innostaa kuulijoitaan olemaan läsnä. Saimin sanoin ’unelmiin uskotaan ja niitä tavoitellaan rohkeasti’.

 Susanna Paloheimo

Asiakaskokemus rakastaa myötätuntoa

Susanna Paloheimo

Asiakaskokemuksen parantaja

(Yhteistyössä MySpeaker)

Susanna Paloheimo on kokenut johtaja, joka on palvellut yrittäjänä ja viestinnän ja brändien kehittämisen neuvonantajana kymmeniä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Susannan supervoimia ovat näkemyksellisyys, innostaminen ja rohkeus. Hän hyödyntää työssään viestintää monin eri tavoin. Susanna syttyy liekkeihin puhujalavalla. Susanna puhuu messuvieraille asiakaskokemuksesta, ja miten jokainen voi kulkea kohti ylivertaisia asiakaskokemuksia.

 Tuija Seipell

Keynote: The Curse of Knowing - Tietämisen kirous

Tuija Seipell

Keynote speaker and business advisor

TV:stä, SLUSHista ja The Cool Hunter -blogista tuttu Tuija Seipell (www.tuijaseipell.com) suoraan Vancouverista. Pohjois-Amerikassa jo 36 vuotta asunut ja uransa luonut Seipell on tunteiden puolestapuhuja, asiakkaan asianajaja, luovuuden lähettiläs, miljoonien suosikkiblogin The Cool Hunterin (www.thecoolhunter.net) päätoimittaja, maailman luetuin suomalainen bloggaaja, kosmopoliitti, konsultti ja puhuja joka ei jätä kuuljioitaan kylmäksi.

Tuijan asiakkaita ovat monikansalliset toimijat, mm. Harley Davidson, Nike ja Europarc, sekä keskisuuret ja pienet yritykset ja valtiolliset organisaatiot ympäri maailmaa.

Viimeiset 4 vuotta han on ollut mukana Evento Awardsien tuomaristossa.

Seipell puhuu eri puolilla maailmaa monenlaisille yleisoille mm.:

• Leaders of Europe’s National Parks in Killarney, Ireland
• Fashion media at New York Fashion Week, in New York
• Tourism operators from four Scandinavian countries in Tromso, Norway
• An audience of 7,000 startups at SLUSH, the largest startup event in the Nordics, in Helsinki, Finland
• Conference of 300 wedding photographers in Rome, Italy and Stockholm, Sweden
• Global Retail Design team of Nike, in Whistler, Canada
• Event industry professionals from the Baltics in Tallinn, Estonia
• Europe’s event industry conference in Coimbra, Portugal

André Noël Chaker

Eläköön retorikas Suomi!

André Noël Chaker

Kirjailija - Lakimies

(Yhteistyössä MySpeaker)

André on ainut puhuja Suomessa, joka on palkittu triplasti puhuja-alalla, kaksi kertaa puhujana ja kerran juontajana. Sen seurauksena, hän on ollut yksi Suomen myydyimpiä puhujia viimeisten kolmen vuoden aikana. Hän on pitänyt yli 500 tilaisuutta Suomessa ja ulkomailla. André Nöel Chaker kertoo tapahtumajärjestäjille miten luodaan vaikuttavaa puhujasisältöä, ja järjestetään ainutlaatuinen tapahtuma. Miksi käyttää ammattijuontajaa ja mitä ottaa huomioon tapahtuman puhujasisällön luonnissa.

Antton Rönnholm

Paneelikeskustelu: Näkymä tulevaisuuden arvoilla johdetusta Suomesta. Miten sitä ohjataan?

Antton Rönnholm

Puoluesihteeri

SDP

Antton Rönnholm on neljännen polven demari, joka ei usko, että lobbaritaustasta on haittaa puoluesihteerin työssä. Rönnholm on työskennellyt Paavo Lipposen, Eero Heinäluoman, Mitro Revon[2] sekä Pia Viitasen[2] avustajana, asiantuntijana Elinkeinoelämän Keskusliitossa sekä EU-edunvalvontatehtävissä viestintätoimisto Milttonilla. Koulutukseltaan Rönnholm on valtiotieteen maisteri Åbo Akademista.

Anu Järvinen-Soppi

Paneelikeskustelu: Haussa luotettava tapahtumakumppani

Anu Järvinen-Soppi

Johdon assistentti

Indoor Group Oy

Olen toiminut johdon assistenttina reilut kolme vuotta, sitä ennen muissa tehtävissä nykyisen työnantajan palveluksessa. Järjestän vuodessa muutamia vajaan sadan henkilön tilaisuuksia sekä useita pienempiä. Odotukset tapahtumanjärjestäjänä on aktiivinen ja mutkaton viestintä yhteistyökumppanin kanssa, kun tapahtumasta on sovittu. Olen huomannut, että tapahtuman läpikäynnistä jälkeenpäin on ollut hyötyä sekä itselle ja yhteistyökumppanille.

Asmo Maanselkä

Paneelikeskustelu: Näkymä tulevaisuuden arvoilla johdetusta Suomesta. Miten sitä ohjataan?

Asmo Maanselkä

Puoluesihteeri

Kristillisdemokraatit

Asmo Maanselkä on ollut puolueen jäsen vuodesta 2002, koska kristillisdemokraattien arvot sopivat hänelle. KD rakentaa Suomesta inhimillistä, oikeudenmukaista, perheystävällistä ja yritteliästä lähimmäisyhteiskuntaa, jossa jokaisen ihmisen arvo tunnustetaan ja kaikilla on turvallista elää. Asmon mukaan KD puolustaa heikompiosaisten kansalaisten asemaa sekä jokaisen oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä ja vakaumuksensa. Koulutukseltaan Maanselkä on kauppatieteiden maisteri ja yhteiskuntatieteiden maisteri.

Christoffer Weiss

Täydellisen presentaation luominen

Christoffer Weiss

Audiovisual Alchemist

Weiss.Events

Christoffer Weiss on Teatterikorkeakoulusta valmistunut, täysin kolmikielinen näyttelijä, jolla on runsaasti kokemusta teatterista, elokuvista, TV:stä ja äänituotannoista niin Suomesta kuin ulkomailta. Vaikka näytteleminen on Christofferille työ ja rakkain harrastus on hän uransa aikana keskittynyt eniten tapahtumien tuotantoon. Christoffer onkin tuottanut yli 200 tapahtumaa, liki 40 maassa, kuudella mantereella, yli 15 vuoden ajan. Hän kouluttaa, valmentaa ja konsultoi puhujia maailmanlaajuisesti erikoistuen täydellisen presentaation luomiseen (Keynote/PowerPoint) ja luontevaan esiintymiseen, sekä lavalla että kameralle. Christoffer on myös kokenut ja taitava juontaja, sekä moderaattori, jolla pysyy monta lankaa käsissä vaativissakin tilanteissa.

Heikki Sivonen

Tapahtumat myynnin tukena – näin Solita toi tapahtumat osaksi digitaalista asiakaspolkua

Heikki Sivonen

Marketing manager

Solita Oy

Heikki Sivonen vastaa Solitalla markkinoinnin mittaamisesta, teknologiasta ja designesta. Puhuja ja kouluttaja, joka uskoo vaikuttavien sisältöjen ja markkinoinnin automaation pelastavan maailman.

Jaana Villanen

Vahvistu ihmiseksi, joka olet

Jaana Villanen

Kehittäjä, konsultti ja kouluttaja

Jaana Villanen on toiminut useita vuosia yrityskoulutusten parissa, toimien sekä kehittäjänä, konsulttina että kouluttajana yrityksille. Jaana Villasella on vahva osaaminen yrityksien tuotteistuksesta, immateriaalioikeuksista, brändäämisestä ja projektijohtamisesta. Erilaiset kehitystehtävät, joita Jaana Villanen on toteuttanut, ovat koskeneet sekä markkinointia että organisaation muutosjohtamista.

Janne Mustonen

Moottorisaha -jonglöörishow

Janne Mustonen

Taikuri - jonglööri

Janne Mustonen on Evento Awards 2018 Esiintyjä/Taiteilja kategorian voittaja ja tällä show´lla hän hurmasi niin yleisön kuin tuomaristonkin Britains Got Talent:issa, tuloksena standing ovation ja 4/4 kyllä ääntä tuomaristolta.

Jari Kortesoja

Paneelikeskustelu: Kehittämisen new step?

Jari Kortesoja

Johtajuus- ja liiketoimintavalmentaja, hyvinvointikouluttaja

Jari Kortesoja on johtajuus- ja liiketoimintavalmentaja, hyvinvointikouluttaja, Master of Engineering, yliluutnantti evp, on raudanluja johtamisen ja kehittämistyön ammattilainen. Sotilasuransa jälkeen Jari on toiminut monipuolisissa asiantuntijatehtävissä, muun muassa liikkeenjohdon konsulttina, kouluttajana, opettajana ja bisnesvalmentajana.

Jouni Markkanen

Paneelikeskustelu: Näkymä tulevaisuuden arvoilla johdetusta Suomesta. Miten sitä ohjataan?

Jouni Markkanen

Poliittinen sihteeri

Kokoomus

Jouni Markkanen, 32, on kokoomuksen poliittinen sihteeri. Markkasen vastuualueita ovat erityisesti kaupunkipolitiikka sekä työelämään ja digitalisaatioon liittyvät kokonaisuudet. Koulutukseltaan Markkanen on kauppatieteiden maisteri. Työmarkkinakentästä Markkasella on kokemusta muun muassa Akavan opiskelijoiden puheenjohtajana (2013–2014). Lisäksi hän on kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Tampereella.

Juha Lehto

Key learnings & Q+A - Nordic Business Forum - Euroopan johtava bisnes seminaari

Juha Lehto

Partner & Event Producer

Nordic Business Forum

Tapahtuma-alan ammattilainen, joka vastaa Nordic Business Forum -tapahtumissa shown, tekniikan ja visuaalisen ilmeen yhteispelistä. Suhtautuu intohimoisesti tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, uskoon yksinkertaistuksen voimaan sekä luottaa vahvuuksiinsa tarkastella pieniäkin yksityiskohtia.

Juhani Tuure

Arvopohjainen asiakaskohtaaminen

Juhani Tuure

Valmentaja

Runomies, ajattelija, mentori, uusiin näkökulmiin yllyttäjä - ”humanisti-insinööri”. Yhteistyökykyinen sekä laaja-alainen työyhteisön, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä, kokenut asiantuntijaorganisaatioiden esimies, taitavasti luoviva toiminnan mahdollistaja sekä yhteyksien ja muutosten rakentaja.

Jukka-Pekka Vuorinen

Paneelikeskustelu: Kehittämisen new step?

Jukka-Pekka Vuorinen

Menestysmentori, valmentaja ja sparraaja

Jukka-Pekka Vuorinen on menestysmentori, valmentaja ja sparraaja, joka haluaa hyödyntää vankkaa kokemustaustaansa ja osaamistaan auttaakseen toisia menestymään. Jukka-Pekka on toiminut yli 20 vuotta toimitusjohtajan tehtävissä sekä ollut vastuussa monipuolisista ja laajoista projekteista urheilumaailman puolella, sekä Suomessa että ulkomailla.

Kai Rinkinen

Vaikuttajat tuloksellisen markkinoinnin tukena

Kai Rinkinen

Toimitusjohtaja, Biisonimafia-kanavan perustaja

(Yhteistyössä MySpeaker)

Suomalainen YouTuben pioneeri Kai Rinkinen tunnetaan sketsi- ja stunt ryhmä Biisonimafian keulahahmona. Kaitsu on alan edelläkävijä, jolla on pitkä tausta luovan videosisällön tuottamisesta ja kaupallisesta konseptoinnista – niin vaikuttajan kuin konsultinkin näkökulmasta. Hän ja Troot Networkin tapahtumakonseptien kaupallistamisesta vastaava Joona Kettunen kertovat messukävijöille kuinka vaikuttajia voidaan hyödyntää tuloksellisen markkinoinnin tukena.

Kari Turunen

Paneelikeskustelu: Kehittämisen new step?

Kari Turunen

Myynti- ja markkinointikouluttaja, Valmentaja

Kari Turunen on lämminhenkinen kouluttaja ja valmentaja, jolla on sisäinen palo jakaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan toisten käyttöön. Karilla on pitkä kokemustausta palvelu- ja matkailusektorilla sekä yrittäjänä, minkä myötä hän osaa auttaa monipuolisesti etenkin näiden toimialojen yrittäjiä ja yrityksiä menestymään.

Katja Pasanen

Parasta esille sinusta ja tiimistäsi

Katja Pasanen

Ammattivalmentaja

Katja on ammattivalmentaja, jonka erikoisalaa ovat mentaalivalmennus, tiimin toiminta ja henkinen sparraus.

Työssään Katja on pohtinut erityisesti sitä, miten otetaan onnistumiset matkaan ja kuinka loivennetaan aallonpohjia. Tämän lisäksi Katja painottaa sitä, miten kaivetaan yksilöiden vahvuudet esille niin, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta. Koulutuksen tavoitteena on oivaltaa, millainen on paras sinä. Katjan työskentelylle on leimallista se, että hän ei perusta toimintaansa mutuun, vaan faktoihin.

Kristian Vuojärvi

Ruoan arvostus erilaisissa yritystapahtumissa

Kristian Vuojärvi

Suomen Kokkimaajoukkueen johtaja

Kristian Vuojärvi on Suomen Kokkimaajoukkueen johtaja sekä Global Chef- yksilökilpailun hopeamitalisti. Vuojärvi on ollut mukana useissa eri tyylisillä yritystapahtumissa ympäri maailmaa ja on huomannut, että ruoan arvostus vaihtelee paljon eri maiden välillä.

Lasse Miettinen

Paneelikeskustelu: Näkymä tulevaisuuden arvoilla johdetusta Suomesta. Miten sitä ohjataan?

Lasse Miettinen

Puoluesihteeri

Vihreät

Lasse Miettinen, Helsingin Kalliossa asuva turkulainen ja vihreiden puoluesihteeri. Koulutukseltaan Lasse on historioitsija, ajatuksiltaan feministi ja humanisti. puolueen pitkäaikainen järjestöpäällikkö ja entinen vihreän ministeriryhmän erityisavustaja. Lassen puolue on vihreät, koska uskomme, että toisenlainen maailma on mahdollinen. Tehtävämme on tehdä Suomesta, Euroopasta ja maailmasta oikeudenmukaisempi, tasa-arvoisempi ja kestävämpi paikka.

Mato Valtonen

Luovuus työkaluksi ja ilmiötä rakentamaan

Mato Valtonen

Luovuuden asiamies

(Yhteistyössä MySpeaker)

Yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen Mato Valtonen on oikea henkilö kertomaan miten syntyy legendaarisia ilmiöitä.
Hänen todella vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa rohkeammin. Mato pohtii tässä puheenvuorossa kuuljoidensa kanssa miten luodaan ainutlaatuinen elämys, kokemus – ikimuistoisen tapahtuma? Ja voiko luovuutta opetella ja kehittää? Millaisessa ympäristössä luovuus kukoistaa parhaiten?

Nathalie Vaittinen

Paneelikeskustelu: Haussa luotettava tapahtumakumppani

Nathalie Vaittinen

Executive assistant

Jokerit Hockey Club Oy

10 vuoden kokemus johdon assistenttina on antanut näkemystä hyvän tapahtuman rakentamisesta. Kansainvälisellä pelikentällä työskentely on tuonut uusia haasteita eri kulttuureissa toimimisessa ja työssäni odotankin yhteistyökumppanilta asiantuntijuutta mm. matkanjärjestäjiltä ja Suomessa kansainvälisten tilaisuuksien järjestäjiltä.

Niina Suuronen

Paneelikeskustelu: Kehittämisen new step?

Niina Suuronen

Laadun ja yritysvastuun asiantuntija sekä valmentaja

Niina Suuronen on kokenut laadun ja yritysvastuun asiantuntija, kouluttaja ja valmentaja. Niina on toiminut lähes koko työuransa organisaatioiden laadun ja toiminnan kehittämisen tehtävissä. Erityisesti Niina korostaa systemaattisen ja tavoitteellisen kehitystyön merkitystä.

Riikka Pirkkalainen

Paneelikeskustelu: Näkymä tulevaisuuden arvoilla johdetusta Suomesta. Miten sitä ohjataan?

Riikka Pirkkalainen

Puoluesihteeri

Keskusta

Riikka Pirkkalainen on iisalmalainen luonnontieteilijä, filosofian maisteri, joka on toiminut kesäkuusta 2018 keskustan puoluesihteerinä. Ennen valintaansa puoluesihteeriksi Pirkkalainen työskenteli perhe- ja peruspalveluministerin erityisavustajana, ja hän on työskennellyt myös eduskunta-avustajana vuosina.

Sanna Meronen-Vilenius

Paneelikeskustelu: Kehittämisen new step?

Sanna Meronen-Vilenius

Johtamis- ja kehittämiskouluttaja

Sanna Meronen-Vilenius on tiedonjanoinen kouluttaja ja muutosten edelläkävijä. Sannalla on kattava, reilun 20 vuoden työkokemus monipuolisista johtamis- ja kehittämistehtävistä sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioissa.

Satu Pesola

Paneelikeskustelu: Kehittämisen new step?

Satu Pesola

Kouluttaja, sparraaja, muutosagentti

Satu Pesola on monipuolinen terveydenhuollon kehittämisen ja johtamisen ammattilainen. Satu on kerryttänyt kokemustaan niin yksityisen, julkisen kuin kolmannenkin sektorin organisaatioissa erilaisissa haasteissa. Tällä hetkellä Satu toimii terveysteknologian kehittämistyössä kansallisella tasolla.

Satu Pihlaja

Itsensä johtaminen haltuun: Ajatusten ja tunteiden johtaminen työpäivän aikana

Satu Pihlaja

Erikoispsykologi, valmentaja, kouluttaja ja psykoterapeutti

Valmentaja, kouluttaja, psykoterapeutti ja tietokirjailija Satu Pihlaja, jonka valmennuksellinen tietokirja ”Aikaansaamisen taika - näin johdat itseäsi” julkaistiin maaliskuussa 2018.

Erikoispsykologi Satu Pihlaja toimii valmentajana, kouluttajana ja psykoterapeuttina. Hän on valmentanut yksilöitä, yrittäjiä ja organisaatioita itsensä johtamisen teemoista ja tavoitteellisuudesta sekä kouluttanut ja työskennellyt verkkopalveluiden kehittämistehtävissä. Tietokirja "Aikaansaamisen taika - Näin johdat itseäsi" julkaistiin maaliskuussa 2018.

Sini Aarnio-Kurki

Paneelikeskustelu: Haussa luotettava tapahtumakumppani

Sini Aarnio-Kurki

Johdon assistentti

Liikenneturva

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Johdon assistenttina järjestän tapahtumia, kokouksia ja kohtaamisia erilaisille kohderyhmille. Niin virallisten kokousten kuin vapaamuotoisempien tapahtumien onnistumiseen vaikuttaa merkittävästi yhteistyökumppanin ja tapahtumapaikan valinta. Oli tilaisuus iso tai pieni, on sen järjestelyjen onnistuminen työssäni yhtä tärkeässä asemassa.

Sunneva Kantola

Löydä sisäinen kuningattaresi

Sunneva Kantola

Missikeisarinna

Missikeisarinna Sunneva Kantola on äiti, yrittäjä, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka positiivinen elämänasenne on tarttuvaa.

Puhujana Sunneva on innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Sunnevan vahvuus ja ominta alaa ovat hyvän yhteishengen luominen, itsetunnon kohotus sekä positiivisen asenteen etsiminen elämän myrskyjenkin keskeltä.

Sunneva kannustaa ihmisiä löytämään oman sisäisen kuningattaren / kuninkaan suositulla, itsetuntoa kohottavalla ”Löydä sisäinen kuningattaresi” -luennolla.

Taija Uusikumpu

Paneelikeskustelu: Haussa luotettava tapahtumakumppani

Taija Uusikumpu

Verkoston koordinaattori

ToimistoSissit

Johdan ToimistoSissien, yli 2600 sihteerin ja assistentin, verkostoa. ToimistoSissit kerää puolueettomalle foorumille asiakaskokemuksia käytännössä hyviksi havaituista palveluntarjoajista, jotta luotettavien, hyvien yhteistyökumppaneiden löytäminen olisi tapahtumia järjestäville helpompaa. ToimistoSissit tutkii ja testaa tapahtuma-alan palveluita ja on mukana niiden kehittämisessä. ToimistoSissit avaa keskusteluja tapahtumapalveluita varaavien ja niitä tarjoavien välillä, jotta palvelutarjonta kehittyisi vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja yhteistyö olisi jatkossa entistä sujuvampaa. Tule kuulolle, kun assistentit nousevat lavalle, poimi vinkkejä ja osallistu keskusteluun!

Tessa Virta Trio

Tessa Virta Trio viihdyttää svengaavin klassikoin

Tessa Virta Trio

Tessa Virta, piano ja laulu

Olli Peuhu, kontrabasso - Petri Krzywacki, kitara

Aistikas pianisti-laulaja Tessa Virta esittää jazziskelmää ja letkeää lattaripoljentoa esikuvinaan Nat ”King” Cole, Diana Krall, Frank Sinatra, Laila Kinnunen, Norah Jones, Ella Fitzgerald ja A.C Jobim. Tessa Virta on saavuttanut suurta suosiota lämminhenkisillä ja mukaansatempaavilla esiintymisillään.

Tessa Virta Trio viihdyttää Kongressimessujen kävijöitä tapahtuma-aamuisin sisääntulo loungessa.

Veronika Honkasalo

Paneelikeskustelu: Näkymä tulevaisuuden arvoilla johdetusta Suomesta. Miten sitä ohjataan?

Veronika Honkasalo

Varapuheenjohtaja

Vasemmistoliitto

Veronika Honkasalo on kaupunginvaltuutettu, vasemmistoliiton varapuheenjohtaja ja nuorisotutkija.

Virpi Vesterinen

Paneelikeskustelu: Haussa luotettava tapahtumakumppani

Virpi Vesterinen

Johdon assistentti

Helen Oy

Toimin johdon assistenttina Helenissä, jossa pääsen näkemään aitiopaikalta energia-alan muutosta ja kehitystä. Monipuolinen työkenttäni pitää sisällään myös tapahtumien ja kokousten järjestämistä, ja silloin tarvitsen alan ammattilaista pitämään langat käsissä onnistuneen tapahtuman luomiseen.