Näytteilleasettajat 2019

Järjestä

Yritys

Aava Lines
osasto 135

Merikuljetukset ja risteilyt monenkokoisille seurueille. Myös yksityisruokaristeilyt ja saariretket.

Ahlströmin ruukit
osasto 20

Noormarkun ja Kauttuan ruukeissa on käytettävissänne useita erilaisia kokous-, koulutus- ja edustustiloja sekä majoitustiloja suurillekin ryhmille. Tarjoamme toimivat puitteet ja korkeatasoisen palvelun, jonka kruunaa upea ruukkimiljöö.

Ähtärin Eläinpuisto
osasto 68

Ähtärin Eläinpuisto - Ähtäri Zoo on perustettu 1973. Se on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto, jonka tavoitteena on rakentaa eläimille tilavat ja luonnolliset elinolosuhteet. Puistossa on pohjoisen pallonpuoliskon havumetsävyöhykkeen ja Aasian alueen lajeja. Kansainvälinen eläinlajien suojelutyö on osa puiston toimintaa, kuten myös eläinlajien ja luonnon tuntemuksen sekä kasvatuksellisen tiedon jakaminen. Ähtäri Zoo on myös suosittu matkailukohde joka pandojen tulon myötä kansainvälistyy.

Aito HSO ry
osasto 191

Aito HSO ry on alumni- ja ammattijärjestö hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutetuille osaajille. Jäsenemme toimivat vaativissa assistenttitehtävissä sekä asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Aito HSOn jäseneksi voi liittyä jo opiskeluaikana.

Åland Convention Bureau
osasto 60

Åland Convention Bureau (ÅCB) on erikoistunut kokousten, kongressien ja konferenssitapahtumien järjestämiseen Ahvenanmaalla. ÅCB tarjoaa puolueetonta ja maksutonta konsulttiapua kaikille, jotka suunnittelevat Ahvenanmaalla järjestettäviä kansallisia tai kansainvälisiä kokouksia.

Åland hotels
osasto 60
Alandica Kultuuri- ja kongressi
osasto 60
Anttolanhovi
osasto 138b

Anttolanhovissa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille! Anttolanhovi sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa Saimaan rannalla. Käytössäsi on monipuoliset kokoustilat, majoitusta jopa yli 200 henkilölle, sauna- ja allasosasto, savusauna ja Kotaravintola. Muuntuvien tilojen lisäksi meillä on viihtyisät hotellihuoneet, upeat Art&Design huvilat, herkullinen käsintehty lähiruoka, Wellness Center hemmotteluhoidot sekä liikunta- ja oheispalvelut.

Astoria-Sali
osasto 174
Ateneumin taidemuseo
osasto 63

Tee tapahtumastasi mestariteos! Kansallisgallerian museoiden ainutlaatuisissa puitteissa järjestät inspiroivat kokoukset.

Biitsi.fi
osasto 136

Biitsi.fi, Surffibiitsi.fi ja terasbeach.ee ovat kolme ainutlaatuista sisärantaa. Tarjonnassamme on kaikki beach volleysta ja muusta hauskasta rantaliikunnasta lähtien jopa yli 1000 henkilö suurtapahtumiin - Kaikki rannalla 26 asteen lämmössä. Biitsi.fi on Helsingissä Salmisaaren Liikuntakeskuksessa, Surffibiitsi avataan lokakuussa 2019 Pasilan Triplaan ja Teras Beach on Tallinnassa. Tuotamme biitsitapahtumat avaimet käteen periaatteella!

Billnäsin ruukki
osasto 30

Ainutlaatuiset majoitus- ja kokouspalvelumme sijaitsevat upean luonnon keskellä tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Toivotamme vieraamme tervetulleeksi kokoustamaan tai viettämään ikimuistoisia juhlahetkiä.

Björk & Boström Urheilumatkat
osasto 1

Björk & Boström Urheilumatkat on järjestänyt elämyksellisiä urheilumatkoja vuodesta 1981. Vuonna 2018 Björk & Boströmin liiketoiminta siirtyi yrityskaupan myötä osaksi matkatoimisto Kon-Tiki Toursia.

Boistö
osasto 30

Korkealuokkaiset kokous- ja juhlatilat kauneimmassa saaristossamme. Räätälöityä palvelua. Saaren kaikki historialliset rakennukset on varustettu modernilla tekniikalla ja mukavuuksilla. Henkeäsalpaavan kauniit merimaisemat. Tunnelmalliset saaristolaissaunat ja rentouttava palju. Tyrskykalastusta tai kirkkovenesoutua. Illallinen merihistoriallisessa Luotsitalossa, piknik ulkona rantagrillillä tai laituritanssit ja bufee Ranta-aitassa.

Break Sokos Hotel Bomba
osasto 24

Sokos Hotellit järvi-Suomen alueelta esittäytyvät! Spa-hotelleista toinen, Break Sokos Hotel Koli, sijaitsee jylhän kauniissa kansallismaisemassa ja toinen, Break Sokos Hotel Bomba, sijaitsee kauniin Pielisen rannalla Nurmeksessa. Joensuun kaupunkihotellit Original Sokos Hotel Kimmel & Vaakuna ovat erityisesti juhla- ja kokoustarkoituksiin mitä mainioimmat.

Break Sokos Hotel Koli
osasto 24

Sokos Hotellit järvi-Suomen alueelta esittäytyvät! Spa-hotelleista toinen, Break Sokos Hotel Koli, sijaitsee jylhän kauniissa kansallismaisemassa ja toinen, Break Sokos Hotel Bomba, sijaitsee kauniin Pielisen rannalla Nurmeksessa. Joensuun kaupunkihotellit Original Sokos Hotel Kimmel & Vaakuna ovat erityisesti juhla- ja kokoustarkoituksiin mitä mainioimmat.

Bright
osasto 142

Bright on Suomen johtava tapahtuma- ja esitystekniikan asiantuntija. Palveluihin kuuluu visuaalinen ja tekninen suunnittelu, sisällöntuotanto, valo-, ääni- ja kuvatekniikan toteutukset ja kiinteät asennukset sekä laitteiden maahantuonti ja myynti.

Bus Travel Oy Reissu Ruoti
osasto 35a

Joskus hyvät tarinat jäävät elämään. Yksi sellainen on Reissu Ruoti, perheyritys, joka on kuljettanut matkustajat turvallisesti perille jo yli 60 vuotta. Yhden miehen ja auton yrityksestä on vuosien saatossa kasvanut merkittävä kuljetusyhtiö, joka 40:n linja-auton kalustolla kuljettaa asiakkaitaan valtakunnallisesti Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Olipa kuljetustarpeesi pieni taikka suuri, meiltä löydät aina itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Calliola Kokous- ja tapahtumahotelli
osasto 6

Calliola tarjoaa korkealaatuisia kokous-,tapahtuma- ja juhlapalveluja suomalaisille ja kansainvälisille vieraille Raaseporissa, lähellä Helsinkiä. Viihtyisät tilat, saunat, maukas lähiruoka sekä majoittuminen merenrannalla luovat upean kokonaisuuden.

Capital AV
osasto 102

Capital AV tuottaa tapahtumaasi esitystekniikan, valaistuksen ja äänentoiston. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme näyttävät ja kuuluvat ratkaisut vaativaankin käyttöön. Oli kyseessä sitten yritystilaisuus, messuosasto, konsertti, muotinäytös, yksityistilaisuus tai mikä tahansa muu tapahtuma, pieni, suuri tai siltä väliltä, autamme sinua järjestämään tilaisuudesta unohtumattoman elämyksen.

Catalyst Teambuilding
osasto 90

Maailman johtava tiimitapahtumaorganisaatio nyt Kongressimessuilla! Yli 140 korkeatasoista tiimiaktiviteettia ja oheisohjelmaa kokouksiisi ja tapahtumiisi kaikkialla Suomessa ja ympäri maailmaa. Suomessa kaikki Catalyst-aktiviteetit toteuttaa yksinoikeudella Seikkailu Oy.

Chalet Skábma
osasto 35b

Chalet Skábma, 14 hengen tasokas majoitus- ja kokoustila Saariselällä, tunturissa.

Clarion Hotels Finland
osasto 84

SMALL TALK, BIG BUSINESS. Clarion-hotelleissa kaikki kohtaamiset ovat samanarvoisia. Uskomme, että parhaat ideat ja päätökset syntyvät rennossa sekä energisessä ympäristössä. Astu sisään Living Roomiin ja nauti ainutlaatuisesta Clarion-fiiliksestä!

CNF, Congress Network Finland ry
osasto 29b

CNF ry on kokous-, kongressi ja tapahtuma-alan ammattilaisten yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä verkostoitumista sekä ammatillista kehittymistä. Visionamme on olla alan tunnetuin ja kansainvälisesti tunnettu ammattilaisverkosto, joka luo menestystä jäsenilleen.

CWT Meetings & Events
osasto 20

CWT Meetings & Events tarjoaa luovat ja tehokkaat ratkaisut aina kiehtovista matkoista ja suurista konferensseista kokousten ja tapahtumien kokonaisvaltaiseen hallintaan. Tiimimme 25 ammattitaitoista projektipäällikköä varmistavat, että asiakkaidemme toiveet ja tulokset kohtaavat.

Data Prisma Oy
osasto 130

Data Prisma on kotimainen ohjelmistotalo, jolla on yli 30 vuoden kokemus helppokäyttöisten ja monipuolisten järjestelmien toteuttamisesta. Ratkaisumme tapahtumahallintaan on Kongressi, joka sisältää kaikki tapahtumajärjestäjän tarvitsemat työkalut.

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant
osasto 53

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant tarjoaa upeat ja ainutlaatuiset puitteet juhlille ja tilaisuuksille. Talon tarina, tyyli ja tunnelma viimeistelevät kauniiden juhlatilojen ja herkullisen tarjoilun tarjoaman elämyksen.

Delicatessen Ravintolapalvelut
osasto 134

Delicatessen toteuttaa toiveiden mukaiset catering-palvelut Uudenmaan alueella järjestettäviin juhliinne. Omat juhlatilamme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Kokous- ja saunatiloja tarjoamme Espoossa ja Vantaalla.

Eckerö Line
osasto 31

Ainoa suomalainen Helsingistä Tallinnaan liikennöivä laiva, m/s Finlandia, tarjoaa inspiraatiota ja toimivia tiloja. Asiantuntevan henkilökuntamme avulla järjestät vaivattomasti juuri teidän näköisenne tapahtumat.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
osasto 20

Eerikkilä tarjoaa laadukkaat kokous- ja työhyvinvointipalvelut yritysten erilaisille johto- ja työntekijäryhmille. Sijaintimme on ihanteellinen, luonnon rauhassa mutta vain reilun tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.

Ehrensvärd-seura / Suomenlinna
osasto 154

Ehrensvärd seura ry – Suomenlinnassa vuodesta 1921! Näkyvin ja kuuluvin osa Ehrensvärd-seuran toimintaa ovat opastetut kierrokset Suomenlinnassa, Vallisaaressa ja Lonnassa, sekä historialliset tykkisluuppipurjehdukset. Seura tarjoaa myös palvelupaketteja ryhmille: seuralta saatte kokous- tai juhlapäiväänne matkat, tilat, tarjoilut ja ohjelman.

Ekberg 1852 Oy Ab
osasto 68

Ekberg on Helsingissä vuonna 1852 Fredrik Edvard Ekbergin perustama yritys, joka on edelleen Ekbergin perheen omistuksessa. Ekbergiin kuuluu leipomon ja konditorian lisäksi myymälä, kahvila, juhlatila ”Ekberg Extra” ja pitopalvelu ”Ekberg Catering”.

Elämystorppa
osasto 41

Tarjoamme monipuoliset ohjelmapalvelut työporukan tiimipäiviin, kokoustapahtumiin sekä rentouttaviin virkistyspäiviin alueella. Luonnossa mieli ja ajatukset virkistyvät, sekä aistit avautuvat.

Erämaahotelli Rokuanhovi
osasto 53

Rokuanhovi on elämänmakuinen kokous-, juhla- ja majoituspaikka luonnonmuokkaamalla Geopark alueella. Ryhdikkäät kokouspuitteet, tasokas majoitus sekä houkuttelevat aktiviteettimahdollisuudet että omaa rauhaa löytyvät kätevästi saman katon alta.

Eventilla
osasto 53

Eventilla on monipuolinen ja helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan työkalu. Lähetä kutsut, ota vastaan ilmoittautumiset, kerää palaute ja hoida raportointi. Helppokäyttöisyys tarkoittaa, että sinulle jää enemmän aikaa itse tapahtumalle.

Evento
osasto 10

Evento tarjoaa ammattilaisille innostavaa ja oivaltavaa sisältöä arjen hyötykäyttöön. Se palvelee kaikkia päättäjiä monikanavaisesti ja nosta tekemisen uudelle tasolle positiivisella ja energisellä otteellaan. Eventon vahvuus on monipuolisuus.

Eventours
osasto 53

Eventours suunnittelee ja toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia avaimet käteen - periaatteella sekä Oulussa ja lähialueilla. Kauttamme järjestyvät erilaiset safarit, liikunnalliset ohjelmapalvelut, tyky-päivät, asiakastilaisuudet ja kokouspaketit.

Eventure Oy
osasto 41

Eventure Oy tarjoaa täyden palvelun ohjelma-, kokous- ja virkistyspalveluja yritys- ym. ryhmille, omalla maalaishenkisellä Yli-Takkulan tilalla Nuuksion kansallispuiston maisemissa sekä ohjelmia lukuisissa eri paikoissa Uudenmaan alueella.

Fair Factory Oy
osasto 163

Suunnittelemme ja rakennamme messuosastoja sekä tapahtumia Suomessa ja ulkomailla. Hyvä palvelu on valttimme, me saamme asiat järjestymään!

Fazer Food & Co Meeting & Events
osasto 40

Luotettava makuelämysten kumppani kaikenkokoisissa tilaisuuksissa pienistä perhejuhlista ja kokouksista yritysjuhliin ja isoihin messutapahtumiin. Luomme kokonaisvaltaisia ja elämyksellisiä tilaisuuksia räätälöidysti asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Fazer Food Services
osasto 40

Luomme makuelämyksiä päivittäin 600 ravintolassamme ympäri Suomen lapsille, koululaisille, opiskelijoille, henkilöstöravintoloissa, palvelutaloissa ja tapahtumaravintoloissa. Palveluihimme kuuluu myös kokous- ja juhlapalvelut. Missiomme on tehdä ruokaa, jolla on merkitystä.

Finlandia Hotel Alba
osasto 51
Finlandia Hotel Imatran Kylpylä
osasto 51
Finlandia Hotel IsoValkeinen
osasto 51
Finlandia Hotel Park Helsinki
osasto 51
Finlandia Hotels
osasto 51

Jokainen Finlandia Hotelli toimii itsenäisesti omalla paikkakunnalleen sopivalla liikeidealla – tämän takia hotellimme ovat palvelutarjonnaltaan aidosti erilaisia. Ketjussamme kuuluu 14 hotellia, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokoontumiseen oli kyse sitten neuvotteluista, koulutuspäivistä tai iltajuhlista. Tutustu lisää monipuoliseen ja erilaiseen tarjontaamme messuosastollamme tai verkkosivuillamme: www.finlandiahotels.fi/kokous

Finlandia-talo
osasto 140

Finlandia-talo on fantastinen elämysten keskus. Kansallinen ikoni. Vaikuttamisen mekka. Finlandia-talo tarjoaa mahdollisuuden vierailla, verkostoitua, inspiroitua ja kokea Pohjoismaiden parasta pöhinää.

Finnaction
osasto 53
Finnartist Oy / Missitoimisto / Miss Suomi
osasto 188

Missitoimisto on vuosien varrella tuottanut lukuisia tapahtumia, joista näkyvin on vuosittainen Miss Suomi -kiertue sekä finaaligaala. Työskentelymme monipuolisesti eri tapahtumissa on kasvattanut entisestään näkemystä kohtaamisprosessin tärkeydestä asiakkaan ja tuotteen välillä. Omaamme laajan kontaktiverkoston maamme huippuosaajiin tapahtuma- alalla jonka ansioista pystymme toteuttamaan kaiken kokoisia tapahtumia. Missitoimiston listoilta saat tilattua aina ammattitaitoisia, hyvän käytöksen omaavia sekä aidosti asiakaspalvelusta kiinnostuneita henkilöitä jotka työskentelevät promootioissa, tapahtumissa, messuilla, kuvauksissa, myynninedistämistehtävissä , edustustehtävissä sekä yksityistilaisuuksissa.

Finnkino Yritysmyynti
osasto 80

Finnkinon elokuvateatterit ovat elämyskeskuksia, joissa voit järjestää monenlaisia tapahtumia kokouksista seminaareihin – unohtamatta omia leffanäytöksiä. Pehmeät, nautinnolliset tuolit, auditoriomaiset salit sekä isot valkokankaat luovat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle.

Firmanbileet.fi
osasto 65

Ainutlaatuiset tapahtumapalvelut jo vuodesta 2003. Järjestämme asiakkaillemme vuosittain satoja yritystapahtumia Suomessa ja ulkomailla. Motivoitunut henkilökuntamme vastaa tilaisuutesi laadukkaasta läpiviennistä ja takaa ikimuistoiset juhlat avaimet käteen - periaatteella.

FMT- Forssan Matkatoimisto Oy
osasto 183

FMT- Forssan Matkatoimisto Oy on räätälöityjä ammatti- ja opintomatkoja tarjoava, vuonna 1977 perustettu kotimainen, yksityinen, vakavarainen matkatoimisto. Yli 40 vuoden kokemuksella, tarjoamme erikokoisille ryhmille räätälöityjä erikoismatkoja kaikkialle maailman, kotimaata unohtamatta. Asiakkaamme ovat yrityksiä, yhdistyksiä, järjestöjä, seuroja ja yksittäisiä henkilöitä. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja yksilöllisesti suunnitellun ja toteutetun matkaohjelman ryhmäsi toivomusten mukaan.

Food&Events, Restel tapahtumaravintolat
osasto 108

Mieleenpainuva tilaisuus syntyy kokonaisvaltaisesta elämyksestä. Food&Events - Restel Tapahtumaravintolat huolehtivat tilaisuutesi tarjoiluista ja palvelusta, aina areenakokemuksesta ravintoloihin. Tutustu palveluihimme www.restel.fi. Tehdään yhdessä tapahtumastasi tarina.

Foxtrail
osasto 160

Foxtrail on kaupunkiseikkailu, joka johdattaa tiimin seuraamaan ketun jälkiä Helsingin kaduille ja ratkomaan visaisia tehtäviä selvitäkseen reitillä eteenpäin. Tehtävien ratkaisuun vaaditaan älykkyyttä ja tiimityöskentelyä! Foxtrail on kuin pakohuonepeli, jossa pelikenttänä toimii urbaani kaupunkiympäristö – ilman aikapainetta!

Go Arctic Events
osasto 53

Go Arctic Events on kahden yrittäjänaisen luotsaama kokenut tapahtumatuotannon ja ohjelmamyynnin monitoimitalo. Osaamisemme on vahvaa niin henkilöstö- ja asiakasjuhlien kuin kokous- ja kongressijärjestelyjenkin puitteissa.

Hanasaari - Hanaholmen
osasto 50

Pohjoismainen helmi Länsiväylän kupeessa! Täyden palvelun kongressihotelli, jossa kokous-, majoitus- ja ravintolapalvelut yhdistyvät upeaan saaristomerimiljööseen sekä pohjoismaiseen taiteeseen ja designiin. Vain 10 minuuttia Helsingin keskustasta!

Happy Hour Restaurants
osasto 157

Happy Hour Restaurants on perheritys, joka tuottaa laadukkaita ja elämyksellisiä musiikkiravintolapalveluja Helsingin keskustassa; kultturelli ja lämminhenkinen jazzklubi Storyville, hulvattoman hauska Rymy-Eetu ja aurinkoisin rantaravintola Hampton Bay upeine terasseineen sekä uusi Kauppatorin laituri.

Helsingin Purjelaivakonttori
osasto 43b

Perinnepurjelaivamme Astrid ja Svanhild tarjoavat upeat puitteet kaikkiin tilaisuuksiin. Laivoillamme järjestät aidolla purjelaivaromantiikalla ja rehdillä menneen ajan merimiesmeiningillä höystetyt yritysjuhlat, virkistyspäivät ja saunaillat, vain mielikuvitus on rajana!

Helsinki Congress Paasitorni
osasto 72

Paasitornissa on lähes 30 kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa 8 – 800 hengelle, viisi persoonallista ravintolaa ja 170 tarinallista hotellihuonetta. Tervetuloa elämysten Paasitorniin! Meillä moderni ja leikkisä kohtaa historiallisen.

HelsinkiEast
osasto 186

HelsinkiEast on helmi aivan Helsingin kyljessä. Yksi Suomen elinvoimaisimmista matkailualueista kätkee sisäänsä Porvoon tunnelmalliset pikkuputiikit, Loviisan idylliset merenrantamaisemat, Lapinjärven vehmaat maisemat ja Sipoon kauniin saariston.

Herrankukkaro Oy – toisenlainen maailma
osasto 32

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous-, koulutus- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee helposti kaikkina vuodenaikoina maanteitse. Aktiviteetteja kauniissa saaristoluonnossa, uniikit kokoustilat, maittava saaristolaisruoka, persoonallinen mökkimajoitus meren rannalla sekä maailman suurin maasavusauna lämminvesialtaineen tarjoavat taatusti toisenlaisen ympäristön kokous- ja virkistyspäivään. Tervetuloa lumoutumaan!

Hiiohoi Oy
osasto 41

Hiiohoi - Merellisiä elämyksiä: Hiiohoi on merellisiin tapahtumiin ja tapahtumatiloihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä upeissa saaristokohteissa.

Holiday Club
osasto 12

Holiday Club -kylpylähotellit ovat tasokkaita täyden palvelun kokous- ja juhlapaikkoja. Loistavat puitteet kokouksellesi löydät Saimaalta, Caribiasta, Katinkullasta, Kuusamon Tropiikista, Tampereen Kylpylästä ja Sallasta.

Honkalintu
osasto 135

Tentsile Experience EcoCamp puutelttamajoitus mahdollistaa yöpymisen puussa autenttisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä.

Hotel Arthur
osasto 20

Yksityinen kodikas Hotel Arthur sijaitsee aivan Helsingin rautatieaseman läheisyydessä. Lähiympäristössä on runsaasti nähtävää ja tehtävää. Hotellissamme on 203 yksilöllistä huonetta, 11 ajanmukaista kokoustilaa 6-250 hengelle sekä Ravintola Arthur.

Hotel Kasnäs
osasto 100

Tervetuloa pitämään kokousta saariston sylissä! Kasnäs sijaitsee keskellä kauneinta Turunmaan saaristoa. Tarjoamme ympärivuotiset kylpylä-, hotelli-, ravintola-, ja kokouspalvelut sekä täyden palvelun vierassatama, kauppa ja Caravan-alue.

Hotel Tegel
osasto 131

Hotel Tegelin korkealaatuiset kokous- ja majoituspalvelut yhdessä Fiskarsin ruukin monipuolisten ravintola- ja oheisohjelmapalveluiden kanssa tarjoavat inspiroivat puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksille.

Hotelli Arkipelag
osasto 60
Hotelli Gustavelund
osasto 101

Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Gustavelund tarjoaa nykyaikaiset kokous-, messu- ja näyttelypalvelut. Meillä on 20 erilaista kokoontumistilaa, näyttely-ja ryhmätyötiloja, upea 250-paikkainen Tuusulanjärvi-Sali, saunat, porealtaat ja kylpypaljut sekä kattavat ohjelmapalvelut. 97 hotellihuonetta ja niissä 170 vuodepaikkaa.

Hotelli Haikon Kartano & Spa
osasto 133

Haikon Kartano sijaitsee meren rannalla keskellä upeaa kartanopuistoa, ja vain 45 min ajomatkan päässä Helsingistä. Haikon Kongressikeskuksessa tyylikkäitä ja toimivia tiloja kokouksiin ja kongresseihin jopa 400:lle. Upea saaristolaishuvila Villa Haikko 30-200 henkilön koulutuksiin ja työhyvinvointipäiviin. Haikon luovissa kokoustiloissa voit pitää tiimillesi vaikka säkkituolikokouksen tai kokoustaa rantasaunan takkatuvalla.

Hotelli Korpilampi
osasto 22

Uudistettu Hotelli Korpilampi on monipuolinen kokous- ja tapahtumahotelli Espoossa, vain puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudun solmukohdista. Sijaintimme luonnonkauniin erämaajärven rannalla sekä toimivat palvelut takaavat teille onnistuneen tilaisuuden.

Hotelli Lasaretti
osasto 53

Lasaretti on yksityinen hotelli, joka on lähellä Oulun keskustaa, joen rannalla, huoneemme on remontoitu 2019. Lasaretissa kokous onnistuu - sen takaavat mieleenpainuva historiallinen miljöö ja kokenut henkilökunta. Tilojemme helmi on upea Aurora-sali esitystekniikoineen.

Hotelli Mesikämmen
osasto 68

Yritystilaisuudet ja perhejuhlat kravatilla ja ilman -luonnollisesti Hotelli Mesikämmenessä. Junalla pääsee perille saakka, seisake on Ähtäri Zoo. Hotelli Mesikämmen on arkkitehtiveljesten Timo ja Tuomo Suomalainen suunnittelema. Heidän tunnetuin kädenjälkensä on peruskallioon louhittu Temppeliaukion kirkko Helsingissä. Hotelli Mesikämmenessä vierailija astuu luonnon ”sisään”. Hotellin pääkäytävän varrella peruskallio ja betonirakenteet on jätetty näkyviin, jyhkeällä luonnonkivipinnalla näkyy kiven elävyys. Arkkitehdeille tärkeät luonnonläheisyys, vapaat muodot ja rakenteellisten ratkaisujen esille tuominen näkyvät hotellirakennuksessa kautta linjan, asiakasviihtyvyys huomioituna.

Höyrylaiva s/s Ukkopekka – untuvanpehmeät nostalgiaristeilyt Turussa ja Airistolla
osasto 32

Saaristomeren viimeinen aito matkustajahöyrylaiva s/s Ukkopekka palvelee teitä ilolla saaristomeren kainalossa, kotisatamana Turun Aurajoki. Valitse untuvanpehmeät päiväristeilyt Naantaliin, ihastuttavat illallisristeilyt Loistokarille tai varaa koko laiva omalle ryhmällesi! 150 istumapaikkaa sisäsalongeissa, aurinkokansi, A-oikeudet ja paljon jäljittelemätöntä tunnelmaa!

HUONE
osasto 158

HUONE ravistelee perinteistä kokoustila-ajattelua. HUONEella yhdistyvät huolella suunniteltu palvelu, erinomaiset tarjoilut ja monipuolinen ohjelma varta vasten tapahtuma- ja kokouskäyttöön suunniteltuihin, inspiroiviin tiloihin ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun – jotta Sinä pääset keskittymään tilaisuuteesi.

Ilmapallokeskus
osasto 10

Ilmapallokeskus on ollut mukana mahdollistamassa onnistuneita tapahtumia ja juhlia jo lähes 30 vuoden ajan. Päivittäin teemme tapahtumanäkyvyyttä ja juhlatunnelmaa 50 hengen voimin ympäri Suomea. Missä ilmapallo, siellä iloinen asiakas! Työnämme on luoda ainutlaatuista näkyvyyttä tilaan, tilaisuuteen ja tapahtumaan katsomatta – sisällä ja ulkona.

Imatran kaupunki
osasto 105

Imatra Basecamp on Imatran kaupungin myynti- ja markkinointiyhtiö. Vastaamme Imatran kaupungin tapahtumatilojen- ja alueiden myynnistä sekä alueen tapahtuma-avustusten jaosta. Kauttamme löydät sopivat tilat ja kumppanit juuri sinun tapahtumallesi.

Imatran kylpylä
osasto 105

Imatran Kylpylä on suosittu kokoushotelli. Meillä pidät virkistävät kokoukset ja erilaiset yritystapahtumat. Tarjoamme kokouksiin modernit ja joustavat kokoustilat, makuhermoja hivelevät ateriat sekä monipuoliset ohjelmapalvelut.

Jäätelökahvila Paja
osasto 135

Iloista jäätelöä ja hassuja hattuja Vallisaaressa jo vuodesta 2017. Lentävä lettukioski ja uutena Garage 2-40 hlön yksityistilaisuuksiin!

Janne Mustonen taikuri-jonglööri
osasto 190

Janne Mustonen on taikuri ja jonglööri, eikä mikä tahansa jonglööri, vaan moottorisahajonglööri! Jannen show on ehdotonta kotimaista huippua ja täyttää kansainvälisetkin mitat. Hän on Evento Avards –vuoden esiintyjä 2018 ja on vieraillut mm. Britains Got talent –ohjelmassa.

JT-Line - risteilyjä Helsingin saaristossa
osasto 43a

JT-Line liikennöi tilauskuljetuksia ja -risteilyjä 11 eri aluksella Helsingin seudun saaristossa. Ruoka- ja juomatarjoilut sekä ohjelmapalvelut aluksille järjestyvät myös vaivattomasti kauttamme. Risteilyaluksillamme on täydet anniskeluoikeudet.

Juhlamenot Oy, majoitusta mökeissä ja huoneistoissa
osasto 114

Tarjoamme majoitusta ympäri vuoden kotoisissa mökeissä ja huoneistoissa, keskellä kaunista luontoa Etelä-Sipoossa, Etelä-Suomessa. Meillä on yhteensä 40 vuodepaikka. Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1989. Majoituksen lisäksi meillä on juhlapalvelu, maasauna, kylpytynnyri, jurttateltta 16-20 hengelle ja iso katettu kesäterassi 35 hengelle. Kokoustilaa 10-12 hengelle. Räätälöimme tilaisuudet yksityisille henkilöille ja yrityksille toiveiden mukaan.

Jyväskylän kaupunki
osasto 111

Tapahtumakaupunki Jyväskylä toimii näyttämönä tuhansille erikokoisille kohtaamisille, aina pop up -tapahtumista MM-kilpailuihin. Korkeakoulukaupunki sykkii elämää ja liikuttaa kaikenikäisiä. Kaikki tapahtumapaikat ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

Jyväskylän Paviljonki
osasto 111

Jyväskylän Paviljonki on ainutlaatuinen tapahtumakeskus keskellä Suomea ja keskellä kaupunkia. Henkilökohtainen palvelu, uudistetut tilamme ja nykyaikaiset tekniikkaratkaisut auttavat sinua järjestämään meillä kaikkien aikojen tapahtuman.

Jyväskylän Sokos Hotellit
osasto 111

Uudistuneessa Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Laajentuvassa Solo Sokos Hotel Paviljongissa kohtaamme jokaisen vieraamme yksilöllisesti huomioiden.

Kajon Oy
osasto 74

KAJON - VÄLITÄMME ENEMMÄN Kajon on Suomen suurin yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaitaan työn, arjen ja juhlan kuljetuksissa. Kokous- ja kongressijärjestäjät sekä -asiakkaat tuntevat Kajonin erityisesti toimivista minibussipalveluista. Kajon Exclusive sedanit, tila-autot ja minibussit ovat arjen ja juhlan tärkeitä kuljetuksia varten. Välitämme enemmän ja räätälöimme palvelumme kokous- ja kongressijärjestäjän tarpeiden mukaisesti. Kajon palvelee 24/7 ja hinnat ovat samat ilman ilta-, yö- ja pyhälisiä!

Kansallisgalleria
osasto 63

Tee tapahtumastasi mestariteos! Kansallisgallerian museoiden ainutlaatuisissa puitteissa järjestät inspiroivat kokoukset.

Käringsund Resort & Conference
osasto 60
Kassiopeia Hotels & Restaurants
osasto 5

Kassiopeia Hotels & Restaurantsin kaksi hotellia Hotel K5 Levi ja Hotel Levi Panorama sekä Levi Panoraman yhteydessä oleva Tapahtumakeskus Levi Summit sijaitsevat Levillä. Monipuoliset palvelut ja tilat takaavat onnistuneet tapahtumat!

Keynote.fi
osasto 123

Keynote.fi on ammatti­puhujien ja tapahtuma​­järjestä​jien digitaalinen kohtaus­paikka. Olemme luoneet läpinäkyvyyteen ja suoriin kontakteihin perustuvan alustan, jonne olemme kutsuneet Suomen eturivin asiantuntijapuhujat ja vaikuttavat yhteiskunnalliset keskustelijat. Kun haluat vaikuttavaa, avartavaa ja pysäyttävää puhetta, olet oikeassa paikassa.

Kieloranta
osasto 30

Kieloranta on järven rannalla sijaitseva modernin tyylikäs kokous- ja juhlapaikka 12km Hämeenlinnan keskustasta – vain tunnin ajomatkan päässä kaikkialta Etelä-Suomesta.

Kiipulan yritys- ja majoituspalvelut
osasto 54

Kiipulan yritys- ja majoituspalvelut tarjoaa päätoimipaikassaan Janakkalassa loistavat puitteet onnistuneille kokouksille, koulutuksille, työhyvinvointipäiville tai vaikkapa leireille. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista tilata kauttamme myös oheisohjelmaa. Kiipula Guest Housessa majoitamme mukavasti isommankin ryhmän.

Kivistobus.com
osasto 183

Tilausajoja yli 90v. kokemuksella ja myös verkkokauppa-matkakauppa-valmiita ryhmämatkoja Suomessa ja Balttiassa.

Kokkikoulu Espa
osasto 138

Kokkikoulu Espan konsepti perustuu teemoitettuihin korkealaatuisiin ravintolaelämykseen, jossa asiakkaat itse valmistavat ruoan keittiömestareiden opastuksella. Espaa luotsaa Suomen Kokkimaajoukkueen johtaja ja Global Chef hopeamitalisti Kristian Vuojärvi.

KOKO Lahti Oy
osasto 76

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä.

Kokous Billnäs
osasto 131

Billnäsin ruukin ainutlaatuiset majoitus- ja kokouspalvelumme sijaitsevat upean luonnon keskellä tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Toivotamme vieraamme tervetulleeksi kokoustamaan tai viettämään ikimuistoisia juhlahetkiä.

Kokous- ja kurssikeskus Hvittorp
osasto 41

Villa Hvittorp, kokous- ja juhlatila: Ainutlaatuinen, historiallinen Villa Hvittorp tarjoaa inspiroivat puitteet ja tilat kokouksiin, koulutuksiin ja virkistyspäiviin kauniin luonnon keskellä. Koe uniikki tunnelma, lumoudu Villan tarinasta. Majoitusmahdollisuus viereisessä kurssikeskuksessa.

Kon-Tiki Finland
osasto 1

Kon-Tiki Finland tarjoaa yritysten ulkomaisille vieraille Lapin ja Etelä-Suomen parhaimpia elämyksiä. Lapin Lomamatkojen ja Kontiki Finlandin yritysostojen myötä Kon-Tikista on tullut myös incoming-matkanjärjestäjä.

Kon-Tiki Tours
osasto 1

Kon-Tiki Tours on v. 1995 perustettu 100 % kotimainen, yksityinen, vakavarainen ryhmämatkatoimisto. Kon-Tiki tarjoaa räätälöityjä luonto-, kulttuuri ja erikoismatkoja ympäri maailmaa. Yritysasiakkaille suunnittelemme incentive-, opinto-, messu-, kokous- ja tyhy-matkoja. Meiltä saat ryhmämatkan suunnittelussa yksilöllistä palvelua. Toteutamme inspiroivia ainutlaatuisia elämyksiä laadukkaasti.

Kouvolan kulttuuritalot
osasto 52
KP Catering
osasto 43c

KP Catering toteuttaa toiveenne tarjoiluista -aina pikkupirskeistä isoihin juhlatilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa! Meidät tunnetaan suussa sulavista makuelämyksistä ja järjestämme tilaisuudet aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktailtilaisuuksiin. Käytämme vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. KP Catering toteuttaa tarjoilut kaikenkattavasti ruokailusta astioihin ja somistuksesta loppusiivoukseen.

Krapi
osasto 82

Huolenpitoa ja aitoja kohtaamisia – vuodesta 1911 – Ravintolat – Sauna – Kokoontuminen. Aitoihin Kohtaamisiin tärkeissä hetkissä ja huviretkissä. 30 km Helsingin keskustasta 15 km Helsinki-Vantaalta. Rakennamme aitoa, huolenpidon, makujen ja tarinoiden Krapia palaksi parasta Suomea.

Krapin Paja
osasto 82

Uniikki Tapahtumatalo Tuusulan Rantatiellä. Klubeja – Juhlia – Kokouksia – Kulttuuria - Sisältöä tilaisuuteesi. Ainutlaatuisia sisältöjä juhliin, kokoontumisiin & TYKY-päiviin Krapin Pajan paletilta toteutettuna eri alojen taiteilijoiden ja paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa.

Kulttuurikeskus ja Kokoushotelli Sofia
osasto 35c

Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa monipuolisia elämyksiä itäisessä Helsingissä luonnonkauniilla Kallvikinniemellä. Oli sitten kyseessä kokous, koulutus, kulttuuritapahtuma tai juhla - meiltä saat tilaisuuteesi sopivat tilat ja tarjoilut. Meillä voit myös majoittua.

Lahden konserttitalo
osasto 76

50-luvun henkeä huokuvan konserttitalon Felix Krohn-saliin mahtuu 580 henkilöä. Upeat aulatilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Lahden Messut
osasto 76

Lahden Messukeskuksen helposti muuntuvissa tiloissa on valmiudet jopa 10 000 hengen tapahtumien järjestämiseen.

Lahden Sibeliustalo
osasto 76

Vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo tarjoaa upeat puitteet niin pienten kuin suurtenkin tapahtumien ja kokousten järjestämiseen.

Lahti Events Oy
osasto 76

Tapahtumayhtiö Lahti Eventsin juuret on suurissa urheilutapahtumissa, joihin tapahtuma-alan ammattilaiset ovat rakentaneet erilaisia palveluita ja tuotantoja mm. yleisölle, yrityksille, medialle, urheilijoille, VIP-vieraille sekä vapaaehtoisille kisatoimitsijoille.

Långvik Congress Wellness Hotel
osasto 57

Kokoustilaa yhteensä 3 000m². Upeat tilat meren rannalla, tyylikkäät hotellihuoneet, fine dining & viinielämykset, kylpylä ja spa -palvelut sekä liikunta- ja ohjelmapalvelut. Koe täydellinen tilaisuus Långvikissa. Vain puoli tuntia Helsingistä.

Lapland Hotels
osasto 69

Lapland Hotelsin 18 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, hiihtokeskusten sykkeeseen tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin. Uusin hotellimme Lapland Hotels Bulevardi on avattu Helsinkiin. Lapland Hotels Kuopio avautuu keväällä 2019 täysin remontoituna.

Lonna
osasto 154

Kokouspäivä, kesäjuhlat tai muu yritystilaisuus suunnitteilla? Sympaattisen Lonnan saaren juhlatilat luovat merelliset puitteet kesäisiin tilaisuuksiin, vain 10 minuutin matkan päässä Kauppatorilta. Tervetuloa Lonnaan!

Lyyti
osasto 66

Lyyti on verkkopohjainen tapahtumanhallintajärjestelmä, jolla organisoidaan vuosittain yli 60 000 tapahtumaa ympäri maailmaa. Lyytin avulla organisaatiot säästävät aikaa, järjestävät ammattimaisempia tapahtumia ja keräävät arvokasta osallistujadataa.

Majatalo Onnela
osasto 45

Majatalo Onnela sijaitsee kulttuurihistoriallisen Tuusulanjärven rannalla. Tarjoamme kattavat kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut kauniissa puitteissa luonnon keskellä. Lisäpalveluina ohjelmapalvelut ja rantasaunat kruunaavat tilaisuutenne.

Yritys

Majvik kokous-ja kongressihotelli
osasto 110

Majvik sijaitsee Espoonlahden rannalla,kehä III:lla. Olemme kokousten, koulutusten ja kansainvälisten seminaarien pitkän linjan ammattilainen. Osaamistamme ovat myös tyhy-ja virkistyspäivät. Hotellihuoneita on 105. Kaikkiin juhliin Jugendlinna.

Matkapojat
osasto 185

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen matkanjärjestäjä. Olemme erikoistuneet ryhmämatkojen järjestämiseen koti- ja ulkomailla, tarvittavat palvelut yhdellä puhelinsoitolla yli 40-vuoden kokemuksella!

Mediaplanet
osasto 29b

Mediaplanet on Euroopan suurin sisältömarkkinointiin erikoistunut yritys. Tuottamamme sisältö tekee brändin rakentamisesta helppoa. Huolehdimme koko prosessista, aina suunnittelusta ja toteutuksesta jakeluun sekä tulosten analysointiin.

MeetingPackage.com
osasto 20

Myy kokous- ja juhlatiloja online saatavuudella ja dynaamisilla hinnoilla yrityksesi verkkosivuilta. Asiakkaasi voivat varata kokouspalveluita vaivatta ja sinä saat muutettua tarjouspyynnöt toteutuneeksi kaupaksi.

Meriseikkailukeskus Vallisaari
osasto 135

Täyden palvelun ohjelma- SUP- sekä kajakkimelontapalvelut Vallisaaressa ja Kuninkaansaaressa.

Messukeskus
osasto 21

Tapahtumatalossamme järjestät jännittävimmät yritystapahtumat. Kokemus hiottu huippuunsa. Jatkuvasti uudistuva Messukeskus tarjoaa upeat puitteet ja innostavan työympäristön, jossa riittää ammattilaisellekin ihmeteltävää, elämyksiä ja rentoutumista.

Moderni kokous- ja tilausravintola Krog 16
osasto 77

Moderni skandinaavinen tilausravintola Krog 16 sijaitsee Helsingin keskustassa, Munkkisaarenkadulla. Tiloista löytyy upea 150m2 kabinetti- sekä juhlasali. Koko ravintola on varattavissa yksityiskäyttöön jopa 200 henkilön tilaisuuksiin.

Mr. Body Language - Niko Visuri
osasto 11

Niko Visurin Kehon Kielen Salaisuudet Valmennus tai Show yhdistää huvin ja hyödyn! Esitykset antavat osallistujille uusia valmiuksia havaita, tulkita ja hyödyntää sanatonta viestintää sekä käyttää välittömästi uusia taitoja hyödyksi kaikessa kanssakäymisessä omien tavoitteiden saavuttamiseksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Aihe herättää keskustelua ja innostaa osallistujat kokeilemaan uusia taitoja. HAE KEHON KIELEN ABC -OPPAASI OSASTOLTA 11.

Mustion Linna
osasto 131

Mustion Linna, jonka historia ulottuu yli 200 vuoden taakse, on yksi Suomen arvokkaimmista kartanoista. Kartano sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa, Helsingistä 80 km rannikkoa pitkin länteen. Kartano toimii nykyään museona, jossa järjestetään yleisölle opastettuja kierroksia.

MySpeaker
osasto 159

Puhujatoimisto Sinua varten. Tunnemme puhujat, juontajat ja valmentajat. Luomme tunnetta ja tekoja tuottavia tapahtumia ja valmennuksia, autamme yrityksiä ja yhteisöjä kasvamaan ja kehittymään. Tunnistamme tulevaisuuden haasteet, mahdollisuudet ja muutostarpeet. Autamme yrityksiä uusiin tekoihin ja kasvuun. Olemme yritysten ja organisaatioiden kumppani, tuemme asiakkaidemme ammatillista osaamista ja henkilöstön kasvua ja kehitystä. Luomme kestävää arvoa ja kasvua liiketoimintaan sekä avaamme uusia mahdollisuuksia menestykseen.

Next Travel
osasto 41

Next Travel Oy on suomalainen, vuonna 1990 perustettu täyden palvelun kongressitoimisto ja DMC. Toteutamme tasokkaat palvelut kongresseihin tehokkaasti, aina asiakkaamme toiveet etusijalle asettaen.

NoHo Partners
osasto 93

Tarjoamme ikimuistoisia elämyksiä arkeen ja juhlaan vuorokauden ympäri. Olipa kyseessä kokouksen, pikkujoulujen tai suuren yleisötapahtuman järjestäminen, noin 220 ravintolamme myötä mukaudumme jokaiseen tilanteeseen ja tilaisuuteen.

Nykytaiteen museo Kiasma
osasto 63

Tee tapahtumastasi mestariteos! Kansallisgallerian museoiden ainutlaatuisissa puitteissa järjestät inspiroivat kokoukset.

Ohjelmatoimisto Kumina Music Oy
osasto 143b

Kumina Music Oy tuottaa musiikkiohjelmaa yritystilaisuuksiin yli 20 vuoden kokemuksella. Henkilökohtainen palvelu ja laatu ovat olleet kilpailuvalttimme jo vuosien ajan.Tessa Virta Orkesteri ja huippusolistien ohjelmanumerot juhlanne kohokohdaksi.

Original Sokos Hotel Arina
osasto 53

Original Sokos Hotel Arina on eläväinen kaupunkihotelli Oulun keskustassa, Rotuaarin pallon ja Kauppakeskus Valkean kainalossa. Hotellin upea kokousosasto löytyy kauppakeskuksen 4.kerroksesta, ja monipuolinen ravintolatarjonta vastaa hyvin myös yritysmaailman tarpeisiin.

Original Sokos Hotel Kimmel
osasto 24

Sokos Hotellit järvi-Suomen alueelta esittäytyvät! Spa-hotelleista toinen, Break Sokos Hotel Koli, sijaitsee jylhän kauniissa kansallismaisemassa ja toinen, Break Sokos Hotel Bomba, sijaitsee kauniin Pielisen rannalla Nurmeksessa. Joensuun kaupunkihotellit Original Sokos Hotel Kimmel & Vaakuna ovat erityisesti juhla- ja kokoustarkoituksiin mitä mainioimmat.

Original Sokos Hotel Lappee
osasto 24

Sokos Hotellit järvi-Suomen alueelta esittäytyvät! Lappeenrannan ytimessä sijaitseva Original Sokos Hotel Lappee on monipuolinen hotelli kauppakeskuksen kyljessä. Etenkin kesällä hotellivierailuun on helppo yhdistää sisävesiristeilyt.

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna
osasto 24

Sokos Hotellit järvi-Suomen alueelta esittäytyvät! Original Sokos Hotel Seurahuone on aivan Savonlinnan torin laidalla ja Oopperajuhlat vetävätkin joka vuosi asiakkaitapuoleensa. Mikkelissä Original Sokos Hotel Vaakuna on rento ja monipuolinen hotelli aivan ydinkeskustassa.

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola
osasto 52

Kodikkaat hotellihuoneet, asukassaunat porealtaineen, upea kuntosali ja maittava aamiainen takaavat miellyttävän majoituskokemuksen. Hotellin kahdeksan muuntuvaa kokoustilaa soveltuvat myös erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu
osasto 24

Sokos Hotellit järvi-Suomen alueelta esittäytyvät! Spa-hotelleista toinen, Break Sokos Hotel Koli, sijaitsee jylhän kauniissa kansallismaisemassa ja toinen, Break Sokos Hotel Bomba, sijaitsee kauniin Pielisen rannalla Nurmeksessa. Joensuun kaupunkihotellit Original Sokos Hotel Kimmel & Vaakuna ovat erityisesti juhla- ja kokoustarkoituksiin mitä mainioimmat.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli
osasto 24

Sokos Hotellit järvi-Suomen alueelta esittäytyvät! Original Sokos Hotel Seurahuone on aivan Savonlinnan torin laidalla ja Oopperajuhlat vetävätkin joka vuosi asiakkaitapuoleensa. Mikkelissä Original Sokos Hotel Vaakuna on rento ja monipuolinen hotelli aivan ydinkeskustassa.

OTP Travel
osasto 53

Tilausajot, kaiken kattavat matkapaketit laadukkailla, nykyaikaisilla turistibusseilla.

Oulun Ravintolakortteli, Rauhala
osasto 53

Oulun keskustassa sijaitseva Ravintolakortteli tarjoaa upeat, uudet puitteet jopa 1600 hengen tapahtumiin. Tarjoamme lisäksi persoonallisia tiloja pieniinkin tilaisuuksiin ja juhliin. Hoidamme myös catering-palvelua Oulun alueella.

Oulun Ravintolakortteli, Tuba Food&Lounge
osasto 53

Oulun keskustassa sijaitseva Ravintolakortteli tarjoaa upeat, uudet puitteet jopa 1600 hengen tapahtumiin. Tarjoamme lisäksi persoonallisia tiloja pieniinkin tilaisuuksiin ja juhliin. Hoidamme myös catering-palvelua Oulun alueella.

Oulun Ravintolakortteli, Voimala1889
osasto 53

Oulun keskustassa sijaitseva Ravintolakortteli tarjoaa upeat, uudet puitteet jopa 1600 hengen tapahtumiin. Tarjoamme lisäksi persoonallisia tiloja pieniinkin tilaisuuksiin ja juhliin. Hoidamme myös catering-palvelua Oulun alueella.

Pågå Oy
osasto 145

Pågå Oy on mitä erilaisimpien tapahtumien rakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kalustevuokraukseen erikoistunut yritys.

Palmia kokous-ja juhlapalvelut
osasto 23

Palvelemme sinua kaikissa kokous- ja juhlatilaisuuksissa. Ei kokousta niin pientä, ei juhlaa niin suurta, ettemmekö löytäisi sinulle ja seurueellesi parhaan mahdollisen paikan tilaisuuteen ja järjestäisi parhaan mahdollisen tarjoilun. Onnistuneen tilaisuuden tekevät viihtyisä tila, toimiva tekniikka ja hyvä palvelu. Jokainen tilaisuus on meille näytön paikka. Mikään ei ole hienompaa kuin olla mukana järjestämässä onnistunutta tilaisuutta, josta puhu¬taan vielä pitkään. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus, jossa sinä saat keskittyä seurustelemaan asiakkaiden kanssa. Me hoidamme kaiken muun. Käytämme tilanteen ja sesongin mukaan paljon suomalaisia raaka-aineita, lähiruokaa.

Park Alandia hotel
osasto 60
Petäys Lakeland Resort
osasto 61

Petäys Lakeland Resortin avara järvimaisema inspiroi kokous- ja tapahtuma-asiakkaitamme ympäri vuoden. Joustava palvelu, modernit kokoustilat, rantasaunamaailma ja Järviravintolamme takaavat onnistuneen kokouksen - ihan lähellä, vain noin tunti Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta.

Peurunka Oy
osasto 121

Peurungassa järjestät kokoukset, tyhyt, yritystilaisuudet, messut ja gaalat jopa tuhannelle. Monipuolinen majoitus, useita ravintoloita, 100 hlön Areena ja kokoustilat, laaja viihde- ja ohjelmatarjonta, kylpylä-, liikunta- ja hyvinvointipalvelut tarjoavat loistavat puitteet tilaisuuksillesi.

Piano Paviljonki
osasto 76

Puuarkkitehtuurillisesti upea Piano Paviljonki tarjoilee edustavat juhla- ja kokoustilat aivan Vesijärven äärellä Lahden Sibeliustalon välittömässä läheisyydessä.

Pinpops Oy
osasto 34

Pinpops Oy on erikoistunut tapahtumapromootion ja tunnistamistuotteiden painamiseen. Olemme Suomen nopeimmin kasvava painotalo (Print&Media 11/2018). Promootiotuotteet, tapahtumanimikointi, mainostekstiilit sekä ainoa kotimainen kaulanauhapaino.

Poukama
osasto 124

Poukama – Lähellä sinua, kaukana arjesta. Kokousta, virkisty ja rentoudu Porvoon saaristossa.

PowerPark elämysmaailma
osasto 103

Elämysmaailma PowerPark on Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajan keskus, joka sijaitsee keskellä tarunhohtoisia Pohjanmaan lakeuksia. Perinteisen huvipuistoelämyksen lisäksi Elämysmaailma PowerPark tarjoaa ympärivuotisesti ikimuistoisen ympäristön järjestää kokous- ja yritystapahtumia, sekä ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Prospectum Oy
osasto 62

Eventos tarjoaa markkinoiden kattavimman palvelupaketin tapahtumien viestintään, hallintaan ja vuorovaikutukseen. Palvelumme sopivat alkaen pienistä koulutustilaisuuksista ulottuen suuriin kansainvälisiin kongresseihin ja messuihin. Nähdään osastollamme!

Radisson Blu Hotels
osasto 42

Radisson Blu Hotellien Brain Food on kehitetty yhdessä keittiöpäälliköiden ja ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin kanssa. Ruokavaliossa käytettävät satokauden tuotteet vaihtuvat kahden kuukauden välein, jolloin tarjolla on aina parhaimman makuiset kasvikset.

Ravintola Backas
osasto 3

Lentokentän tuntumassa sijaitsevasta 200-v vanhasta kartanostamme löytyy kokoustiloja uudella tekniikalla ja ilmaisella pysäköinnillä jopa 120:lle. Lisäksi Tapahtumakeskus Puimala, jossa on tilaa 600:lle henkilölle. Tule kulttuurihistorialliseen maalaismiljööseen!

Ravintola Tila
osasto 114

Ravintola Tila on Sipoonkorven sydämessä sijaitseva ravintola, kahvila, kokoustila, pientila, juustola, kirjakauppa, myymälä ja paljon muuta. Ravintola tarjoaa upeitten maisemien lisäksi rakkaudella valmistettua ruokaa rakkaudella valmistetuista astioista. Kokoustila on erillinen tila ravintolan yläkerrassa. Kokoustilaan mahtuu 25 hlö ja se on varustettu äänieristyksen lisäksi dataprojektorilla, valkokankaalla sekä fläppitaululla. Ravintolasaliin mahtuu 50 asiakasta. Ravintola Tila tarjoaa erinomaiset edellytykset onnistuneelle kokoukselle luonnon rauhassa. Ympäröivä Sipoonkorven kansallispuisto mahdollistaa rauhoittavan metsäkäynnin kokouksen lomassa tai kokonaisen ohjelman tyky-päivän viettoon. Ravintola Tila sijaitsee Hindsbyn kylässä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tai Porvoosta ja 15 minuutin matkan päässä Keravalta. Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi meille

Ravintolakolmio-konserni
osasto 71

Ravintolakolmio-konserni on helsinkiläinen lähes 40 vuotta toiminut perheyritys. Konserniin kuuluu 15 monipuolista klassikkoravintolaa. Konsernilla on Helsingin alueella yli 60 erilaista kokous- ja seminaaritilaa 1–1000 hengelle.

Regatta SPA Hotel Hanko
osasto 131

Hangossa meren äärellä sijaitseva uniikki Regatta SPA Hotel tarjoaa kokousratkaisut vaativimpiinkin tilaisuuksiin. Pitkien kokouspäivien päätteeksi voitte nauttia Regatta SPA:n hyvinvointipalveluista sekä ravintola Brasserien herkuista.

Repovesikeskus
osasto 52

Repovesikeskus toimii Kouvolan seudulla. Tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään sekä toteuttaa yhden tai useamman päivän kestävät kokous- ja virkistystapahtumat sekä retket niin luonnossa kuin kaupungissa tai niitä yhdistäen. Yksi kontakti riittää!

Rokua Health & Spa Hotel
osasto 53

Tapahtumat ja kokoukset upean luonnon keskellä, sisältäen rauhallisen majoituksen, nautinnollisen ruokailun sekä elämyksiä ja aktiviteetteja. Hotellissamme on kokoustiloja max 350 henkilölle, tanssi- ja ruokaravintola, huoneita 1hh-4hh, kunto- ja liikuntasali, kylpylä, DaySpa ja viihtyisä pubi illanistujaisia varten.

Royal Resorts
osasto 30

Royal Resorts operoi Etelä-Suomen hienoimpia kokouskohteita Kielorantaa, Billnäsin ruukkia, Boistön luotsisaarta ja Tolkkilan kartanoa. Jokainen kohde on oman tyylilajinsa huippu. Tyypillisiä tilaisuuksia ovat johtoryhmä- ja koulutustilaisuudet.

RTG Sales Oy
osasto 53

RTG Sales Oy on valtakunnallisesti toimiva täyden palvelun kokous- ja kongressipalvelutoimisto. Toimimme kokousten, kongressien, tapahtumien ja virkistyspäivien järjestelyapuna tapahtuman kokoluokkaan katsomatta.

Santa's Resort & Spa Hotel Sani
osasto 53

Santa's Resort & Spa Hotel Sani Kalajoen hiekkasärkillä tarjoaa monipuoliset ja laajat kokous- ja tapahtumatilat jopa 400 hengelle saakka. Hotellin kylpylä-,Day Spa –ja ravintolapalvelut on helppo yhdistää mukaan varauksen yhteydessä.

Scandic Hotels Oy
osasto 56

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 70 hotellissa 31 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 16 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. scandichotelsgroup.com

Sea Sales Finland Oy
osasto 135

Seasong
osasto 114

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys- ja majoituskohde Norrkullalandetin saarella, Sipoon saaristossa. Saaristomiljöö, viihtyisät tilat ja monipuoliset palvelumme tarjoavat erinomaiset puitteet yritysryhmille, juhlavieraille ja lomanviettäjille.

SecuritasEvents Oy
osasto 104

Securitas Events Oy tarjoaa Suomen kattavimmat tapahtumaturvallisuusratkaisut. Kauttamme saat kaikki tapahtuman turvallisuuteen liittyvät palvelut, kilpailukykyiseen ja kustannustehokkaaseen hintaan.

Seikkailu Oy
osasto 90

Yli 140 korkeatasoista tiimiaktiviteettia ja oheisohjelmaa kokouksiisi ja tapahtumiisi kaikkialla Suomessa ja missä päin maailmaa tahansa! Seikkailu Oy kuuluu maailman johtavaan tiimiaktiviteettiorganisaatioon, Catalyst Globaliin. Tule tutustumaan aivan omaa luokkaansa olevaan valikoimaan ja asiakasesimerkkeihin!

Seikkailupuisto Huippu
osasto 41

Puusta puuhun -elvytystä arjen aherrukseen. Huippu tarjoaa täyden palvelun tiimi-, virkistys-, tyhy- tai tyky-päivän Leppävaaralaisen havumetsän latvuksissa.

Seitti.pro
osasto 162

SEITTI.PRO on ammattilaisten yhteisö, joka luo menestyvää kehitystä. Ammattilaisemme ovat kouluttajia, sparraajia, strategeja, mentoreita, luennoitsijoita, joita yhdistää arvopohjainen kehittäminen. Arvolähtöinen toimintamme pureutuu missioon, visioon ja arvoihin lisäarvoa tuottavan kehitystyön perustana, jolla kykenemme luomaan ajan hermolla olevaa, mutta pitkäjänteistä kehitystä.

Silverskär Islands
osasto 60
Sinebrychoffin taidemuseo
osasto 63

Tee tapahtumastasi mestariteos! Kansallisgallerian museoiden ainutlaatuisissa puitteissa järjestät inspiroivat kokoukset.

Sipoon kunta
osasto 114
Söderkullan kartano
osasto 114

Meillä on tilat luoviin kokouksiin. Suunnittelukokous, kick-off, workshop, virkistyspäivä onnistuvat arvokkaan rennoissa tiloissamme. Fläpit puistossa tai suunnittelupalaveri saunakabinetissa vinojen kattojen alla luovat toisenlainen mielen tilan.

Sodexo Oy
osasto 26

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluja tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Helpotamme ja kevennämme asiakkaidemme jokapäiväistä elämää tuottamalla elämänlaatua parantavia palveluita.

Sokos Hotels
osasto 42

Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä - Solo, Break, Original -tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

Starsquad
osasto 161

Maailmanluokan live-elämyksiä aitiopaikalta! Starsquad tarjoaa palveluratkaisuja sponsorointiin, hospitalityyn ja digitaaliseen tapahtumamyyntiin. Meiltä saat ryhmällesi VIP-paketit kiinnostavimpiin urheilu-, musiikki- ja kulttuuritapahtumiin!

Stromma
osasto 184

Strömma Finland tuottaa elämyksiä vapaa-aikaan ja kokouksiin Helsingissä. Kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä ovat toimintamme keskeinen painopiste. Yritys on osa pohjoismaista Stromma-ryhmää.

Sture4
osasto 20

Kulttuuritalon kokouspalvelut uudistuivat ja ovat nyt STURE4. STURE4 tarjoaa koko kevään ajan kokoustilat 10-120 henkilölle alk. vain satasella!

Sunborn Hotels and Restaurants
osasto 20

Naantalin ja Ruissalon Kylpylöiden inspiroiva ympäristö meren rannalla ja virkistävä oheisohjelma takaavat tehokkaan työskentelyn. Kokouksen jälkeen on helppo rentoutua ja jatkaa jutustelua vaikkapa kylpylän lämpimissä altaissa rentoutuen.

Sunnyone Promotion Oy - promootiotoimisto
osasto 112

Promootiotoimisto Sunnyone Promotion tuottaa 8 vuoden kokemuksella mitattavat, tulostavoitteelliset promootiot ja tapahtumat. Välitämme promootio- ja tapahtumahenkilökuntaa sekä juontajia ja esiintyjiä paikallisesti koko Suomessa. Kongressi-messuilla on ensimmäistä kertaa esillä uusi, avaimet käteen-messupalvelumme, jonka myötä erityisesti pk-yritysten messuille osallistumisesta tulee entistä helpompaa, näyttävämpää ja kustannustehokkaampaa! Messujen lisäksi pidämme huolta siitä, että yrityksen tuote tai palvelu kohtaa asiakkaan lisämyyntiä tuottaen mm. festareilla, kauppakeskuksissa, myymälöissä, kadulla, ravintoloissa tai tapahtumissa. Yritysjuhlat ja -tilaisuudet konseptoimme sekä järjestämme yhdessä alan kovimpien tapahtumatoimistojen kanssa. Tervetuloa tutustumaan meihin!

Suomen Ilotulitus Oy
osasto 73

Suomen Ilotulitus Oy on pohjoismaiden suurin ilotulitusalan yritys. Meiltä ammattilaisten toteuttamat ilotulitusnäytökset sekä valo- ja pyroshowt jokaiseen tapahtumaan.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat
osasto 154

Kokous tai juhlat historiallisessa Suomenlinnassa on ainutlaatuinen elämys. Lyhyt lauttamatka tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta ja Unescon maailmanperintökohde luo huikeat puitteet päivällesi. Suomenlinnassa on erikokoisia ja -tyylisiä kokous- ja juhlatiloja. Saaressa voi järjestää kokouksen, koulutuksen, seminaarin, virkistyspäivän tai juhlat! Sopiva tila löytyy, olipa ryhmäsi koko 12 tai 200 henkeä.

Surffibiitsi.fi
osasto 136

Biitsi.fi, Surffibiitsi.fi ja terasbeach.ee ovat kolme ainutlaatuista sisärantaa. Tarjonnassamme on kaikki beach volleysta ja muusta hauskasta rantaliikunnasta lähtien jopa yli 1000 henkilö suurtapahtumiin - Kaikki rannalla 26 asteen lämmössä. Biitsi.fi on Helsingissä Salmisaaren Liikuntakeskuksessa, Surffibiitsi avataan lokakuussa 2019 Pasilan Triplaan ja Teras Beach on Tallinnassa. Tuotamme biitsitapahtumat avaimet käteen periaatteella!

Syötteen Matkailuyhdistys
osasto 53

Syöte, Suomen eteläisin tunturialue on parhain paikka kokoontumiselle: yhteinen hetki hiljaisessa tunturiluonnossa, kansallispuistomaisemissa on voimaannuttava kokemus. Uusi Lumiareena tulee myös monipuolistamaan alueen kokouspalveluja entisestään.

Tactic Games Oy
osasto 141

Tactic Games Oy on suomalainen perheyritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus pelien kehittämisessä ja valmistuksessa. Personoidut pelimme käyvät hyvin lisäarvon antajina erilaisiin tapahtumiin tai ovat oma myynti- tai kylkiäistuotteenne!

Taidetehdas
osasto 83

Taidetehdas on moneen taipuva tapahtumatalo Porvoossa, alle tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta ja puoli tuntia lentokentältä. Idylliseen Vanhaan Porvooseen on vain lyhyt kävelymatka. Taidetehtaalla järjestetään 10–1000 hengen tapahtumia, mutta kaikki tilat käyttöönottaen Taidetehtaalla on mahdollista järjestää jopa 2000 hengen tilaisuuksia.

Taksi Helsinki Oy
osasto 151

Taksi Helsinki Oy palvelee sinua ja yritystäsi 24/7 aina henkilökohtaisesti, luotettavasti ja turvallisesti. On tarpeesi iso tai pieni, heti tai hetken päästä, meiltä löytyy ratkaisu niin yksityis- kuin yritystarpeisiin.

Talento ProAd
osasto 154b

Olemme uusien yritysviestintätuotteiden toimittaja vuosien kokemuksella. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille uniikkeja ratkaisuja erottautua ja tulla huomatuiksi.

Tallink Hotels
osasto 139

Tallink Hotels on Tallink Grupp OÜ tytäryhtiö, joka operoi 3 hotellia Tallinnassa ja 1 hotellia Riiassa. Tallinnan hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa, lähellä satamaa, vanhaa kaupunkia ja ostoskeskuksia. Riian hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä vanhaa kaupunkia ja nähtävyyksiä. Hotellit tarjoavat monipuolisia palveluja sekä kaupunkilomailijalle että yritysasiakkaille.

Tallink Silja Oy
osasto 150

Tallink Silja Oy on osa Tallink-konsernia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä.

Tampere-talo
osasto 93b

Tampere-talo on kulttuuri- ja kongressikeskus, elämystentalo, jossa koet kunnon bisnesloman. Yhdistä kulttuuria ja nautintoa yritystapahtumaasi: vieraile Muumimuseossa, Tampere-talo Shopissa, konsertissa tai olohuonemaisessa kahvila-ravintolassa. Majoitus naapurihotellissa!

Tapahtumakeskus Koskenranta
osasto 44

Tapahtumakeskus Koskenranta on Helsingissä upeassa koskimaisemassa sijaitseva tapahtumapaikka keskisuurille seminaareille ja yritysjuhlille (200-1000 henkilöä). Koskenrannassa tapahtuman järjestäminen on vaivatonta - kutsu vain vieraat, me hoidamme loput!

Tapahtumakeskus Levi Summit & Hotel Levi Panorama, Hotel K5 Levi
osasto 5

Tapahtumakeskus Levi Summit ja Hotel Levi Panorama tarjoavat vaikuttava puitteet, upeat maisemat ja toimivat tilat ja palvelut erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin 10-1000 hengelle. Hotel K5 Levissä järjestät lämminhenkiset, pienemmät kokoukset.

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet
osasto 81

Elämyksiä kosken rannalla – Tapahtuma- ja kokouspalveluita tarjoava Kuninkaan Lohet sijaitsee Vantaankosken äärellä, 10 minuuttia lentokentältä ja 30 minuuttia Helsingin keskustasta, luonnon syleilyssä. Tervetuloa kokonaisvaltaisten elämysten äärelle!

Tapahtumatalo Raahe
osasto 53

Löydät meidät kaupungin ytimestä, läheltä Vanhan Raahen idylliä. 416-paikkainen Raahesali, pienemmät kokoustilat Fregatti ja Parkki sekä upeat aulatilamme palvelevat erilaisia tilaisuuksia. Meiltä löytyvät valmiit paketit ja räätälöidyt ratkaisut.

Technopolis
osasto 91

Technopoliksesta löydät edustavat bisnesluokan kokoustilat ja herkulliset tarjoilut kaiken kokoisiin tilaisuuksiin yli 300 tilamme joukosta kuudessa maassa ja 12 kaupungissa. Meillä järjestät onnistuneen kokouksen. Tervetuloa!

Terasbeach.ee
osasto 136

Biitsi.fi, Surffibiitsi.fi ja terasbeach.ee ovat kolme ainutlaatuista sisärantaa. Tarjonnassamme on kaikki beach volleysta ja muusta hauskasta rantaliikunnasta lähtien jopa yli 1000 henkilö suurtapahtumiin - Kaikki rannalla 26 asteen lämmössä. Biitsi.fi on Helsingissä Salmisaaren Liikuntakeskuksessa, Surffibiitsi avataan lokakuussa 2019 Pasilan Triplaan ja Teras Beach on Tallinnassa. Tuotamme biitsitapahtumat avaimet käteen periaatteella!

Tessa Virta Orkesteri
osasto

Tessa Virta Orkesterin monipuoliset kokoonpanot ja musiikkiohjelmat kaikkiin tilaisuuksiin. Ihanaa musiikkia! Tessa Virta Trio nostattaa tunnelmaa svengaavin klassikkosävelin

ToimistoSissit
osasto 143a

Jäsenmaksuton verkosto sihteereille ja assistenteille ammatillisen tiedon ja kokemuksien jakamiseen - jotta jokaisen ei tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen. Jaamme kollegojen kesken mm. kokemuksia kokouspaikosta ja tapahtuma-alan palveluntarjoajista.

Tolkkilan kartano
osasto 30

Tolkkilan kartano on tyylikäs juhlapaikka ja moderni kokouskeskus. Nyt käynnissä olevan remontin jälkeen kartano herää uuteen kukoistukseen. Haluamme palvella sekä yritysvieraita, että yksityisiä juhlien järjestäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistetussa kartanossa järjestät upean ja ikimuistoisen tilaisuuden!

Top Lounges
osasto 187

Top Lounges filosofian mukaisesti asiat tehdään aina vähän paremmin ja mahdollisimman helpoiksi asiakkaille. Räätälöimme yrityksille avaimet käteen periaatteella kokoukset, juhlat ja saunatilaisuudet upeissa ja uniikeissa tiloissamme.

Unique Hotels
osasto 20

Unique Hotels is a small group of lifestyle hotels. The hotels themselves are located in genuine historical buildings, which have been painstakingly renovated and offer a combination of historical ambience, daring design and modern conveniences.

Vallisaari
osasto 135

Upea luontoretkikohde vain 20 minuuttia Kauppatorilta. Elämyksellinen tapahtumapaikka erilaisille yritystilaisuuksille.

Valoon
osasto 122

Lähelle vai kauas? Luontoon vai kaupunkiin? Liikkumaan vai rentoutumaan? Valmennusta mielelle vai keholle? Isolla vai pienellä porukalla? Sinä päätät. Valoon on yllättävän helppoa päästä. Olipa kyse seikkailusta tai luksuksesta, jokainen itse määrittää, miten saa aistinsa täytettyä. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa elämysmatkoja, työhyvinvointipäiviä ja tapahtumia juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Palvelupolkumme on toiveidenne mukainen, joskin myös meidän näköisemme – arvojamme noudattaen. Edes taivas ei ole rajana, kun luovuus pääsee valloilleen. Päätä, että oma ja kollegoidesi työhyvinvointi on tärkeää. Tästä päätöksestä rohkaistuneena ota yhteyttä, jotta voimme tarjota teille unohtumattomia elämyksiä.

Valtakunnallinen ammatillinen Sihteeriyhdistys
osasto 189

Sihteeriyhdistys on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon, sihteerien/assistenttien/vastaavissa tehtävissä toimivien ammatillinen yhdistys. Yhdistyksemme tarkoituksena on jäsenten vuorovaikutuksen edistäminen sekä ammattipätevyyden kohottaminen.

Vanajanlinna Oy
osasto 120

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on palkittu ja arvostettu kokous-, tapahtuma ja juhlapaikka. Vanajanlinnan pihapiirissä sijaitsee myös Linna Golfin golfkenttä. Lisäksi Vanajanlinnaan kuuluu Metsänvartijan Tila Janakkalassa ja Mukkulan Kartano Lahdessa. Tärkein vahvuutemme on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta. Monipuoliset tilat ja keittiömme herkut mukautuvat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin.

Vantaa
osasto 2

Vantaa Tilaa Tavata. Lentäen, junalla, bussilla, autolla - Vantaalle saavut vaivattomasti läheltä ja kaukaa. www.visitvantaa.fi #visitvantaa

Vierumäki
osasto 33

Vierumäki sopii yhtä hyvin pienille tiimi palavereille ja tuhansien osanottajien konferensseille. Tiloissa riittää valinnanvaraa, aina Vierumäki Resort Hotellin moderneista neuvotteluhuoneista, valoisiin ja avariin Luentokaaren kokoustiloihin. Todella ikimuistoisen kokouksen voit järjestää vaikkapa Leijonien kotijäähallissa tai Mammuttilinnassa metsän siimeksessä.

Viking Line Abp
osasto 70

Me-henki syntyy merellä. Yhteinen matka luo yhteishenkeä. Kun laiva erkanee laiturista, arjen rutiinit jäävät taakse. Ulapalla ajatukset avartuvat ja kollegoista löytää uusia puolia. Ja kun järjestelyt sujuvat, tiimi voi keskittyä olennaiseen.

Villa Sibbe
osasto 114

Villa Sibbe on uniikki kokouspaikka aivan pääkaupunkiseudun ja lentokentän läheisyydessä. Järjestä johtoryhmänne kokous ainutlaatuisessa ympäristössä illallisineen ja ohjelmineen. Villa Sibbe henkii historian havinaa ja inspiraatiota kemiannobelisti A.I. Virtasen kotikartanona.

Villa Smeds
osasto 134

Villa Smeds - Uusi juhlapaikka kehä III sisäpuolella. 150 vuotta vanha hevostila luo unohtumattomat puitteet onnistuneelle tapahtumalle aina 180 henkilöön asti. Ylisten pääsaliin mahtuu 120 henkeä ja alakerran kellarikabinetti tarjoaa heposti muunneltavan mieleenpainuvan tilan alle 60 hengen kokouksille. Anna meille raamit, niin Villa Smedsin Huikea tapahtumatiimi ideoi ja toteuttaa teille huikean teemajuhlan, virkistyspäivän, tai kokouksen pirteästi erilaisessa ympäristössä. Käytössä nykyaikainen kokoustekniikka ja maistuvat kokouseväät. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan positiivisesti erilaiseen juhlapaikkaan Vantaalla Kehä III sisäpuolella.

Vimpa Islands
osasto 52

Koe unohtumattomia elämyksiä luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja ekologisella Viikinki-saarella. Järjestämme kokous-, kalastus-, luonto- ja Viikinkimatkoja Haminan saaristossa. Hyvää palvelua ja lähiruokaa. Vuokramökkejä saaristossa.

Virkistyshotelli Yyteri
osasto 55

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee Porin Yyterin ytimessä, luonnon ja hiekkadyynien keskellä. Etsit sitten tasokasta kokouspaikkaa, näköalasaunaa tai upeita puitteita tapahtumallesi; toteutamme tilaisuutenne räätälöiden toiveidenne mukaisesti. Tule osastolle 55 ja kerromme lisää!

Visit Åland
osasto 60

Åland Convention Bureau (ÅCB) on erikoistunut kokousten, kongressien ja konferenssitapahtumien järjestämiseen Ahvenanmaalla. ÅCB tarjoaa puolueetonta ja maksutonta konsulttiapua kaikille, jotka suunnittelevat Ahvenanmaalla järjestettäviä kansallisia tai kansainvälisiä kokouksia.

Visit Espoo
osasto 41

Tervetuloa järjestämään kokous, kongressi tai tiimin virkistyspäivä Espoossa. Visit Espoon tiimi auttaa löytämään parhaimmat tilat ja kumppanit sekä ideoimaan oheisohjelman. Järjestämme myös tutustumisvierailuja kohteisiin.

Visit Pori Oy
osasto 55

Käytössäsi ovat Porin monipuoliset kokous- ja tapahtumapaikat niin kaupungin keskustassa kuin merenrantamaisemissa. Visit Porissa tiedetään miten sujuva kokous järjestetään ja kuinka ikimuistoinen tapahtuma tehdään. Nähdään osastolla nro 55.

Visit Syöte
osasto 53
VisitKouvola / Kouvola Innovation Oy
osasto 52

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu auttaa kokousten, kongressien ja tapahtumien järjestämisessä vain 1,5 h matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Tarjontamme mahdollistaa onnistuneen tapahtuman niin luonnon keskellä kuin moderneissa kokoustiloissa.

VisitLahti
osasto 75

Lahden seutu - Lahti Region Oy (Visit Lahti) on seudullinen markkinointi- ja myyntiyhtiö. Yhtiö vastaa maakunnan matkailullisen vetovoiman kasvamistamisesta sekä matkailun kehittämisestä. Lahti Region vastaa myös seudun matkailuneuvonnasta. Lahti Regionin kautta kattavasti kaikki kokous-, kongressi- ja ryhmämatkoihin liittyvät järjestelyt ja palvelut sekä runsaasti tasokkaita oheis- ja ohjelmapalveluita.

VisitOulu
osasto 53

VisitOulun kokoustoimijat pystyvät vastaamaan tarpeisiisi, olitpa järjestämässä pientä palaveria tai suurta kansainvälistä konferenssia. VisitOulu tarjoaa kokousvieraille mieleenpainuvia kohteita, joissa voi rentoutua, vaikuttaa ja viihtyä.

Wanha Satama
osasto 86

Puitteiltaan ainutlaatuista tapahtumatilaa tarjoaa elämysten Wanha Satama.

Wilderness Hotel Inari
osasto 92

Wilderness Hotel Inari – aitoa Lapin tunnelmaa Joulukuussa 2017 avattu Wilderness Hotel Inari sijaitsee Inarin kylässä mahtavan Inarijärven rannalla. Meiltä on helppo retkeillä Inarijärvellä ja lähiseudun mielenkiintoisilla reiteillä. Inarin palvelut ja nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Tarjoamme laadukasta majoitusta, revontulimökeissä, kelomökeissä ja hotellihuoneissa. Ravintolamme tarjoaa aitoja Lapin herkkuja mahtavalla panoraamanäkymällä Inarijärvelle.

Wilderness Hotel Muotka
osasto 92

Wilderness Hotel Muotka - Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa Wilderness Hotel Muotka on ihanteellinen paikka tunturiretkeilijälle, ladut ja polut Saariselän tuntureille sekä kansallispuistoon lähtevät suoraan pihasta. Tarjoamme mukavaa ja kodikasta majoitusta hotellissa, revontulikodissa sekä laadukkaissa kelomökeissä. Meillä on useita saunoja, ravintolapalveluja, sekä ohjelmia ja opastettuja retkiä.

Wilderness Hotel Nangu
osasto 92

Wilderness Hotel Nangu- Inarijärven helmi Wilderness Hotel Nangu sijaitsee Inarijärven rannalla Veskoniemessä 22 km Ivalosta. Aiemmin paikka tunnettiin ”Lapinleuku”. Hotelli on uudistettu täysin ja Nangussa on 24 upeaa kahden hengen kelohuonetta kaikilla mukavuuksilla, Ravintola Nangun Tupa mahtavalla näkymällä Inarijärvelle, Lapinkammi illanviettoon sekä rantasauna aivan järven rannassa. Nangu sopii pariskunnille, kaveriporukoille, yrityksille ja erilaisiin tapahtumiin ja sen voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Nangun maisemissa kuvattiin muutama vuosi sitten TV:stä tuttu ”Loirinuotiolla” ohjelma.

Wilderness Hotel Nellim
osasto 92

Wilderness Hotel Nellim – kolmen kulttuurin kohtauspaikassa Nellim sijaitsee 42 km Ivalosta pohjoiseen Inarijärven itärannalla erämaisessa ja kauniissa maisemassa. Kalastavalle ja luonnossa liikkuvalle Nellimin ympäristö on suorastaan paratiisi. Lapin jylhä luonto, sen vaarat ja tunturit, lukemattomat järvet ja joet sekä suuri Inarijärvi kutsuvat nauttimaan luonnosta. Järjestämme retkiä kaikkina vuodenaikoina luontoon, hiihtämällä, moottorikelkoilla, veneillä ja kanootilla sekä vaikka huskykoirilla ja poroilla. Wilderness Hotel Nellim tarjoaa tasokasta jokaiseen makuun: viihtyisiä hotellihuoneita, huoneistoja ja mökkejä.

Woikoski Feeling
osasto 52

WS Expogroup Oy Ltd
osasto 106

Olemme alamme suurimpia ja luotetuimpia messupalveluyrityksiä. Ydinliiketoimintaamme kuuluu messut, tapahtumat ja kokonaistuotanto. Suunnittelemme, konsultoimme ja toteutamme vuosittain lähes 100 tapahtumaa ympäri Suomea. Olemme toimineet vuodesta 1989 ja vuosikymmenten kokemuksen myötä tunnemme hyvin kotimaan keskeisimmät tapahtumapaikat.

Yli-Kaitalan Lomamökit - Tilausravintola Ketunleipä
osasto 52

Parhaat päätökset syntyvät elämysten äärellä! Meillä vietät tilaisuuden kestävästi, nopeilla valokuituyhteyksillä, upeissa maisemissa! Kokous- ja juhlatilat max. 100hlölle. Majoitusta n. 60hlölle. Helsinki 150 km, Lahti 50 km, Kouvola/Heinola 40 km.

Yöpuu Yhtiö Oy
osasto 121

JYVÄSKYLÄN LOISTELIAIMMAT JUHLA- JA KOKOUSTILAT. Yöpuu Yhtiö Oy:n räätälöitävät tilat sekä laadukkaat hotelli- ja ravintolapalvelut takaavat kaikenlaisten tilaisuuksien, kokousten ja juhlien onnistumisen.