Näytteilleasettajat 2017

Järjestä

Yritys

A&S Ravintolat - Saslik, Saaga, Savotta, Saari, Saaristo, Savu
osasto 41

Perheyritys josta jää hyvä maku! Kuusi ainutlaatuista ravintolaa keskellä Helsinkiä: legendaarinen Šašlik Eirassa, lappilainen Saaga Bulevardilla, suomalainen Savotta Senaatintorilla, Saari Sirpalesaaressa, Savu Tervasaaressa & Saaristo Klippanilla.

Ahlströmin ruukit
osasto 122-123

Noormarkun ja Kauttuan ruukeissa on käytettävissänne useita erilaisia kokous-, koulutus- ja edustustiloja sekä majoitustiloja suurillekin ryhmille. Tarjoamme toimivat puitteet ja korkeatasoisen palvelun, jonka kruunaa upea ruukkimiljöö.

Äijälän Rusti / Paratiisisaari
osasto 211

Kokous ja juhlapaikka yksityisellä saarella Airiston kupeessa lähellä Naantalia ja Turkua tarjoaa tasokkaat tilat kokouksiin, majoitukseen sekä ruokapalveluihin. Loistojahti m/a Harmony ja Juhana vene vievät asiakkaat saaristomme upeisiin kohteisiin.

Aito HSO ry
osasto 209

Aito HSO on akavalainen alumni- ja edunvalvontajärjestö, joka yhdistää korkeasti koulutetut HSOt yli ammatti- ja toimialarajojen. Jäsenemme toimivat vaativissa assistenttitehtävissä sekä asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

Åland Convention Bureau
osasto 101

Åland Convention Burerau on erikoistunut kokousten, kongressien ja konferenssien järjestämiseen Ahvenanmaalla. Tarjoamme puolueetonta ja maksutonta suunnittelu-/konsulttiapua kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien järjestämiseen Ahvenanmaalla.

Astrum-Keskus
osasto 220

Sijainti, monipuoliset aktiviteetit, upeat tilat ja majoitus sekä tietysti kiitelty ravintolamme takaavat onnistuneen tapahtuman. Juhlatiloihimme mahtuu jopa 600 henkilöä ja teatterisaliin 353 henkilöä.

Avion Interactive Oy
osasto 17

Avion Interactive on digitaaliseen esitystekniikkaan erikoistunut maahantuontiorganisaatio. Ratkaisut pitävät sisällään suuret kosketusnäytöt neuvottelu- ja koulutustiloihin, langattomat esitysjärjestelmät ja muut digitaalisen tiedonjaon ratkaisut.

Best Western Plus Hotel Haaga
osasto 122-123

Best Western Plus Hotel Haaga tarjoaa monipuoliset kokoustilat ja ammattitaitoisen palvelun onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen. Meillä on 8 valoisaa ja hyvin varusteltua kokoustilaa mukaan lukien 240 hengen Auditorio sekä upeat tilat jopa 600 henkilön juhliin ja tilaisuuksiin.

Blue Peter Seaside Restaurant
osasto 109

Blue Peter (est. 1976) palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden erilaisten tilaisuuksien ja ravintolapalveluiden muodossa. Merellinen tunnelma välittyy avarien ikkunoiden kautta sisätiloihin niin kesällä kuin talvella. Tiloja löytyy 8-200 hengelle!

BowlCircus Keilaviihdekeskukset
osasto 122-123

Kuka sanoi, että keilarata olisi tehty vain keilaamista varten? Olemme rakentaneet BowlCircukset monikäyttöisiksi tiloiksi, jotka taipuvat isommankin ryhmän tarpeisiin. Autamme sinua järjestämään monivuotisella kokemuksella mitä erilaisimpia tilaisuuksia kuten seminaareja, kokouksia, viihteellisiä asiakastilaisuuksia tai vaikkapa teemabileet hohtokeilailun parissa yrityksen koko henkilökunnalle.

Break Sokos Hotel Koli & Bomba, Original Sokos Hotel Kimmel
osasto 106

Break Sokos Hotel Kolilla ja Bomballa onnistuvat niin pienet palaverit kuin suuret seminaarit. Intiimi ja inspiroiva ympäristö tarjoaa keskittymisrauhaa, karjalaista sekä skandinaavista ruokaa ja luoviin taukoihin erilaisia aktiviteetteja. Kolin ja Bomban ainutlaatuiset ympäristöt tarjoavat kokouspäivääsi oheisohjelmaa vauhdikkaasta hauskanpidosta rentouttavaan iltaan. Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Meillä Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat.

Break Sokos Hotel Vuokatti & Original Sokos Hotel Valjus
osasto 106

Vuokatin ja Kajaanin Sokos hotellit tarjoavat hyvät puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vuokatin hotellimme sijainti keskellä Vuokatin huikeaa luontoa ja lähellä palveluita kuten latuverkostoa, vesistöä ja Vuokatin rinteitä sekä ohjelmapalveluita mahdollistaa monipuolisen tilaisuuden ympäri vuoden. Vuokatin hotellin palveluihin kuuluvat myös loma- asunnot, kammi, rantasauna ja kota. Kajaanissa hotellimme sijainti on paras mahdollinen keskellä kaupunkia ja Kajaanin joen ja linnanraunioiden lähellä

Bright Finland
osasto 47
Calliola Kokoukset ja Juhlat
osasto 4

Calliola tarjoaa korkealaatuisia kokous-,tapahtuma- ja juhlapalveluja suomalaisille ja kansainvälisille vieraille Raaseporissa, lähellä Helsinkiä. Viihtyisät tilat, saunat, maukas lähiruoka sekä majoittuminen merenrannalla luovat upean kokonaisuuden.

Catalyst Global Teambuilding
osasto 14

Maailman johtava tiimitapahtumaorganisaatio nyt Kongressimessuilla! Yli 170 korkeatasoista tiimiaktiviteettia ja oheisohjelmaa kokouksiisi ja tapahtumiisi kaikkialla Suomessa ja ympäri maailmaa. Suomessa kaikki Catalyst-aktiviteetit toteuttaa yksinoikeudella Seikkailu Oy

Clarion Hotels
osasto 48

Helsingin kattojen yllä tai lentokentän kansainvälisessä sykkeessä – missä haluaisit järjestää seuraavan tapahtumasi? Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport tarjoavat ainutlaatuiset kokous-ja tapahtumatilat pääkaupunkiseudulla.

Coressa Tapahtumatuotteet
osasto 34c

Toimitamme kaikki tuotteet messujen, tapahtumien, kokousten ja kongressien järjestämiseen. Esim. laukut, kynät, lehtiöt, kokousvedet,nimineulat, tekstiilit, lahjat jne. Toimitukset suoraan tapahtumapaikalle. Räätälöity palvelu ja laadukkaat tuotteet. Kysy lisää p.050-377 5070

Cumulus City Seinäjoki
osasto 229b

Cumulus City Seinäjoki on alueen modernein kokoushotelli, joka sijaitsee keskellä kaupungin sykettä Hotellin sijainti on erinomainen, matkaa Seinäjoen rautatieasemalle on vain noin 300 m.

CWT Meetings & Events
osasto 122-123

CWT Meetings & Events tarjoaa luovat ja tehokkaat ratkaisut aina kiehtovista matkoista ja suurista konferensseista kokousten ja tapahtumien kokonaisvaltaiseen hallintaan. Tutustu myös ainutlaatuisen kokouspaikkojen varaussivustoon: CWTEasyMeetings.com.

DLS Entertainment
osasto 122-123

DLS Entertainment on Hyvinkääläinen tapahtumatekniikka¬-alan yritys. Meiltä saat kaikki tapahtumatekniikkaan liittyvät palvelut. Äänentoiston, valo- ja kuvatekniikan lisäksi sekä toimitamme sekä rakennamme myös esiintymislavat. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet

Eckerö Line
osasto 221

Suomalaisen m/s Finlandian Kokouskeskus & Loungessa järjestät viralliset tai epäviralliset tilaisuudet viihtyisästi ja hauskasti 8–200 hengen ryhmille.

Ehrensvärd-seura
osasto 45

Ehrensvärd-seura perustettiin vuonna 1921 Suomenlinnan ja sen historian tunnetuksi tekemiseksi. Seuran toimintaan Suomenlinnassa kuuluu 2 museota, opastetut kierrokset, museokauppoja ja kahviloita sekä Suomenlinnan palveluiden paketointi ryhmille.

Elevent
osasto 33

We make you feel! Haetko sisältöä tapahtumaasi? Elevent auttaa sinua! Luovuus, asiakaslähtöisyys ja uusien ideoiden kehittäminen ovat ydinosaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme kauppakeskuksista hotelleihin ja tuotamme sisältöä sekä välitämme esiintyjiä niin yksityis- kuin yritystapahtumiin.

Evento
osasto 5

Evento on monikanavainen, kolmiulotteinen media ammattilaisille, joiden työnä on järjestää kohtaamisia: tilaisuuksia ja tapahtumia. Eventon lukijat ovat innovatiivisia edelläkävijöitä, jotka kuuluvat menestyviin tuloksentekijöihin.

Eventure Oy
osasto 229

Eventure Oy tarjoaa laadukkaita ohjelma-, kokous- ja virkistyspalveluja yritys- ym. ryhmille. Toimimme omalla maalaishenkisellä Yli-Takkulan tilallamme Nuuksion kansallispuiston maisemissa sekä lukuisissa eri paikoissa Uudenmaan alueella.

Faro Channelside Bar&Bistro
osasto 125

Faro sijaitsee huikealla paikalla meren äärellä keskellä urbaania asuinaluetta. Rento ja lämmintunnelmainen Faro tarjoaa puitteet mm. upeille illallisille ja aamiaiskokouksille, jopa 80 hengelle. Tule, tutustu ja nauti!

Felix Krohn – sali
osasto 39

1950-luvun tunnelmaa huokuvat, aikaisemmin Lahden konserttitalona toimineet tilat tarjoavat valoisat puitteet kokouksille, seminaareille, juhliin ja konsertteihin. Peruskorjatun Felix Krohn – salin uudistettu aulatila sopii erinomaisesti mm. cocktail-tilaisuuksien pitopaikaksi tai yksityisjuhliin.

FellmanniCampus
osasto 18

FellmanniCampus on Lahden keskustassa sijaitseva kampus. Kampus tarjoaa monipuolisilla palveluillaan ja tiloillaan yrityksille, yhdistyksille sekä opiskelijoilla paikan, jossa kohdata ja tehdä töitä.

Finlandia Hotels
osasto 244

17 yksityistä ja yksilöllistä hotelliamme tarjoavat useita upeita mahdollisuuksia tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellikohtaiset liikeideat ja toimintatavat mahdollistavat yksilölliset ja erilaiset ratkaisut. www.finlandiahotels.fi

Finlandia-ravintola
osasto 249

Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talon tapahtumiin. Yksilöllinen suunnittelu, ystävällinen palvelu ja huippukeittiön tarjoamat elämykset yhdessä joustavasti muuntautuvien tilojen kanssa ovat vahvuutemme.

Finlandia-talo
osasto 249

Finlandia-talo on ainutlaatuinen kongressien ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkailleen kokonaisvaltaisia ja laadukkaita palveluja.

Finn Spring Oy
osasto 103

Finn Spring Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys. Toimintamme keskiössä on puhdas suomalainen lähdevesi, joka on kaikkien tuotteidemme perusta. Lähdevetemme nousevat Multilan ja Anttilan lähteistä Keski-Pohjanmaan puhtaasta luonnosta.

Finnkino Oy
osasto 243a

Tarjoamme asiakkaillemme mainiot tilat erilaisiin yritystapahtumiin ja kokouksiin, nautinnollisimmat neukkarituolit, isot valkokankaat sekä ainutlaatuisen elokuvaelämyksen - popcornilla maustettuna tietenkin.

Firmanbileet.fi
osasto 237

Firmanbileet.fi tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä, tyylikkäitä kokonaisuuksia sekä räätälöityjä juhlia innovatiivisella asenteella. Anna juhlan tai tilaisuuden suunnittelu ja toteutus ammattitaitoisen tiimimme käsiin ja nauti ensiluokkaisesta tapahtumasta. Tarjoamme käyttöösi mutkattoman ja selkeän palvelun, jolla takaamme lopputulokseksi näyttävät ja ikimuistoiset tapahtumapäivät yrityksellesi!

Flamingo Spa Oy
osasto 117a

Ainutlaatuinen aikuisten Spa Kylpylä ja hoitomaailma. Vauhdikas Vesipuisto lapsille ja lapsenmielisille. Kaikkia aisteja hemmotteleva Day Spa sekä aikuisillekin sopiva sisäleikkipuisto Naurusaari.

Flytour XD Helsinki
osasto 213

Flytour XD Helsinki on 4D-elokuvateatteri, jossa voit kokea Helsingin hienoimmat nähtävyydet 10 minuutissa. 50-paikkainen elokuvateatterimme toimii myös auditoriona ja kokoustilana, joka soveltuu esim. kokous-, lanseeraus- ja yritystilaisuuksiin.

Haikon Kartano & Spa
osasto 118

Haikossa voit järjestää kokoukset, seminaarit tai tyky- ja virkistyspäivät kylpylähotellissa, kartanossa tai upeassa tilaus- ja juhlahuvilassa Villa Haikossa. Lisäksi kaunis kartanopuisto meren rannalla.

Hämeenkylän kartano, Viikin kartano, Sodexo Sports & Leisure Nordic
osasto 223

Kokous- ja tapahtumatarpeet vaihtelevat vuoden aikana, ja jokaisella tilaisuudella on omat vaatimuksensa. Tarjoamme korkeatasoisia kokouspaikkoja kartanomaisissa puitteissa Suomessa ja Ruotsissa.

Hanasaari - Hanaholmen
osasto 243b

Uusittu Hanasaari on ainutlaatuinen kongressikeskus, jossa modernit kokouspalvelut, uudistetut hotellihuoneet ja suussa sulavimmat Pohjolan maut kohtaavat. Kulttuurihotelli Hanasaari on meren rannalla Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä.

Happy Hour Restaurants
osasto 214

Happy Hour Restaurants on perheyritys jonka musiikkiravintolat sijaitsevat Helsingin keskustassa. LeBonk, Storyville, Rymy-Eetu sekä kesällä Freedom ja Aurinkoterassi. Ravintoloita voi varata yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

Health4u
osasto 204

Health4u hyvänolon retket ja päiväohjelmat. Tule Krapille energisoitumaan! Iyengarjoogan & energisoivan ravitsemuksen ympärille räätälöityjä ratkaisuja ryhmille hyvinvoinnin & terveyden parantamiseen,kehon & mielen kokonaisvaltaiseen virkistämiseen.

Helsingin Musiikkitalo Oy
osasto 233

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka. Meillä järjestät unohtumattomat juhlat, konsertit ja yritystilaisuudet. Ei niin pientä kokousta, ei niin suurta gaalaa; varmistamme tapahtuman, joka erottuu edukseen ja muistetaan kauan.

Helsingin Purjelaivakonttori
osasto 124a

Helsingin Purjelaivakonttorin laivat tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa sellaista, jonka sinä ja ystäväsi tulette muistamaan pitkään. Maailman kaunein saaristo, upeimmat laivat, parhaat ruoat ja iloinen miehistö palveluksessanne.

Helsingin viihdepelit Oy
osasto 235

Viihdelaitteiden ja pelien vuokrausta rakkaudesta lajiin! Esimerkiksi asiakastilaisuuksiin, messuosastolle, juhliin tai perhepäiville. Laitteet toimitetaan puhdistettuina ja kunnolla toimivina. Tutustu 100 laitteen valikoimaan

Helsinki Congress Paasitorni
osasto 207

Paasitornissa on lähes 30 kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa 8 – 800 hengelle, viisi persoonallista ravintolaa ja 170 tarinallista hotellihuonetta. Tervetuloa elämysten Paasitorniin! Meillä moderni ja leikkisä kohtaa historiallisen.

Herrankukkaro - Toisenlainen maailma
osasto 252

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Eksoottista, mutta ei primitiivistä – Luksusta luonnossa.

Hilton Helsinki Hotels
osasto 224
Hirvihaaran kartano
osasto 10

Hirvihaaran kartano on vaikuttava kokous ja juhlapaikka! Sijaitsee vain ½ h matkan päässä Helsingin keskustasta ja lentokentältä, Mustijoen rannalla luonnon helmassa. Tarjoaa ainutlaatuisen ja laadukkaan ympäristön 1-300 hlön tilaisuuksiin. Iso osa viehätystä on kartanoravintolan korkealaatuinen ruoka ja luonnonmukaisesti viljellyt raaka-aineet omasta keittiöpuutarhasta. Hyvinvointia lisäämässä aito savusauna ja Day Span palvelut.

Hohtogolf West Coast Helsinki
osasto 110

Hohtominigolf-ratamme on ainutlaatuinen koko Euroopassa. Erikoistehosteet tekevät elämyksellisen ja hauskan 15-rataisen hohtogolfin niin ryhmille kuin yksittäisille pelaajille. Kun puttaat, tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa. Rata alueella kauhukuja, jossa mm. ahtaanpaikankammotehoste. Baarista viileät juomat hohtogolfkierrokselle (anniskeluoikeudet).

Holiday Club
osasto 43

Holiday Clubin 31 lomakohdetta ja yli 1700 korkeatasoista loma-asuntoa Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa tarjoavat lomailua kaikille aisteille. Holiday Clubin 8 kylpylähotellikohdetta tarjoavat mahdollisuudet upeisiin yritystapahtumiin ja juhliin.

Honkalintu Oy
osasto 229

Honkalintu - Door to the Great Real Events on luonnossa toimimiseen erikoistunut ohjelmapalveluyritys. "Työn äärestä lähemmäksi luontoa, luonnon ääreltä parempaan työhön, luonnon ehdoilla ja luontoa kunnioittanen" on yrityksen filosofia tiivistettynä

Hotel Arthur, Helsinki
osasto 213

Perinteitä kunnioittava, yksityinen Hotel Arthur sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on yksilölliset kokous- ja juhlatilat yhteensä yli 500 hengelle, tilava ravintola sekä erinomainen palvelu.

Hotel Tegel
osasto 125

Fiskarsin ruukissa sijaitsevan Hotel Tegelin korkealaatuiset kokous- ja majoituspalvelut yhdessä ruukin ravintola- ja oheisohjelmapalvelutarjonnan kanssa tarjoavat inspiraatiota ja onnistumisia tilaisuuksiin ympäri vuoden.

Hotelli Gustavelund
osasto 42

Kokouksien aatelia Tuusulanjärven rannalla,Hotelli Gustavelundissa. Hyvä sijainti ja nykyaikaiset kokoustilat tarjoavat parhaimmat mahdolliset puitteet onnistuneelle kokoukselle;130-paikkainen auditorio ja 20 kokoustilaa sekä ihastuttavat 97 huonetta.

Hotelli IsoValkeinen Kuopio
osasto 244

Hotelli IsoValkeinen on yksi Kuopion suurimmista tapahtumajärjestäjistä. 100 hotellihuonetta, tuhat asiakaspaikkaa, kolme ravintolaa ja monipuoliset kokoustilat (12 kokoustilaa, 4 – 400 henkilölle) ovat palveluksessasi.

Hotelli Korpilampi
osasto 212a

40-vuotis juhlavuotta viettävä hotelli Korpilampi sijaitsee Nuuksion kupeessa, keskellä kauneinta suomalaista metsäluontoa Espoossa. Tuotamme majoitus-, kokous- ja vapaa-ajan palveluja kotimaisille ja ulkomaisille yrityksille.

Hotelli-Ravintola Alma
osasto 229b

Uniikki vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Erinomainen ravintola ja kodikas hotelli takaavat ihanan vierailun ja kokouksen Seinäjoella.

Höyrylaiva s/s Ukkopekka
osasto 252

Saaristomeren viimeinen aito matkustajahöyrylaiva s/s Ukkopekka charter- aluksineen palvelee teitä ilolla saaristomeren kainalossa. Kesän 2017 uutuudet ryhmille: Suomi 100v juhlaristeilyt ja Tall Ships Race 2017 -erikoisristeilyt.

Imatran Kylpylä
osasto 244

Varaa strategia- ja suunnittelukokoukset, tiimipalaverit ja syksyn budjettiriihet Saimaan rannalta, Imatran Kylpylästä! Sujuva palvelu, hyvä ruoka, monipuoliset oheisohjelmat sekä itäsuomalainen vieraanvaraisuus takaavat, että tilaisuutenne onnistuu.

JAMIX
osasto 35

TILAX-ohjelmalla hallitset tilavaraukset, tarjoilutilaukset ja vieraat - kaikki yhdessä järjestelmässä. Ohjelma yhdistää saumattomasti tilausten tekijät, keittiön sekä aulapalvelut, ja varmistaa että kaikki tieto on jatkuvasti ajan tasalla.

Järvenpään Kukkatalo Oy
osasto 31

Järvenpään Kukkatalo huolehtii yrityksesi tapahtumakoristelusta, viikottaisista kukista sekä asiakkaittesi sekä henkilöstön muistamisista kukin ja kasvein. Kukkakoulumme on elämys, jossa voidaan viettää hetki kukkien parissa tai laittaa sormet multaan.

JHL-opisto
osasto 30

JHL-talossa Sörnäisissä sijaitseva uusi kaupunkikansanopisto tarjoaa JHL:n jäsenistölle korkeatasoista koulutusta työelämän tarpeisiin. Opiston modernit tilat soveltuvat hyvin erilaisten kokousten, neuvotteluiden ja koulutusten järjestämiseen.

Jidoka Technologies Oy
osasto 25

Jidoka Technologies Oy on tamperelainen ICT-alan yritys, joka kehittää ainutlaatuisia liikkuvia digitaalisia ratkaisuja mainontaan ja tiedon välitykseen hyödyntämällä IoT:n monipuolisia mahdollisuuksia.

JT-Line
osasto 37

JT-Linen saaristoalukset ovat vuokrattavissa yksityiseen käyttöön sekä lyhyisiin kuljetuksiin että pidemmille lounas- ja illallisristeilyille. Liikennöimme myös vuoroliikennettä useisiin Helsingin edustan saariin, mm. Lonnaan ja Suomenlinnaan.

Jyväskylä Convention Bureau
osasto 210

Jyväskylä Convention Bureau auttaa kansainvälisen tai valtakunnallisen kokouksen tai kongressin tulemisessa Jyväskylään. Tarjoamme maksutonta ja puolueetonta asiantuntija-apua suunnitteluvaiheessa, mm. hakumenettelyssä sekä tila- ja majoitusasioissa.

Jyväskylän kaupunki
osasto 210

Tapahtumakaupunki Jyväskylä toimii näyttämönä tuhansille erikokoisille kohtaamisille, aina pop up -tapahtumista MM-kilpailuihin. Korkeakoulukaupunki sykkii elämää ja liikuttaa kaikenikäisiä. Kaikki tapahtumapaikat ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

Jyväskylän Paviljonki
osasto 210

Jyväskylän Paviljonki on ainutlaatuinen tapahtumakeskus keskellä Suomea ja keskellä kaupunkia. Henkilökohtainen palvelu, uudistetut tilamme ja nykyaikaiset tekniikkaratkaisut auttavat sinua järjestämään meillä kaikkien aikojen tapahtuman.

Jyväskylän Sokos Hotellit
osasto 210

Uudistuvassa Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Solo Sokos Hotel Paviljongissa kohtaamme jokaisen vieraamme yksilöllisesti huomioiden.

Kajaanin kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä
osasto 11

Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskus tarjoaa täydelliset puitteet asiakkaalle. Olemme keskellä Suomea, keskellä luontoa ja kaupunkia, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kaukametsä – komeasti Kainuussa.

Kämp Collection Hotels
osasto 122-123

Kämp Collection Hotels tarjoaa sinulle laadukkainta majoitusta ja kokouspalvelua Helsingissä. Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi hienoja kokoustiloja ja juhlatiloja ikimuistoisia tilaisuuksia varten – joko Helsingin parhailla paikoilla, Espoon Sellossa tai lentokentällä.

Kämpasten
osasto 223

Kämpasten sijaitsee Mälaren-järven läheisyydessä ja tarjoaa ensiluokkaisen tapahtumapaikan erikokoisille kokousryhmille. Ajomatka Arlandan lentokentältä kestää vain 20 minuuttia.

Kanresta Oy / Kansallismuseon ravintolapalvelut
osasto 245

Kanresta Oy on Suomen johtava kulttuurilaitosten ravintoloitsija. Tiesitkö, että ostamalla palvelujamme tuet samalla myös Suomen Mielenterveysseuran, Vanhustyön keskusliiton, Lastentautien tutkimussäätiön sekä Suomen Sydänliiton toimintaa.

Kansallismuseo
osasto 245

Inspiroidu Kansallismuseon kokous- ja juhlatiloista! Etsitkö inspiroivaa kokoustilaa tai historiallisia puitteita juhlapäivään? Kansallismuseon museoissa ja linnoissa voit järjestää yksilöllisen tilaisuuden ainutlaatuisessa ympäristössä. Tule ja ihastu tiloihimme sekä catering-palveluihimme!

Käringsund Resort & Conference
osasto 101

Käringsund är den perfekta platsen för små och stora grupper. Med närmare 400 bäddar är Käringsund en idealisk plats för möten och konferenser. Vi erbjuder en stor variation av färdiga eller skräddarsydda teamaktiviteter inom- och utomhus.

Kasnäs
osasto 20

Tervetuloa pitämään kokousta saariston syliin, keskelle kauneinta Turunmaan saaristoa. Kokouksen lomassa voitte nauttia kylpylästä tai rantasaunan makeista löylyistä, herkutella saaristolaisruualla tai tehdä retken vaikkapa Örön linnakesaarelle.

Kieloranta
osasto 34

Kieloranta on 100km Helsingistä järven rannalla sijaitseva korkealaatuinen kokouskeskus, joka soveltuu johtoryhmien vetäytymisiin, valmennnus- ja koulutustilaisuuksiin (10-60 hlöä) sekä juhlakäyttöön. Saunoja pn 4 kpl, majoitusta löytyy 35 vieraalle.

Kiipulan yrityspalvelut
osasto 117b

Kiipulan yrityspalvelut tarjoaa päätoimipaikassaan Janakkalassa loistavat puitteet onnistuneille kokouksille, koulutuksille, työhyvinvointipäiville tai vaikkapa leireille. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista tilata kauttamme myös oheisohjelmaa.

Kisakallion Urheiluopisto
osasto 236

Kisakallion Urheiluopisto Lohjanjärven rannalla tarjoaa monipuoliset puitteet tyhy, liikunta tai kokouspäivien järjestämisen. Kisakallion monipuolisissa tilloissa onnistuu tapahtumat ymärivuoden jopa 800:lle hnekilölle

KOKO Lahti Oy
osasto 39

Uuden tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Sibeliustalo, Lahden Messut ja Felix Krohn -sali tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä.

Kokoukset, Juhlat ja Tapahtumat Fazer Food Services
osasto 46

Olemme kumppani tilaisuudellesi järjestäessäsi kokousta, yritystilaisuutta tai juhlia perhepiirissä. Ammattitaitoisen henkilökuntamme luoma laadukas ruoka, sujuva palvelu sekä ainutlaatuiset tilamme ympäri Suomen tekevät tapahtumasta unohtumattomat.

kokous- ja kongressikeskus Frami
osasto 229b

Frami on kokousten paraatipaikka Seinäjoella. Tarjolla on monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut, erinomainen sijainti 1 km päässä matkakeskuksesta sekä parkkihalli. Kaksi ravintolaa varmistavat maittavat syötävät ja juotavat

Kokouskartano Villa Mandala
osasto 9b

Villa Mandala on Suomen ensimma¨inen stressinhallintaan erikoistunut kokouskeskus. Asiantuntijamme tarjoavat suomalaisille yrityksille seka¨ yksityishenkilo¨ille konseptoituja valmennuspalveluita tyo¨hyvinvoinnin edista¨miseen ja stressinhallintaan.

Kokouskeskus Puistotorni
osasto 222

Tampereen Puistotorni on ainutlaatuinen, tunnelmallinen kokous- ja juhlapaikka, jossa historia ja nykyaika kohtaavat. 20 hlön kokouksista aina 400 hlön tapahtumiin soveltuvissa tiloissa järjestät mm. tyhy-päiviä, kongresseja, seminaareja tai juhlia.

Kongressikaupunki Tampere
osasto 222

Tampere – valovoimainen kongressi- ja kokouskaupunki tarjoaa upeat puitteet, ainutlaatuisia elämyksiä sekä maan mainiota apua ja ammattitaitoa mitä erilaisempien tapahtumien järjestäjille.

Kongressitoimisto Next Travel Ltd
osasto 107

Next Travel on suomalainen vuonna 1990 perustettu täyden palvelun kongressitoimisto ja yritysmatkatoimisto. Räätälöimme tasokkaan palvelukokonaisuuden kaikkiin tilaisuuksiin 25:n vuoden kokemuksella, asiakkaamme toiveet aina etusijalle asettaen.

Korsisaari-yhtiöt
osasto 120

Järjestämme tarpeisiinne sopivat ajoneuvot ja hoidamme lisäksi tarvittavat paikka- ja lippuvaraukset sekä ruoka- ja juomajärjestelyt. Tarjoamme valmiita matkapaketteja, jotka soveltuvat yksin, kaksin tai ryhmässä matkustaville.

Kotkan-Haminan seutu
osasto 107

Luonnostaan vahva Kotkan-Haminan seutu on viehättävä merellinen alue jossa kaunis luonto, Kymijoki koskineen ja upeat kaupunkipuistot odottavat reilun tunnin matkan päässä pääkaupungista.

Kouvolan Kulttuuritalot Kouvola-talo ja Kuusankoskitalo
osasto 239

Kouvola-talo tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille tapahtumille ja konserteille. Kuusankoskitalo on tapahtumien keskipiste Kymijoen rannalla. Kuusaasali on tunnettu erinomaisesta akustiikasta ja Voikkaasalissa on hyvä järjestää seminaareja.

KP-catering
osasto 122-123

KP-Catering tarjoaa catering-palveluita kaikenlaisiin tilaisuuksiin, aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktail-tilaisuuksiin - mutkattomasti ja ammattitaidolla. Toimimme Pääkaupunkiseudulla.

Krapi
osasto 204

Suomalaista huolenpitoa vuodesta 1911. Krapi tarjoaa vierailleen ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden Aitoihin Kohtaamisiin Tuusulanjärven rannan tuntumassa 30 min Helsingistä. Kokoontumiset.Juhlat.Kulttuuri. Uudistettu Hotelli Krapi 100 vuotta 2017.

Krapin Paja
osasto 204

Tuusulan Rantatielle Krapin pellolle avattiin 28.2.2017 musiikki- ja tapahtumasali, Krapin Paja, missä nautitaan kulttuurista, herkuista & elämästä. Klubitoiminta luo Pajan ohjelmarungon. Paja toimii läpi vuoden palvellen kokous- & juhla-asiakkaita.

Kulttuuri- ja kongressitalo Alandica
osasto 101

Alandican 11 erillistä kokoushuonetta soveltuvat johtoryhmän kokouksista aina 600 henk. kongressitapahtumaan. Moderni kokous-/tapahtumatekniikka sekä ilmava, upean merimaiseman omaava lämpiö tarjoaa tilat niin tarjoilulle kuin pausseille.

Kulttuurikeskus Sofia
osasto 27

Tervetuloa Sofiaan, luonnonkauniiseen Kallvikinniemeen meren äärelle. Tarjoamme viihtyisiä kokoustiloja, majoitus- sekä ravintolapalveluita vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja lentokentältä. Lämpimästi tervetuloa!

Kumina Music Oy
osasto 1

Ohjelmatoimisto Kumina Music Oy tuottaa musiikkiohjelmaa laadukkaisiin yritystilaisuuksiin yli 20 vuoden kokemuksella. Henkilökohtainen palvelu ja laatu ovat olleet kilpailuvalttimme jo vuosien ajan.

Kuntatalon Kokouskeskus
osasto 119

Kuntatalon Kokouskeskus on monenlaisten mahdollisuuksien paikka kokouksille, tapahtumille ja juhlille keskellä Helsinkiä kätevien kulkuyhteyksien päässä.Meillä on monipuolinen valikoima muuntautuvia tapahtumatiloja ja erittäin hyvät ravintolapavelut.

Kuortaneen Urheiluopisto
osasto 229b

Kuortaneen Urheiluopistolla kokous on rakennettu oikean kokoisesta kokoustilasta, asiakkaan makuun suunnitelluista tarjoiluista, monipuolisesta oheisohjelmasta ja innostavasta ilmapiiristä. Kaikki palvelut saman katon alta kauniissa maisemissa.

Lahden Messut
osasto 39

Muuntautumiskykyiset ja modernit 20 000 m2 tilat Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa, upean luonnon äärellä ja keskustan läheisyydessä, tarjoavat puitteet onnistuneille tapahtumille pienistä kokouksista aina suuriin megatapahtumiin. Tiloissa vapaa catering.

LÅNGVIK Congress Wellness Hotel
osasto 201

Kokoustilaa yhteensä 3 000m². Upeat tilat meren rannalla, tyylikkäät hotellihuoneet, fine dining ja viinielämykset, kylpylä- ja spa -palvelut sekä liikunta- ja ohjelmapalvelut. Vain puoli tuntia Helsingistä.

Lapland Hotels
osasto 13

Lapland Hotelsin 17 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan Ouluun ja Tampereelle, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin.

Lehmonkärki Resort
osasto 18

Lehmonkärki Resort on Päijänteen rannalla sijaitseva tasokas kohde vaativiin asiakas- ja kokoustilaisuuksiin, ympäri vuoden. Majoitus, catering omasta keittiöstä, ohjelmapalvelut, 2-200 vieraalle - kaikki yhdestä paikasta.

Lehtimäki Tilausajot
osasto 18

Lehtimäki Tilausajot tarjoaa tarjoaa laadukasta ja monipuolista tilausajo-palvelua koko eteläisen Suomen alueella. Vuosikymmenten kokemus ja ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme tekee matkastasi sujuvamman ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Laajin, monipuolisin, tasokas ja uusi tilausbussikalusto (16 – 67 paikkaa) sekä palvelu haluiset kuljettajamme muodostavat yhdessä tunnetun Lehtimäki-laadun. Palvelemme niin yksittäisissä kuljetustarpeissa, kun isoissa tapahtuma, konferenssi ja kokouskuljetuksissa

Liikuntakeskus Pajulahti
osasto 18

Liikuntakeskus Pajulahti Lahdessa tarjoaa monipuoliset olosuhteet yhteishenkeä kohottaviin, toiminnallisiin kokouksiin ja yrityspäiviin. Kaikki palvelumme sijaitsevat upean luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan.

Linnanmäki
osasto 202

Työhuvinvointia yritysryhmille! Linnanmäellä saa hymyn kasvoille koko työporukalle ja ilon kautta tuottavuutta työpaikalle. Tapahtumatuotanto avaimet käteen -palveluna! Yritysasiakkaistamme 90% suosittelee ohjelmallisia palveluitamme.

Yritys

Logomo Oy
osasto 116

Entisestä VR:n yli satavuotiaasta konepajasta Logomosta, löytyy tiloja niin kahden hengen palaveriin kuin 3500 hengen tilaisuuksiin. Saleja on Logomossa kaikkiaan käytettävissä seitsemän sekä pienempiä kokoustiloja neljä.

Lyyti
osasto 124c

Lyyti mahdollistaa laadukkaat kohtaamiset ja muuttaa ne mitattavaksi hyödyksi, eli rahaksi. Tarjoamme Pohjoismaiden suosituimman tapahtumanhallintajärjestelmän lisäksi räätälöityjä tapahtuma-alan koulutuksia ja valmennusta.

M Kitchen & Café
osasto 211

M Kitchen & Café tarjoaa tyylikkäitä ja unohtumattomia kokous- ja juhlapalveluita Turun keskustassa Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Syksyllä 2016 remontoidusta ravintolastamme löydät lounaat, kokoustilat ja -tarjoilut sekä MBakeryn leipomotuotteet.

Majatalo Onnela
osasto 206

Majatalo Onnela Tuusulanjärven rannalla tarjoaa upeat puitteet onnistuneeseen kokoukseen, virkistyspäivään tai juhlaan. Tasokkaat tilat, ravintola, - majoitus - ja ohjelmapalvelut sekä rantasaunat kauniissa miljöössä pääkaupunkiseudun tuntumassa.

Majvik kokous-ja kongressihotelli
osasto 3

Majvik sijaitsee Espoonlahden rannalla,kehä III:lla.Olemme kokousten,monimuotoisten koulutustilaisuuksien ja seminaarien ammattilainen.Meillä järjestetään paljon myös tyhy-ja virkistyspäiviä.Hotellissamme on 101 huonetta.Jugendlinna kaikkiin juhliin.

Mallaskosken Panimoravintola
osasto 229b

Mallaskosken Panimoravintola sijaitsee vain kivenheiton päässä Seinäjoen keskustasta. Sisätiloissa onnistuvat erilaiset tilaisuudet 60 hengen porukoille. Kokoukseen oheen suosittelemme panimokierrosta maisteluiden kera.

Management Events Studio
osasto 232

Management Events Studio on yritystapahtumiin erikoistunut tapahtumatoimisto, joka operoi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Olemme keskittyneet ymmärtämään asiakkaidemme ja heidän kohderyhmiensä tarpeita luodaksemme innovatiivisia tapahtumakonsepteja sekä yllättäviä elämyksiä.

Mediaplanet
osasto 2a

Mediaplanet on kansainvälinen sisältömarkkinointia tuottava yritys, joka on erikoistunut kohdennettujen sisältöjen tuottamiseen yhteistyössä alan johtavien vaikuttajien ja toimijoiden kanssa.

MeetingPackage.com
osasto 122-123

MeetingPackage.com on suomalainen yritys, joka on mullistanut kokousten varaamisen Suomessa ja Euroopassa. Verkkopalvelusta löytyy jo yli 250.000 kokoustilaa. Kokouksen varaaminen ja hallinnointi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Merirosvot Juhlapalvelu Oy
osasto 122-123

Merirosvot Juhlapalvelu tarjoaa uniikit kokous- ja juhlatilat niin arkeen kuin juhlaan. Villa Åkerblom ja Villa Elfvik Espoossa, Villa Smeds Vantaalla sekä SEA LIFE Helsingissä. Merirosvoilta pitopalvelun lisäksi myös suositut ohjelmapalvelut sekä vuokralaitteet.

Messukeskus
osasto 121

Autamme sinua onnistumaan kokouksissa, kongresseissa, juhlissa ja muissa tapahtumissa. Voit valita 55 erilaisesta tilasta, 22 ravintolasta ja 15 hallista ja saat kaikki tarvittavat palvelut. Kanssamme mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso.

Moose Activities Oy
osasto 229

Moose Activities Oy tuottaa yrityksille ja yhteisöille luonto- ja liikuntaohjelmia, erityisesti virkistyspäiviä varten. Oppaina toimivat koulutetut ammattilaiset, jotka takaavat vuosittain noin 3000 seikkailijalle mukavan ja turvallisen tapahtuman.

MPI Finland
osasto 28

MPI Finlandin tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen erilaisten koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksien kautta sekä edistää kokemusten vaihtoa alan ammattilaisten kesken.

Naantali Spa
osasto 211

Naantalissa kokous on elämys. Kokous- ja kongressihotelli Naantalin Kylpylä tarjoaa toimivat työtilat, kattavat ravintola-, viihde- ja muut oheispalvelut. Tuloksellisten kokousten järjestäminen on nyt entistä mukavampaa merellisessä ympäristössä.

Nordic Swan Cruises
osasto 127

Nordic Swan Cruises toteuttaa korkeatasoisia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä risteilyitä, rib-venesafareita, saariretkiä sekä kalastusta 1-30 hengen ryhmille Helsingin alueella. Laivastossamme on useita tyylikkäitä veneitä ja jahteja.

Nynäs Havsbad
osasto 223

Tämä kylpylä & kokoushotelli sijaitsee upeasti kallioilla, aivan meren äärellä. Matkaa Tukholman kaupunkiin on vain 35 km.

Original Sokos Hotel Lakeus
osasto 229b

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella. Lakeudessa on 10 erikokoista kokoustilaa, joista suurin on 150 henkilölle. Hotelli ravintoineen ja kokoustiloineen soveltuu vaikka usemman sadan hengen iltajuhlaan.

Original Sokos Hotel Vaakuna
osasto 229b

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna on erinomainen hotellivalinta, kun haluat olla kaupungin tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee kauppatorin yhteydessä ja tärkeimmät kulttuuri- sekä tapahtumapaikat sijaitsevat kivenheiton päässä.

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola
osasto 239

Kodikkaat hotellihuoneet, asukassaunat porealtaineen, upea kuntosali ja maittava aamiainen takaavat miellyttävän majoituskokemuksen. Tunnelmallinen maalaisravintola Fransman ja kahdeksan monenlaisiin tarpeisiin muuntuvaa kokoustilaa.

Original Sokos Hotels, Turku ja Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
osasto 211

Tarjoamme ainutlaatuiset puitteet jopa 800 hlön tilaisuuksiin Turun keskeisimmillä paikoilla. Original Sokos Hotellien punaisena lankana paikallisuus ja lähiruoka. Ikoninen tapahtumatalo Radisson Blu Marina Palace Hotelli uudistuu alkuvuonna 2017.

Original Sokos Lappee
osasto 106

Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee Lappeenrannan ytimessä ja on osa kauppakeskus IsoKristiinaa. Hotelliasukkaan ulottuvilla on iso joukko palveluita, mm. mielenkiintoisia kauppoja, houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Elokuvateatteri ja Lappeenrannan Kaupunginteatteri löytyvät myös saman katon alta. Kokous- ja juhlatilat Lappeessa ovat todella mukavat ja monikäyttöiset! Kaukas-kabinetissa pidetään perinteiset kokoukset kun taas ideointitila Husaari soveltuu rentoon kokoustamiseen. Kokouspuolella tilat löytyvät jopa 150 ja juhlapuolella 300 hengelle.

Oulun Matkailu Oy
osasto 251

Oulu tarjoaa täyden palvelun kokouksia kodikkaassa kaupungissa. Kansainvälinen kongressi tai pieni palaveri - me tarjoamme kokoisesi puitteet. Monipuolinen Oulun seutu mahdollistaa myös unohtumattomat elämykset kokouksen yhteydessä.

Oy Kaj Forsblom Ab
osasto 105

Oy Kaj Forsblom Ab on pitkän perinteen omaava perheyritys. Olemme erikoistuneet laadukkaaseen tilausajoliikenteeseen. Räätälöimme tilausajot matkan suunnittelusta kuljetuksiin. Oli sitten kyse lyhyistä kuljetuksista pidempiin kotimaa- tai ulkomaanmatkoihin, kaikki sisältyy tarjontaamme. Työmatka sujuu tehokkaasti 30-paikkaisella kokousbussillamme. Tarjontamme kattaa 16-59 paikkaista bussia.

Panimoravintola Koulu
osasto 211

Panimoravintola Koulun viihtyisä tunnelma luo kokoukselle rennon ilmapiirin. Vaikka puitteet huokuvat historiaa, edustaa kokoustekniikka nykypäivää. Tunnelmallisissa puitteissa järjestyy myös illalliset herkullisilla ruoka- ja juomatarjoiluilla.

Petäys Resort
osasto 231

Petäys Resort on ainutlaatuinen kokous- ja vapaa-ajan hotelli Hämeen sydämessä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta. Petäyksessä vietät onnistuneet kokous- ja virkistyspäivät sekä liikunta- ja hyvinvointilomat.

Peurunka
osasto 203

Peurungasta löydät inspiroivat puitteet kaiken kokoisille tapahtumille. Käytössäsi Peurunka Areena jopa 1000:lle, auditorio ja kokoustilat, hotelli ja huoneistot yli 700:lle, kylpylä altaineen, laaja viihde- ja liikuntatarjonta sekä ravintolamaailma

Pikseli Arcade virtuaalipuisto
osasto 214c

Pikseli on Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto. Meidät löydät Viihdekeskus Flamingon toisessa kerroksessa. Mukaansatempaavat tarinat, kauniit grafiikat ja huippulaadukas teknologia takaavat elämyksen, jollaista et ole ennen kokenut. Järjestämme yrityksille yksityistilaisuuksia ja virkistäytymispäiviä. Kokoustilamme muuttuvat tarpeen mukaan ja olemme avoinna sopimuksen mukaan aamusta iltaan.

Pinpops Oy
osasto 12

Pinpops on tapahtumanimikoinnin asiantuntija palveluksessasi. Painetut kaulanauhat, konferenssipassit, nimineulat, pinssit, rintanapit ja muut nimikointituotteet. Painamme myös Roll-Up telineet ja Messuseinät, kangaskassit, paidat ja heijastinliivit.

Porvoo Tours
osasto 105

Porvoo Tours on porvoolainen matkanjärjestäjä joka suunnittelee ryhmille erilaisia kokoustapahtumia ja oheisohjelmia Porvoon seudulla. Räätälöimme mielellämme erilaisia retkiä toiveidenne mukaan. Opaspalvelumme takaavat mielenkiintoiset opastukset lähiseudulla.

Porvoon Kaupunki
osasto 105

Porvoo tarjoaa erinomaiset puitteet tapahtumien järjestämiseen. Parhaat päätökset syntyvät inspiroivassa miljöössä. Paikassa, jossa herkulliset kokoustarjoilut ja hyvä palvelu tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Tule osastollemme kuulemaan Porvoon monipuolisesta tarjonnasta.

Primehotels
osasto 218
PRIMO Sibelius-Akatemian ohjelmapalvelu
osasto 124b

Primo on Sibelius-Akatemian ohjelmatoimisto, joka tuottaa ainutlaatuisia musiikkielämyksiä yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin. Sibelius-Akatemian huippuosaamisella ja laadukkaalla palvelulla luodaan unohtumattomia hetkiä.

Prorigin Oy
osasto 26

Prorigin Oy on yritys, jonka missiona on auttaa yrityksiä ja sen henkilöstöä kehittymään, kehittämään ja kasvamaan. Prorigin kehittää, konsultoi ja kouluttaa yrityksiä ja johtohenkilöstöä arvopohjaiseen toimintaan ja johtamiseen.

Radisson Blu Hotels
osasto 241

Suomen kahdeksan Radisson Blu Hotellia ovat yksilöllisiä ja valovoimaisia kokous- ja tapahtumataloja. Vankka asiantuntemus, sijainti kaupunkien parhailla paikoilla sekä kansainvälisesti palkittu palvelun laatu ovat tae onnistuneille tapahtumille.

Ravintola Kuninkaan Lohet
osasto 212b

Ravintola Kuninkaan Lohet - Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano - tarjoaa kokous-, ravintola- ja ohjelmapalveluita upeassa kulttuurihistoriallisessa miljöössä lähellä lentokenttää, Kehä III ja 3-tien kulmauksessa! Tervetuloa!

Ravintolakolmio-konserni
osasto 205

Ravintolakolmio-konserni on pk-seudulla toimiva yksityinen 20 ravintolan muodostama kokonaisuus. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön yli 60 kokous- ja juhlatilaa, joissa onnistuvat erilaiset tapahtumat 2–800 hengelle; positiivinen asiakaskokemus edellä.

Reissu Ruoti Oy
osasto 29

Tilausajopalvelua jo 60 Vuotta! Reissu Ruoti on tarjonnut luotettavaa kuljetusta jo 50-luvulta lähtien. Toimimme tilausajomatkoilla kotimaassa ja ulkomailla. Tarvittaessa hoidamme kaikki matkaan liittyvät järjestelyt oheispalveluineen.

Repovesikeskus
osasto 239

Repovesikeskus on monipuolinen palvelukeskus, josta löytyy ratkaisut kokouksiin, majoitukseen ja ohjelmapalveluihin Pohjois-Kymenlaakson alueella. Yksi kontakti riittää. www.kokouskouvola.fi

Restel
osasto 118a

Restel on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Restel-konserniin kuuluu 43 hotellia ja yli 200 ravintolaa.

Restel
osasto 211

Resteliltä löydät valtakunnallisesti kokous- ja juhlatilat pienistä kabineteista aina suuriin elämysareenoihin. Kaikissa kokoustiloissamme on tasokas kokoustekniikka sekä tietenkin herkulliset tarjoilut valintasi mukaan.

Royal Ravintolat
osasto 8

Royal Ravintolat on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus. Toimipisteitä ovat 33 ravintolaa 26 eri toimipisteessä sekä Konseptiravintoloiden 24 Hanko Sushi-, Pizzarium- ja Ahorita-ravintolaa eri puolilla Suomea.

Ruohis Tapahtumatila
osasto 232

Ruohis Tapahtumatila tarjoaa 900m² selkeää tilaa koulutuksille, kokouksille, juhlille, lanseerauksille, yhtiökokouksille, neuvotteluille, seminaareille Helsingin Ruoholahdessa. Tila on selkeä, muunneltavissa ja loistavien kulkuyhteyksien päässä ja isolla pysäköintihallilla varustettu. Tutustu www.ruohistapahtumatila.fi

Rytmikorjaamo
osasto 229b

Luovaa tilaa kokoustaa ja juhlia! Rytmikorjaamo on särmikäs ja rouhea vaihtoehto onnistuneelle neuvottelulle, seminaarille, juhlalle tai lanseeraukselle.

Scandic Hotels
osasto 224

Scandicilla on monen vuoden kokemus tapahtumien järjestämisestä. Valittavanasi on kokous- ja juhlatiloja niin Suomessa kuin muualla Pohjoismaissa, ja joustavilla kokouspaketeillamme varmistat korkeatasoiset ja maistuvat tarjoilut. Tervetuloa meille!

Scandic Turku
osasto 211

Scandic Turku tarjoaa kattavat palvelut kahdessa ydinkeskustan hotellissa. Bryggmanin Scandic Plaza, sekä moderni Scandic Julia luovat puitteet parhaille unille. Mieleenpainuvimmat juhlat ja tilaisuudet järjestät Scandic Julian uudessa Å Salissa.

Securitas Events Oy
osasto 118b

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien, kokousten ja kongressien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjille turvallisuuspalveluita ja tapahtumien tukipalveluita.

Seikkailu Oy
osasto 14

Yli 170 korkeatasoista tiimiaktiviteettia ja oheisohjelmaa kokouksiisi ja tapahtumiisi kaikkialla Suomessa, missä päin maailmaa tahansa! Seikkailu Oy kuuluu maailman johtavaan tiimitapahtuma-organisaatioon, Catalyst Globaliin. Tutustu aivan omaa luokkaansa olevaan valikoimaamme!

Seikkailulaakso
osasto 105

Kokous- ja tapahtumakeskus keskellä upeaa Porvoon saaristoa. Olette sitten liikkeellä isolla tai pienellä porukalla, niin perheyrityksemme palvelee teitä mielellään. Tervetuloa vieraaksemme! Seikkailulaakson väki pitää teistä oikein hyvää huolta.

Seikkailupuisto Huippu
osasto 229

Huipussa seikkaillaan köysiradoilla 6-18 metrin korkeudella mäntymetsän latvuksissa. Korkeus ja näköala takaavat kutkuttavan elämyksen ja yläilmoissa hurvittelu kehittää ryhmähenkeä. Huippu sijaitsee Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa.

Seinäjoen Ravikeskus
osasto 229b

Seinäjoen Ravikeskus on Etelä-Pohjanmaan suurin ja yksi Suomen aktiivisimmista ravikeskuksista. Se on myös monipuolinen, laadukas ja keskeinen harrastus- ja vapaa-ajanviettokeskus, jossa onnistuu isommatkin kokoukset ja tapahtumat sisällä sekä ulkona

Seinäjoki Areena
osasto 229b

Kun tarvitset tilat ja puitteet mini- tai megatapahtumaan (10..1000..10 000 hlö), vastaus on Seinäjoki Areena. Laajennusosa valmistuu toukokuussa 2017. Fazer-ravintolat vastaavat laadukkaista tarjoiluista Areenalla.

Seinäjoki Congress Oy
osasto 229b

Seinäjoki Congress Oy:llä on yksinkertainen tavoite: löytää alueeltamme juuri Sinun tapahtumallesi parhaiten sopivat puitteet! Ota meihin yhteyttä ja me selvitämme puolestasi kaiken tarvittavan (majoitukset, tilat, tarjoilut, kuljetukset jne).

Seinäjoki-sali
osasto 229b

Seinäjoki-salin upea akustiikka luo hyvät puitteet niin konserttien, juhlien kuin seminaarien pitämiseen. Salissa on 410 istumapaikkaa ja kokousvälineistö. Aula- ja näyttelytilaa on runsaasti ja ravintola-kahviossa 150 asiakaspaikkaa.

Sibbe
osasto 104

Tapahtumakeskus luonnon lähellä Sipoon saariston edustalla, vain puoli tuntia Helsingin keskustasta. Tyky-päivät, kokoukset ja muut liikunnalliset tapahtumat.

Sibeliustalo
osasto 39

Lahdessa Vesijärven rannalla sijaitseva kongressi- ja konserttikeskus Sibeliustalo tarjoaa monipuolisia tapahtumatiloja ja -palveluja yritys- sekä yksityiskäyttöön. Sibeliustalo on arkkitehtuuristaan sekä konserttisalin akustiikastaan kansainvälisestikin tunnustusta saanut monipuolinen tapahtumatalo.

Sihteeriyhdistys ry
osasto 36

Valtakunnallinen sihteerien, assistenttien tai vastaavalla tehtävänimikkeellä toimivien ammatillinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka järjestää jäsenille ammatillisia tapahtumia ja koulutuksia sekä julkaisee jäsenlehteä.

Silverskär
osasto 101

Silverskär ja Klobben ovat omia saariasi Ahvenanmaalla. Molemmat saaret tarjoavat yksilölliset ja rauhalliset puitteet kokoukselle tai tapahtumille perinteitä ja aitoa saaristolaistunnelmaa ylläpitäen.

Sirius Sport
osasto 38

Sirius Sportissa pidät kokouksen, jota osallistujat eivät ikinä unohda. Vain tunnin päässä Helsingistä Pyhtäällä voit brainstormata kokoustiloissa, lentää tuulitunnelissa, kiipeillä köysipuistossa, supata Kymijoella tai vaeltaa luonnossa.

Skytteholm
osasto 223

Skytteholm sijaitsee kauniissa maisemissa Ekerö-saarella vain 40 minuutin ajomatkan päässä Tukholman kaupungista

Söderkullan Kartano
osasto 104

Löydät meidät 30 minuutin päästä Helsingin keskustasta itään. Rauhallisessa puisto ympäristössä järjestämme kokoukset, juhlat, tyky-ja virkistyspäivät. Ota yhteyttä Kostiin tai Riittaan, tehdään yhdessä Teille onnistunut tilaisuus!

Sodexo Oy
osasto 102

Sodexo on elämänlaatua parantavien monipalveluiden tarjoaja. Löydät meiltä laadukkaat ja monipuoliset tilat ja palvelut kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin

Sokos Hotels
osasto 16

Sokos Hotels Kokous – kun tilaisuus on sinulle tärkeä. Kerro meille tilaisuutesi luonne ja tavoitteet, niin löydämme yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun ja sinä voit keskittyä olennaiseen. Tervetuloa vieraaksemme!

Soupster Creative Catering
osasto 9a

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö. Soupster rakentuu useista eri tyylisistä ravintoloista ja juhlatiloista, catering-toiminnasta, sekä konsultoinnista. Soupster Familyssä on edustettuna useita eri tyylisiä ravintoloita. Perheeseen kuuluvat mm. White Guide Nordic palkitut Pastor ja Southpark, boheemit Dylan lounasravintolat, kolme ravintolaa huvipuisto Linnanmäellä sekä catering- ja tapahtumatoimintaa.

Speakersforum
osasto 248

Speakersforum on puhujien, juontajien ja valmentajien välittämiseen erikoistunut yritys. Laajasta kansainvälisestä puhujaverkostostamme löytyy puhujia, juontajia ja valmentajia jokaiseen tilaisuuteen.

Strömma Finland Oy Ab
osasto 246

Strömma Finland tuottaa elämyksiä vapaa-aikaan ja kokouksiin Helsingissä. Kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä ovat toimintamme keskeinen painopiste. Yritys on osa pohjoismaista Strömma-ryhmää.

Sunborn Catering
osasto 115
Suomen Ilotulitus Oy
osasto 214b

Unohtumattomia elämyksiä jo vuodesta 1948. Suomen Ilotulitus Oy toteuttaa suuret ja pienet ilotulitusnäytökset niin sisällä kuin ulkona. ME OLEMME #ILOTULITUS

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat
osasto 45

Tiesithän että Suomenlinna on myös mainio kokous- ja juhlapaikka ympäri vuoden? Monipuoliset tilat historiallisessa miljöössä muuntuvat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Päivä Suomenlinnassa on elämys jo lauttamatkasta alkaen!

Super Park Espoo
osasto 229

SuperPark on sisäaktiviteettipuisto, joka tarjoaa upeat puitteet erilaisille yritystilaisuuksille! Miltä kuulostaa superhauskat tiimikisailut tai sykettä kohottava SuperOlo? SuperParkissa voitte liikkua, kokoustaa sekä nauttia hyvästä ruoasta.

Tactic Games Oy
osasto 219

Tactic Games Oy on suomalainen perheyritys, jolla on vankka ja pitkä historia pelien kehittämisessä ja valmistuksessa. Olemme myös kansainvälisesti tunnettu yritys ja viemme pelejä yli 70 maahan. Pelit käyvät hyvin lisäarvon antajina pieniin tai isoihin, sisäisiin tai ulkoisiin tapahtumiin tai ovat oma myynti- tai kylkiäistuotteenne!

Taitotalon kongressikeskus
osasto 126

Upeasti uudistunessa Taitotalossa tilaisuudet onnistuvat. Monipuoliset tilat, toimiva kokoustekniikka, ilmaiset parkkipaikat, herkulliset tarjoilut sekä ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen henkilökuntamme varmistavat tilaisuutenne onnistumisen!

Tallink Silja Oy
osasto 227

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Haluamme tarjota miellyttävän matkakokemuksen, joka ylittää asiakkaan odotukset ja houkuttelee tulemaan uudelleen.

Tampereen Messut Oy / Finland Events
osasto 122-123

Tampereen Messut -konsernin tapahtumatoimisto Finland Events on kumppani, jolla on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä laaja tapahtuma-alan ammattilaisten verkosto. Vahvuuksiamme ovat monipuolinen osaaminen, luovuus, luotettava ja joustava palvelu sekä halu ja kyky toteuttaa asiakkaidemme toiveita vastaavia tapahtumia.

Tapahtumakeskus Koskenranta
osasto 215

Koskenranta tarjoaa uniikin miljöön kohtaamisille. Mielenkiitoinen ja inspiroiva ympäristö suuremmallekin kokoukselle ja tapahtumalle sijaitsee ainutlaatuisessa Vanhankaupungin koskimaisemassa.

Technopolis Oyj
osasto 238

Kokoustilat 7 paikkakunnalla Suomessa onnistuneita kokouksia, seminaareja ja mitä erilaisimpia juhlia ja tapahtumia varten. Hyvin varusteltuihin tiloihin on helppo tilata halutut tarjoilut ja muut tarvittavat oheispalvelut.

ToimistoSissit
osasto 112

Jäsenmaksuton, valtakunnallinen sihteerien ja assistenttien verkosto ammattivinkkien jakoon. Kaipaatko uusia ideoita, hyviä kontakteja, kollegasparrausta, innostavia tapahtumia ja koulutuksia? Liity seuraan ja ime verkostosta sissienergiaa"! "

Turku-Areenat
osasto 211

Tuhansien tapahtumien Turku-Areenat (Gatorade Center ja Marli Areena) ovat luotu urheilutapahtumien, viihdekonserttien ja häikäisevien esitysten näyttämöiksi. Niiden monipuoliset tilat ja puitteet taipuvat mainiosti myös seminaari- ja kokouskäyttöön.

Turun Kaupunginteatteri
osasto 211

Turun Kaupunginteatteri saa käyttöönsä täydellisesti peruskorjatun teatteritalon vuonna 2017. Vuonna 1962 rakennetun teatterirakennuksen tilat tarjoavat upeat puitteet kokousten, kongressien ja juhlien järjestämiseen.

Turun Messukeskus
osasto 211

Yrityksellä on alueen pitkäaikaisin ja monipuolisin kokemus kokousten, juhlien ja messujen järjestämisestä. Keskuksessa on 700 hengen auditorio, neljä messuhallia, erillinen kokousosasto, moderni juhlaravintola sekä laajat pysäköintitilat.

Turun museokeskus
osasto 211

Turun museokeskuksella on runsaasti erikokoisia tiloja. Turun linna tarjoaa erinomaiset puitteet juhlaville edustustilaisuuksille ja linnassa sijaitseva nykyaikaisella av-tekniikalla varustettu Bryggman-sali soveltuu kokouksiin ja seminaareihin.

Tytyri Elämyskaivos
osasto 38b

Maan alle, 100 metrin syvyyteen, Tytyrin Elämyskaivoksen uumeniin on kätketty ainutlaatuinen Tytyri-sali, jossa aika pysähtyy ja salaisimmatkin kokoukset pysyvät kiven sisällä. Tytyri-sali Lohjalla tarjoaa ainutlaatuiset tilat 100 hlö kokouksista, unohtumattomiin juhliin.

Unique Hotels Group
osasto 201b

Unique Hotels on neljästä laadukkaasta hotellista koostuva pieni hotelliketju Virossa; Tallinnassa ja Lahemaan kansallispuiston alueella. Kaikissa hotelleissa korkeatasoiset ja tyylikkäät kokoushuoneet sekä ravintolat lounastauoille sekä illallisille

Utö Havshotel
osasto 244

Utö Havshotel on ainutlaatuinen hotelli ulkosaaristossa. Hotellissa on 24 viihtyisää huonetta, rivitalohuoneistoja, matkustajakoti, 70-paikkainen hyvin varusteltu kokoustila, tasokas ravintola sekä tilaussaunat. Tervetuloa!!

Valkoinen Sali
osasto 9a

Helsingin empire-keskustan helmi, vuonna 1925 valmistunut Valkoinen Sali on herännyt henkiin tyylikkäänä tapahtumapaikkana, jossa urbaani kulttuuri kohtaa historian siipien havinan. Maailmanluokan tekniikalla varustetut 800 neliömetrin tilat soveltuvat mitä erilaisimpiin tapahtumiin isollekin joukolle: kauniissa kaari-ikkunallisessa juhlasalissamme voit järjestää esimerkiksi 250 henkilön istuvan illallisen, jopa 500 henkilön cocktailtilaisuuden tai 350 henkilön seminaarin.

Vanajanlinna Group
osasto 242

Vanajanlinna on korkean tason kokous- ja tapahtumahotelli Hämeenlinnassa. Metsänvartijan Tila Janakkalassa, Mukkulan Kartano Lahdessa, Levi Spirit -huvilat ja Tahko Spa Hotel täydentävät Vanajanlinna Groupin ensiluokkaisen tarjonnan ympäri Suomea.

Vauhtifarmi Oy, Kokous- ja juhlatilat sekä ohjelmapalvelut
osasto 108

Vauhtifarmilta löydät uudet kokoustilat, edustussaunat ja ohjelmapalvelut maaseuden rauhasta Nurmijärven Perttulasta. Tiloissamme järjestät vaivattomasti tyhy-päivät, virkistäytymispäivät sekä yritysjuhlat. Tervetuloa!

Ventoniemi Buses
osasto 34b

Ventoniemi Buses hoitaa ammattitaidolla suuretkin kuljetukset tasokkailla busseilla sekä ammattitaitoisella motivoituneella henkilöstöllä. Laadukkaasti jo vuodesta 1928

Vierumäki
osasto 247

Tehokas, monipuolinen ja viihtyisä –Vierumäki tarjoaa ylivoimaiset puitteet sekä pienelle että suurelle kokoontumiselle. Valitse kokouksen yhteyteen mieleisiäsi lisäpalveluita taukojumpasta toimintarataan tai Spa-hoitoon.

Viikin kartano
osasto 223

Viikin kartano on historiallinen, idyllinen ja omaleimainen juhla- ja kokouspaikka lähellä Helsingin keskustaa.

Viking Line Abp
osasto 208

Kun kaipaat kokonaisvaltaista osaamista ryhmä- ja kokousmatkojen järjestämiseen, me Viking Linella voimme auttaa. Laivamme tarjoavat hyvät puitteet kaikenlaisten ja kaikenkokoisten kokous- ja muiden ryhmien tarpeisiin.

Villa Marjaniemi, Turku Ruissalo
osasto 211

Rettigin tehtailijasuvun v. 1850 rakennuttama Villa Marjaniemi sijaitsee Turun Ruissalossa, vanhojen tammien katveessa, vain 10 minuuttia Torilta. Menneiden aikojen tunnelma yhdistyy nykyaikaisiin ja ensiluokkaisiin juhla- ja kokouspalveluihin.

Villa Wolax
osasto 211

Villa Wolaxin päätalon tilat ja kaksi rantahuvilaa, Kapteeni ja Kommodori, tarjoavat tilat monenlaisiin tilaisuuksiin, kokouksiin, perhejuhliin ja saunailtoihin. Villan aktiviteettipuistossa tarjoamme paljon erilaisia aktiviteettejä ympäri vuoden.

Visit Espoo
osasto 229

Visit Espoo on luonteva yhteistyökumppani kun suunnittelet kokouksen tai kansainvälisen kongressin järjestämistä Espoossa. Autamme sinua löytämään sopivimmat tilat ja palveluntarjoajat. Kaikki palvelumme ovat maksuttomia!

Visit Pori
osasto 228

Porissa kokous- ja tapahtumajärjestämisessä tarvittavat palaset ovat kohdallaan. Kokous- ja tapahtumajärjestämisen ammattilaisina tiedämme, miten sujuva kokous järjestetään ja kuinka ikimuistoinen tapahtuma tehdään. Nähdään VisitPorin osastolla 228!

Visit Turku
osasto 211

Tervetuloa Turkuun! Tunnelmallinen jokiranta historiallisina maamerkkeineen, ainutlaatuinen saaristo ja vauraat maaseutukartanot tarjoavat tapahtumallenne upeat puitteet. Tasokkaat palvelut löydätte Visit Turun kautta.

VisitKouvola, Kouvola Innovation Oy
osasto 239

VisitKouvola palvelee kokousjärjestäjiä 1,5h matkan päässä pääkaupunkiseudulta tarjoten monia mahdollisuuksia kokouksille ja kongresseille - erikokoisista saleista tunnelmallisiin kartanoihin - moderneista kokoustiloista maaseutukokouksiin.

VisitLahti
osasto 18

Lahden seutu - Lahti Region Oy (VisitLahti) on seudullinen markkinointiyhtiö, joka vastaa Lahden seudun imago-, asumisen, matkailun ja tapahtumien markkinoinnista sekä matkailu- ja tapahtumapalveluiden myynnistä ja seudun matkailuneuvonnasta.

Wanha Satama
osasto 121

Wanhassa Satamassa onnistuvat seminaarit, kokoukset, kongressit ja juhlat jopa 3 000 hengelle. Historiallinen miljöö, nykyaikainen tekniikka ja laadukkaat ravintolapalvelut mahdollistavat innovatiiviset toteutukset. Ihastu Katajanokan timanttiin!

Willitomaatti Catering Oy
osasto 253

Tuotimme vuonna 2016 190 erilaista tapahtumaa ja juhlaa sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Kauttamme kokouspäivät, gaalaillalliset isommallekkin joukolle. Asiakastilaisuudet 10-700 henkilöä.

WS-Expogroup Oy Ltd
osasto 115

Olemme alamme suurimpia ja luotetuimpia messupalveluyrityksiä. Ydinliiketoimintaamme kuuluu messut, tapahtumat ja kokonaistuotanto. Messutuotannon lisäksi suunnittelemme ja toteutamme myös kevyt-rakenteisia valmisosastoja sekä yksilöllisiä erikoisosastoja

Yli-Kaitala
osasto 239

Lomamökit & TilausRavintola Ketunleipä

Yucca Group Oy
osasto 23

Tarjoamme tapahtumasuunnittelua, tekniikkaa, ohjelmaa ja tuoreita ideoita. Olemme luotettava tapahtumakumppanisi.