Näytteilleasettajat 2018

Järjestä

Yritys

A&S Ravintolat - Saslik, Saaga, Savotta, Saari, Saaristo, Savu
osasto 93

Perheyritys josta jää hyvä maku! Kuusi ainutlaatuista ravintolaa keskellä Helsinkiä: legendaarinen Šašlik Eirassa, lappilainen Saaga Bulevardilla, suomalainen Savotta Senaatintorilla, Saari Sirpalesaaressa, Savu Tervasaaressa & Saaristo Klippanilla.

AAR EVENTS
osasto 135b
Aava-Lines Oy
osasto 102
Acus Audio
osasto 56

ACUS audio on audiovisuaalisen tapahtumatuotannon asiantuntija joka tarjoaa laadukkaita tapahtumatekniikan palveluja.

Ahlströmin ruukit
osasto 12

Noormarkun ja Kauttuan ruukeissa on useita erilaisia kokous-, koulutus- ja edustustiloja sekä majoitustiloja suurillekin ryhmille. Tarjoamme toimivat puitteet ja korkeatasoisen palvelun, jonka kruunaa upea ruukkimiljöö.

Aito HSO ry
osasto 155

Aito HSO ry yhdistää hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutetut ammattilaiset yli ammatti- ja toimialarajojen. Jäsenemme toimivat vaativissa assistenttitehtävissä sekä asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Jäseneksi voi liittyä jo opiskeluaikana.

Åland Convention Bureau
osasto 8

Åland Convention Bureau (ÅCB) on erikoistunut kokousten ja konferenssien järjestämiseen Ahvenanmaalla. ÅCB tarjoaa puolueetonta ja maksutonta konsulttiapua kaikille, jotka suunnittelevat Ahvenanmaalla järjestettäviä kokouksia.

Ålandhotels
osasto 8

Ålandhotelsilla on kolme hotellia Maarianhaminassa - Pommern, Savoy ja Adlon. Modernien yöpymisvaihtoehtojen lisäksi hotelleistamme löytyy kokoustiloja eri kokoisille ryhmille - pienestä (max. 8 hengen huoneesta) kokoustilaan johon mahtuu 40 henkeä.

Alandia Kultuuri- ja Kongressitalo
osasto 8

Monitoimitalo Alandica tarjoaa konferenssi ja kokoustiloja 20-600 hengelle Maarianhaminan keskustassa meren ääressä. Avara lämpiö luo upeat puitteet tarjoiluille ja erilaisille kutsuille. Alandicasta on lyhyt matka niin satamaan kuin lentokentälle.

Avion Interactive Oy
osasto 65

AVION Interactive Oy on digitaaliseen esitys- ja kokoustekniikkaan erikoistunut maahantuoja. Ratkaisut pitävät sisällään: • Suuret kosketusnäytöt yritysten ja oppilaitosten tarpeisiin • Digitaaliset konferenssiratkaisut • Langattomat esitysjärjestelmät

Biitsi.fi
osasto 157

Biitsi.fi on ainutlaatuinen rantaliikunta- ja tapahtumapaikka. Oli kyseessä kokouspäivä, pikkujoulut tai virkistyspäivä, Biitsillä teet tapahtumat jopa 450 hlölle hiekkaa varpaiden välissä, 26 asteen lämmössä.

Billnäsin ruukki
osasto 78b

Ainutlaatuiset majoitus- ja kokouspalvelumme sijaitsevat upean luonnon keskellä tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Toivotamme vieraamme tervetulleeksi kokoustamaan tai viettämään ikimuistoisia juhlahetkiä.

Boistö
osasto 78a

Korkealuokkaiset kokous- ja juhlatilat kauneimmassa saaristossamme. Räätälöityä palvelua. Saaren kaikki historialliset rakennukset on varustettu modernilla tekniikalla ja mukavuuksilla. Henkeäsalpaavan kauniit merimaisemat. Tunnelmalliset saaristolaissaunat ja rentouttava palju. Tyrskykalastusta tai kirkkovenesoutua. Illallinen merihistoriallisessa Luotsitalossa, piknik ulkona rantagrillillä tai laituritanssit ja bufee Ranta-aitassa.

BowlCircus Keilaviihdekeskukset
osasto 12

BowlCircus Keilaviihdekeskusten tilat ja AV-tekniikka mahdollistavat sekä pienen että myös suuremman kokous- /seminaaritilaisuuden järjestämisen kustannustehokkaasti. Kokoustilaisuuden jälkeen mukavaa yhdessäoloa hohtokeilailun & illallisen muodossa

Bright Finland
osasto 153

Bright Finland on Suomen johtava tapahtumatekniikan asiantuntija. Yrityksen ydinosaamista ovat tapahtumien visuaalinen suunnittelu, tekninen tuotanto, toteutus ja ratkaisut, laitevuokraus, kiinteät asennukset, laitteiden maahantuonti ja myynti.

Bus Travel Oy Reissu Ruoti
osasto 24

Olemme vuodesta 1957 palvelleet ryhmiä valtakunnallisesti, turvallisesti ja luotettavasti. Pääkaupunkiseudulta ja Lahdesta perheyhtiömme operoi 40 linja-auton kalustolla. Olipa tarpeesi pieni taikka suuri, tarjoamme aina parhaan kuljetuskokonaisuuden

Business Center Papula Oy
osasto 118

Meillä kokoustat ja työskentelet Helsingin ydinkeskustassa ja Lahdessa. Järjestä nopea kokous tunniksi tai seminaari koko päiväksi. Valittavana on yli 20 kokoushuonetta, kaksi auditoriota ja saunatila Helsingin keskustassa.

Calliola Kokouset ja Juhlat
osasto 10

Calliola tarjoaa korkealaatuisia kokous-,tapahtuma- ja juhlapalveluja suomalaisille ja kansainvälisille vieraille Raaseporissa, lähellä Helsinkiä. Viihtyisät tilat, saunat, maukas lähiruoka sekä majoittuminen merenrannalla luovat upean kokonaisuuden.

Catalyst Teambuilding
osasto 90

Maailman johtava tiimitapahtumaorganisaatio nyt Kongressimessuilla! Yli 170 korkeatasoista tiimiaktiviteettia ja oheisohjelmaa kokouksiisi ja tapahtumiisi kaikkialla Suomessa ja ympäri maailmaa. Suomessa kaikki Catalyst-aktiviteetit toteuttaa yksinoikeudella Seikkailu Oy.

Clarion Hotels Finland
osasto 12

Clarion Hotellit ovat osa Nordic Choice Hotels -ketjua, kokoustiloja löydät yli100 matkakohteesta. Small Talk Big Business -kokouskonseptimme mahdollistaa pienet kohtaamiset sekä isot tapahtumat. Voit luottaa ammattitaitoomme ja keskittyä sisältöön!

Cumulus Resort Siuntio
osasto 53

Nauti upeasta luontopuistosta ja monipuolisista liikunta- ja hyvinvointipalveluista Cumulus Resort Siuntiossa. Rauhallinen hotellimme sijaitsee kulttuurihistoriallisissa maisemissa, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

CWT Meetings & Events
osasto 12

CWT Meetings & Events tarjoaa luovat ja tehokkaat ratkaisut aina kiehtovista matkoista ja suurista konferensseista kokousten ja tapahtumien kokonaisvaltaiseen hallintaan. Meillä ideat ja tulokset kohtaavat.

Data Prisma Oy
osasto 109

Hallitse tapahtumasi kokonaisuutena. Kongressi on tapahtumanhallintajärjestelmä, joka säästää aikaa ja vaivaa tekemällä suuren määrän rutiinitehtäviä puolestasi. Automatisoitujen prosessien ja kokonaisvaltaisen tapahtumanhallinnan avulla järjestät onnistuneen tapahtuman helposti, ja voit keskittää kaiken tarmosi oikeasti huomiotasi vaativiin tehtäviin.

Eckerö Line
osasto 46

Eckerö Linen m/s Finlandia liikennöi Helsingistä Tallinnaan. Reitin ainoa suomalainen laiva tarjoaa inspiraatiota ja toimivia kokoustiloja Suomenlahdella tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
osasto 12

Eerikkilä tarjoaa laadukkaat kokous- ja työhyvinvointipalvelut yritysten erilaisille johto- ja työntekijäryhmille. Sijaintimme on ihanteellinen, luonnon rauhassa mutta vain reilun tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.

Ehrensvärd-Seura ry
osasto 43

Aatteellinen yhdistys ylläpitää Ehrensvärd-museota, Suomenlinnan opastustoimintaa, julkaisee kirjallisuutta sekä kehittää matkailupalveluita ja toteuttaa lapsille tarkoitettua historiallisiin tosiseikkoihin perustuvaa seikkailukierrosta.

Elämystorppa Oy
osasto 30

Tarjoamme monipuoliset ohjelmapalvelut työporukan tiimipäiviin, kokoustapahtumiin sekä rentouttaviin virkistyspäiviin alueella. Luonnossa mieli ja ajatukset virkistyvät, sekä aistit avautuvat.

Evento
osasto 1

Evento tarjoaa ammattilaisille innostavaa ja oivaltavaa sisältöä arjen hyötykäyttöön. Se palvelee kaikkia päättäjiä monikanavaisesti ja nosta tekemisen uudelle tasolle positiivisella ja energisellä otteellaan. Eventon vahvuus on monipuolisuus.

Eventrim
osasto 134

Eventrim Oy on johdon seminaareihin, yritystapahtumiin ja keynote-puhujien tarjontaan erikoistunut asiantuntijayritys. Eventrim on London Speaker Bureaun (LSB) virallinen yhteistyökumppani ja välittää keynote-puhujia LSB:n globaalista verkostosta.

Eventure Oy
osasto 30

Eventure Oy tarjoaa täyden palvelun ohjelma-, kokous- ja virkistyspalveluja yritys- ym. ryhmille, omalla maalaishenkisellä Yli-Takkulan tilalla Nuuksion kansallispuiston maisemissa sekä ohjelmia lukuisissa eri paikoissa Uudenmaan alueella.

Fazer Food & Co. Meetings & Events
osasto 29

Jokainen tapahtuma on oma erityislaatuinen tarinansa. Olemme kumppani tilaisuudellesi, olet järjestämässä kokousta, isoa yritystilaisuutta tai juhlia perhepiirissä. Laadukas ruoka, sujuva palvelu sekä ainutlaatuiset tilamme ympäri Suomen tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen.

FC Inter Turku
osasto 110
Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spa
osasto 49

Varaa strategia- ja suunnittelukokoukset, tiimipalaverit ja syksyn budjettiriihet Saimaan rannalta, Imatran Kylpylästä! Sujuva palvelu, hyvä ruoka, monipuoliset oheisohjelmat sekä itäsuomalainen vieraanvaraisuus takaavat, että tilaisuutenne onnistuu.

Finlandia Hotel IsoValkeinen
osasto 49

Hotelli IsoValkeinen on yksi Kuopion suurimmista tapahtumajärjestäjistä. 100 hotellihuonetta, tuhat asiakaspaikkaa, kolme ravintolaa ja monipuoliset kokoustilat (12 kokoustilaa, 4 – 400 henkilölle) ovat palveluksessasi.

Finlandia Hotels
osasto 49

Yksityiset ja yksilölliset hotellimme tarjoavat useita upeita mahdollisuuksia tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellikohtaiset liikeideat ja toimintatavat mahdollistavat yksilölliset ja erilaiset ratkaisut. www.finlandiahotels.fi

Finlandia Park Hotel Helsinki
osasto 49

Tervetuloa rauhoittumaan idylliseen Helsingin Käpylään! Kokous-, ravintola- ja saunatilamme tarjoavat viihtyisät puitteet tuloksellisen kokouspäivän järjestämiseen jopa 120 henkilölle. Toivotamme teidät tervetulleiksi laadukkaiden palveluiden pariin!

Finlandia-klubi
osasto 48

Historiallisessa tehdasmiljöössä toimivalle ikärajattomalle rokkiklubille mahtuu reilut 600 musiikin ystävää.

Finlandia-talo
osasto 138

Finlandia-talo on ainutlaatuisten mahdollisuuksien tapahtumatalo ja inspiroiva paikka monenlaisille elämyksille. Tarjoamme upeat, moneen muuntuvat tilat kaikenlaisille tilaisuuksille Töölönlahden rannalla, upean puiston äärellä.

Finnkino Yritysmyynti
osasto 70

Finnkinon elokuvateatterit ovat elämyskeskuksia, joissa voit järjestää monenlaisia tapahtumia kokouksista seminaareihin. Meiltä löytyy tapahtumatiloja 11 paikkakunnalta ja saliemme koot vaihtelevat välillä 28-635 paikkaa.

Go Arctic Events
osasto 55

Go Arctic Events on kahden yrittäjänaisen luotsaama kokenut tapahtumatuotannon monitoimitalo. Osaamisemme on vahvaa niin henkilöstö- ja asiakasjuhlien kuin kokous- ja kongressijärjestelyjenkin puitteissa.

GoLevi.fi - Tapahtumakeskus Levi Summit, Hotel Levi Panorama & Hotel K5 Levi
osasto 6

GoLevi.fi tuo saman katon alle Tapahtumakeskus Levi Summitin ja Hotel Levi Panoraman huikeilla näkymillä Levin eturinteen päällä sekä kodikkaan Hotel K5 Levin tunturikylän sydämessä.

Gourmet Catering
osasto 159

Tarjoamme ammattitaitoamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien toteuttamiseen joko ravintoloissamme tai asiakkaan omissa valitsemissaan tiloissa. Meidän kauttamme myös maittavat tarjoilut. Suunnittelemme tarjoilut aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Haikon Kartano & Spa
osasto 113

Haikon Kartano sijaitsee kauniissa kartanopuistossa meren rannalla. Valittavana on tyylikkäitä kabinetteja, yli 20 erilaista kokoustilaa, ryhmätyötiloja ja upea juhlahuvila Villa Haikko. Haikko tarjoaa kokouksiin myös monipuoliset oheisohjelmat.

Hanasaari - Hanaholmen
osasto 69

Uudistettu Hanasaari on ainutlaatuinen yhdistelmä kongressihotellin monipuolisia palveluja, upeita saaristomerellisiä puitteita sekä nimekkäiden pohjoismaalaisten suunnittelijoiden designia ja taidetta - vain 10 minuuttia Helsingin keskustasta!

Health4u
osasto 83

Health4u hyvänolon retket ja päiväohjelmat. Tule Krapille energisoitumaan! Iyengarjoogan & energisoivan ravitsemuksen ympärille räätälöityjä ratkaisuja ryhmille hyvinvoinnin & terveyden parantamiseen,kehon & mielen kokonaisvaltaiseen virkistämiseen.

Helsingin Kulttuuritalo
osasto 131

Suomen legendaarisin konsertti- ja kokouspaikka Helsingin sydämessä. Hyvä palvelu, tunnelmallinen miljöö, moderni kokoustekniikka sekä helposti räätälöitävät, monipuoliset kokoustilat tekevät Kultsasta ainutlaatuisen paikan kohtaamisille ja juhlille.

Helsingin Purjelaivakonttori
osasto 33

Elämyksiä merellä! Astu purjelaivaan ja anna tuulen puhaltaa uusia ideoita tiimillesi. Tarjoa herkullinen kokous lounas, tunnelmallinen illallinen, päivä saaristossa, muutaman päivän kurssi tai palaveri ainutlaatuisissa saaristomaisemissa.

Helsinki Congress Paasitorni
osasto 64

Paasitornissa on lähes 30 kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa 8 – 800 hengelle, viisi persoonallista ravintolaa ja 170 tarinallista hotellihuonetta. Tervetuloa elämysten Paasitorniin! Meillä moderni ja leikkisä kohtaa historiallisen.

Herrankukkaro - Toisenlainen Maailma
osasto 22

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Palvelemme ryhmiä ja yrityksiä ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Hiiohoi - Merellisiä tapahtumia
osasto 30

Hiiohoi on merellisiin tapahtumiin ja tapahtumatiloihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä upeissa saaristokohteissa.

Hirvihaaran kartano
osasto 156

Hirvihaaran Kartano ja upea Lasipaviljonki tarjoavat ainutlaatuiset puitteet ympäri vuoden niin kokouksiin, kongresseihin, yritysjuhliin kuin lanseeraustilaisuuksiinkin isollekin joukolle. Vain 30 min matka kehä III:lta maaseudun rauhaan.

Holiday Club
osasto 7

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanarian saarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Holiday Clubilla on myös merkittäviä kokouspaikkoja ympäri Suomen.

Honkalintu
osasto 12
Honkalintu Oy
osasto 102
Hotel Arthur, Helsinki
osasto 12

Hotel Arthurista, Helsingin ydinkeskustasta, löytyvät viihtyisät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat yht. yli 450 hengelle. Tiloissa on täysi kokousvarustelu ja maksuton wifi. Lounaat tarjoillaan ammattitaidolla 230 paikkaisessa ravintolassamme.

Hotel Haaga Central Park
osasto 12

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle.

Hotel K5 Levi
osasto 6
Hotel Levi Panorama
osasto 6
Hotel Tegel
osasto 28

Fiskarsin ruukissa sijaitsevan Hotel Tegelin korkealaatuiset kokous- ja majoituspalvelut yhdessä ruukin ravintola- ja oheisohjelmapalvelutarjonnan kanssa tarjoavat inspiraatiota ja onnistumisia tilaisuuksiin ympäri vuoden.

Hotelli Korpilampi
osasto 11a

Kokous- ja kongressihotelli Korpilampi sijaitsee Espoossa, kauniin Korpilammen rannalla. Hotellia ympäröi upea metsäluonto ja Korpilammella voit järjestää tehokkaan ja elämyksellisen kokouksen, viettää häitä tai juhlistaa merkkipäiviä.

Hotelli Lasaretti
osasto 55

Lasaretti on yksityinen hotelli, joka sijaitsee lähellä Oulun keskustaa, joen rannalla. Lasaretissa kokous onnistuu - sen takaavat mieleenpainuva historiallinen miljöö ja kokenut henkilökunta. Kokoustilojen helmi on upea Aurora-sali edistyneine esitystekniikoineen.

Höyrylaiva s/s Ukkopekka
osasto 22

Saaristomeren viimeinen aito matkustajahöyrylaiva s/s Ukkopekka charter-aluksineen palvelee teitä ilolla saaristomeren kainalossa, kotisatamanaan Turku. Vuosi 2018 on Ukkopekan 80-vuotisjuhlavuosi - tervetuloa juhlatunnelmaan Airistolle!

Icelandair
osasto 1

Icelandair on Atlantin lentoliikenteen pioneeri ja lentää yhteensä 23 kohteeseen Pohjois-Amerikassa - 18 Yhdysvalloissa ja 5 Kanadassa. Icelandair tarjoaa hyvät ja nopeimmat yhteydet useimpiin kohteisiin sekä Stopover mahdollisuuden Islannissa samalla lentohinnalla. Helsinki – Reykjavik reitti operoidaan päivittäin ympärivuotisena ja kesällä kaksi kertaa päivässä. Jo 1937 perustettu Icelandair juhlii arvokasta yli 80 vuoden taivaltaan uudistamalla konekantaansa ja vastaanottaa uutta Boeing 737 Max laivastoa jo kuluvan vuoden aikana. Kaikissa yhtiö koneissa on kaikilla reiteillä toimiva WIFI palvelu sekä henkilökohtainen maksuton viihdekeskus.

IDE House of Brands Oy
osasto 130

IDÉ House of Brands on 30v. kokemuksella pohjoismaiden johtava imagotuotteiden kokonaistoimittaja ratkoen tapahtumien, henkilöstön sekä markkinoinnin tuotetarpeita vankalla ammattitaidolla. IDÈ:ltä löytyy myös laadun ja ympäristön ISO-sertifikaatit.

Imatran kaupunki
osasto 104

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin myynti- ja markkinointiyhtiö. Vastaamme kaupungin tapahtuma-aluiden, urheilukohteiden ja tapahtumatilojen myynnistä ja kehittämisestä. Kehitämme Imatrasta aktiivisesti alueen parasta tapahtumakaupunkia.

Imatran Kylpylä
osasto 104

Itä-Suomen monipuolisin vapaa-ajan keskus tarjoaa erinomaiset tilat niin yritys- kuin ykstyistapahtumiin.

JAMIX
osasto 35

Tilavaraukset, tarjoilutilaukset, vieraat - hallitse kaikki yhdessä järjestelmässä! TILAX-järjestelmä yhdistää saumattomasti tilausten tekijät, keittiön sekä aulapalvelut ja varmistaa että kaikki tieto on sekä täsmällistä että jatkuvasti ajan tasalla.

Järvenpään Kukkatalo Oy
osasto 137

Järvenpään Kukkatalo huolehtii yrityksesi tapahtumakoristelusta, viikottaisista kukista sekä asiakkaittesi sekä henkilöstön muistamisista kukin ja kasvein. Kukkakoulumme on elämys, jossa voidaan viettää hetki kukkien parissa tai laittaa sormet multaan.

JT-Line Oy
osasto 28b

JT-Line liikennöi tilauskuljetuksia ja -risteilyjä 11 eri aluksella Helsingin seudun saaristossa. Ruoka- ja juomatarjoilut sekä ohjelmapalvelut aluksille järjestyvät myös vaivattomasti kauttamme. Risteilyaluksillamme on täydet anniskeluoikeudet.

Jubilee Oy
osasto 153

Jubilee on Pohjoismaiden suurimpia kaluste- ja astiavuokraajia. Koko maan laajuisesti operoivan yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Jubilee toimittaa asiakkailleen noin 5000 tilausta vuodessa pienistä perhejuhlista jopa kymmenien tuhansien ihmisten tapahtumiin.

Juhlamenot Oy
osasto 105

Juhlamenot tarjoaa majoitusta ympäri vuoden mökeissä ja huoneistoissa, luonnon keskellä Etelä-Sipoossa . Järjestämme saunatilaisuuksia, kokouksia, yritys-ja perhejuhlia, jurttateltassa, katetulla kesäterassilla tai muissa kokoustiloissamme.

Jyväskylä Convention Bureau
osasto 82

Jyväskylä Convention Bureau auttaa kansainvälisen tai valtakunnallisen kokouksen tai kongressin tulemisessa Jyväskylään. Tarjoamme maksutonta ja puolueetonta asiantuntija-apua suunnitteluvaiheessa, mm. hakumenettelyssä sekä tila- ja majoitusasioissa.

Jyväskylän kaupunki
osasto 82

Tapahtumakaupunki Jyväskylä toimii näyttämönä tuhansille erikokoisille kohtaamisille, aina pop up -tapahtumista MM-kilpailuihin. Korkeakoulukaupunki sykkii elämää ja liikuttaa kaikenikäisiä. Kaikki tapahtumapaikat ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

Jyväskylän Paviljonki
osasto 82

Jyväskylän Paviljonki on ainutlaatuinen tapahtumakeskus keskellä Suomea ja keskellä kaupunkia. Henkilökohtainen palvelu, uudistetut tilammme ja nykyaikaiset tekniikkaratkaisut auttavat sinua järjestämään meillä kaikkien aikojen tapahtuman.

Jyväskylän Sokos Hotellit
osasto 82

Uudistuneessa Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Solo Sokos Hotel Paviljongissa kohtaamme jokaisen vieraamme yksilöllisesti huomioiden.

Kallion kortteli kokous-ja kongressikeskus
osasto 11b

Kallion korttelista löydät 30 nykyaikaista ja hyvin varustettua kokous-ja kongressitilaa 10-250 henkilölle. Puhdin kokouspäivääsi takaa kaksi ravintolaamme, Kalliokivi ja Kuntakallio sekä aulakahvila. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Kansallismuseo
osasto 125

Inspiroidu Kansallismuseon kokous- ja juhlatiloista! Etsitkö inspiroivaa kokoustilaa tai historiallisia puitteita juhlapäivään? Kansallismuseon museoissa ja linnoissa voit järjestää yksilöllisen tilaisuuden ainutlaatuisessa ympäristössä. Tule ja ihastu tiloihimme sekä catering-palveluihimme!

Käringsund Resort & Conference
osasto 8

Käringsund on fantastinen paikka meren rannalla Eckerössä. Tarjoamme kodikasta mökkimajoitusta, ravintolapalvelut sekä täysin varustetut kokoustilat 10-400 hengelle. Järjestämme tapahtumia, kokouksia, workshoppeja sekä teambuilding aktiviteetteja.

Kasnäs
osasto 91

Kasnäs sijaitsee keskellä kauneinta Turunmaan saaristoa. Meiltä löytyy kylpylä-, hotelli-, ravintola-, ja kokouspalvelut sekä täyden palvelun vierassatama, kauppa ja caravan-alue. Ravintolamme Kasnäs Paviljong on tunnettu saaristolaispöydästään.

Kieloranta
osasto 78a

Kieloranta on Hämeenlinnassa järven rannalla sijaitseva korkealuokkainen kokous- ja juhlapaikka, jonka puitteet soveltuvat erityisen hyvin majoittuville kokousryhmille (8-35 hlöä). Kieloranta oli 2017 Evento finalisti (alle 1000hlöä tapahtumapaikat)

Kiipulan yrityspalvelut
osasto 50

Kiipulan yrityspalvelut tarjoaa päätoimipaikassaan Janakkalassa loistavat puitteet onnistuneille kokouksille, koulutuksille, työhyvinvointipäiville tai vaikkapa leireille. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista tilata kauttamme myös oheisohjelmaa.

Kisakallion urheiluopisto
osasto 53

Kisakallio toimii urheilun ja liikunnan sateenvarjon alla asiakkaidemme parhaaksi ja kunkin menestyksen eteen toimien alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Kisakallio tarjoaa upeat puitteet kokouspäivää varten.

KIVISTOBUS.COM
osasto 28c

Kivistön bussit ovat tuttu ja turvallinen näky valtateiltä jo vuodesta 1927. Hyvin varustellut bussimme joissa on valinnanvaraa 55-paikkaisesta charter-bussista aina 19 paikkaiseen VIP pikkubussiin. Oli määränpää kokousmatka Tampereelle tai tilausajo Helsingissä-meillä on tarjota yksi ylimääräinen vaihde-reipas ja avulias kuljettajamme.

KOKO Lahti Oy
osasto 98

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden Konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä

KOKO Tapahtuma
osasto 71

Tilaa kaikki tapahtumien alihankintapalvelut vaivattomasti yhdestä osoitteesta! KOKO Tapahtuma on alansa tunnetuimpien yritysten markkinointiyhteistyö, joka palvelee monipuolisesti ympäri vuoden tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjiä.

Kokous ja tapahtumakeskus Seikkailulaakso
osasto 105

On tarpeenne sitten inspiroiva kokoustila, yhteishenkeä nostattava virkistyspäivä, energinen Tyky-päivä, Hemmotteleva tyhy-päivä,tunnelmallinen juhla tai vauhdikas aktiviteettipäivä, ne onnistuvat Seikkailulaaksossa!

Kokous-, tapahtuma-, ja konferenssihotelli Rokua Health & Spa
osasto 55

Tapahtumat ja kokoukset upean luonnon keskellä, sisältäen rauhallisen majoituksen, nautinnollisen ruokailun sekä elämyksiä ja aktiviteetteja. Hotellissamme on kokoustiloja max 350 henkilölle, tanssi- ja ruokaravintola, huoneita 1hh-4hh, kunto- ja liikuntasali, kylpylä ja DaySpa.

Kokoushotelli Gustavelund
osasto 99

Uudistettu Gustavelund on selkeälinjainen ja kaunis kokoushotelli. KAIKKI YHDESSÄ-palvelukonseptilla autamme asiakkaitamme onnistumaan kokouksien ja tilaisuuksien toteuttamisessa ja meille on helppo tulla, 15 min.lentokentältä ja 30 min. Helsingistä

Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli
osasto 81

Mikaelin monipuoliset ja tunnelmalliset tilat mukautuvat monenlaisiin tapahtumiin. Vuosittain talossa järjestään sekä satojen ihmisten konsertteja ja kongresseja että pieniä kokouksia, juhlia ja kamarikonsertteja. Mikaelin muunneltavat tilat sopivat hyvin myös erilaisten yritys- ja yksityisjuhlien järjestämiseen. Mikaelin avarista aulatiloista avautuvat upeat näkymät viereiselle Pankalammelle. Aulatilojen tunnelma vaihtuu vuodenaikojen mukaan, ja valoisassa aulassa onnistuu näyttävienkin taideteosten näytteillepano tai messutapahtuma 3 kerroksessa. Mikaelissa on käytössä maksuton langaton verkko ja maksuton parkkipaikka 167 autolle. Mikaelin päätilat ovat Martti Talvela –sali, kamarimusiikkisali ja kokoustila. Martti Talvela –sali ja kamarimusiikkisali ovat auditoriomallisia, kokoustila on tasalattiatila.

Korsisaari-yhtiöt
osasto 15

Korsisaari tarjoaa monipuolisia kuljetuspalveluja taksimatkasta massatapahtumiin. Tarjoamme yrityksellesi yksilöllisen matkan, jossa kaikki on otettu huomioon. Voit myös valita valmiin tyky- ja tyhypaketin tai osallistua elämysmatkalle vaikka yksin.

Kotkan-Haminan seutu
osasto 116

Kotkan-Haminan seutu - Suomenlahden rannalla, vain reilun tunnin päässä Helsingistä itään, huokuu vahvuutta, jonka merestä ja maasta elänyt väki on sisulla luonut. Sinäkin voit ottaa seudun omaksesi. Kokouksen tai tapahtuman miljööksi.

Kouvolan kulttuuritalot
osasto 60

Kouvolan kulttuuritaloilla on monipuoliset tilat kokouksille ja konserteille. Kuusankoskitalosta löytyvät tilat 500 ja 200, Kouvola-talosta 300 hengen tilaisuuksille. Kuusaasali on tunnettu erinomaisesta akustiikastaan. Meillä on osaava henkilökunta.

KP Catering
osasto 37

Tarjoamme catering-palveluita aina aamiaisista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktail-tilaisuuksiin-mutkattomasti ja ammattitaidolla! Tilaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti toiveidenne ja tilaisuuden luonteen mukaisesti. Mausta meidät muistetaan!

Krapi
osasto 83

Suomalaista huolenpitoa & aitoja kohtaamisia vuodesta 1911. Rakennamme makujen ja tarinoiden Krapia palaksi parasta Suomea. Kohtaamiset, Juhlat & Kulttuuri. Maaseudun rauhassa, Tuusulanjärven rannan tuntumassa 30 min Helsingistä.

Krapin Paja
osasto 83

Tuusulan Rantatielle Krapin pellolle avattiin 28.2.2017 musiikki- ja tapahtumasali, Krapin Paja, missä nautitaan kulttuurista, herkuista & elämästä. Klubitoiminta luo Pajan ohjelmarungon. Paja toimii läpi vuoden palvellen kokous- & juhla-asiakkaita.

Kulttuurikeskus Sofia
osasto 27

Sofia tarjoaa kiireettömän ja elämyksellisen vaihtoehdon tapahtumallesi Itä-Helsingin Kallvikinniemessä! Kokouksia, kulttuuria, taidetta, juhlia, makunautintoja ja hotellimajoitusta meren ja mäntymetsän lumossa - tervetuloa Kulttuurikeskus Sofiaan!

Kylpylähotelli Päiväkumpu
osasto 53

Päiväkumpu on tunnettu monipuolinen kylpylä Etelä-Suomessa Karjalohjalla, upean Lohjanjärven rannalla. Matkaa Helsingistä on n 85 km ja Turusta reilu 100 km. Hyvät bussiyhteydet Helsingistä.

Lahden konserttitalo
osasto 48

50-luvun henkeä huokuvan konserttitalon Felix Krohn-saliin mahtuu 580 henkilöä. Upeat aulatilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Lahden Messut
osasto 48

Lahden Messukeskuksen helposti muuntuvissa tiloissa on valmiudet jopa 10 000 hengen tapahtumien järjestämiseen.

Lahden Sibeliustalo
osasto 48

Vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo tarjoaa upeat puitteet niin pienten kuin suurtenkin tapahtumien ja kokousten järjestämiseen.

LÅNGVIK Congress Wellness Hotel
osasto 75

Uskomme, että paras tulos syntyy kokemuksen kautta. Meiltä löydät upeiden tilojen lisäksi wellness & fine dining -elämykset sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Tervetuloa merellisiin maisemiin Kirkkonummelle. Vain puoli tuntia Helsingistä.

Lapland Hotels
osasto 61

Lapland Hotelsin 18 persoonallista hotellia sijoittuvat joko kaupunkien urbaaniin maailmaan tai jylhien maisemien äärelle Lappiin. Hotelliemme kokous- ja juhlatilojen syvin olemus löytyy pohjoisen makujen ympärille rakennetuista tilaisuuksista.

Lepaan Matkailu
osasto 133

Tarjoamme kauniin ympäristön, jossa viettää kokouspäivä, ikimuistoiset perhejuhlat tai nautiskella kartanonherkuista. Lepaan kartanolla voit rentoutua savusaunassa, pulahtaa Lepaanvirtaan ja majoittua historiallisissa puitteissa. Lepaan lumo!

Loisto
osasto 71

Loisto on ruoanlaiton klassisia perinteitä kunnioittava, mutta samalla innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Olemme työhistoriamme aikana palvelleet ja laittaneet ruokaa yli 2 000 000 tyytyväiselle asiakkaalle ja omaammekin alan parhaan tietotaidon. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja näemme jokaisen juhlan mahdollisuutena todistaa osaamistamme ja luoda ainutkertaiset puitteet kaikenkokoisille tilaisuuksille. Loisto Catering tarjoaa makuhermoja hiveleviä elämyksiä jotka muistetaan.

Lonna
osasto 43

Lonna – sympaattinen pieni saari Kauppatorin ja Suomenlinnan välissä, vain seitsemän minuutin merimatkan päässä mantereelta. Nykyään tämä historiallinen saari toimii kaupunkilaisten virkistyskeitaana ja pakopaikkana arjesta.

Lyyti
osasto 36

Lyyti-palvelun kautta hallitset tapahtumiesi ilmoittautumis-, kutsu- ja maksuprosesseja tehokkaasti ja turvallisesti sekä keräät arvokasta osallistujadataa markkinoinnin, myynnin ja henkilöstöjohdon tarpeisiin.

MagnumLive
osasto 71

MagnumLive, meistä on moneksi! Yritys- ja yleisötapahtumien tuotanto, messuosastojen suunnittelu ja toteutus, tapahtumien AV-tekninen toteutus, Virtuaalistudio ja Wau-tuotteet sekä kattavat artisti- ja ohjelmapalvelut. Kaikki tämä yhden luukun palveluna yli 30 ammattilaisen voimin ja monipuolisella kalustolla

Yritys

Majatalo Onnela
osasto 42

Majatalo Onnela tarjoaa laadukkaita kokouspalveluita Tuusulanjärven kauniissa maisemissa. Useita persoonallisia kokoustiloja, 35 hotellihuonetta, tilausravintola, rantasaunoja ja ohjelmapalveluita - kaikki tämä Onnelasta ja päälle upea järvimaisema!

Majvik Kokous-ja kongressihotelli
osasto 124

Kokousten,seminaarien ja monimuotoisten koulutustilaisuuksien ammattimainen järjestäjä.Meillä on kokemusta suuristakin tilaisuuksista.Merellisen sijaintimme ansiosta tyhy-ja virkistyspäivät ohjelmineen onnistuvat hyvin.Hotellissamme on 105 huonetta.

Management Events Studio
osasto 97

Management Events Studio on yritystapahtumiin erikoistunut ketterä tapahtuma- ja markkinointitoimisto. Toteutamme vuosittain lähes 200 erilaista tapahtumaa ja kohtaamista muutaman hengen intiimeistä round table -keskusteluista usean tuhannen osallistujan lanseerauksiin, seminaareihin sekä henkilöstö- ja asiakasjuhliin.

MATKAPOJAT
osasto 129d

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen matkanjärjestäjä. Olemme erikoistuneet ryhmämatkojen järjestämiseen koti- ja ulkomailla, tarvittavat palvelut yhdellä puhelinsoitolla yli 40-vuoden kokemuksella!

Mediaplanet
osasto 62b

Mediaplanet on Euroopan suurin sisältömarkkinointiin erikoistunut yritys. Tuottamamme sisältö tekee brändin rakentamisesta helppoa. Huolehdimme koko prosessista, aina suunnittelusta ja toteutuksesta jakeluun sekä tulosten analysointiin.

MeetingPackage.com
osasto 12

MeetingPackage.com on suomalainen yritys, joka on mullistanut kokous- ja tapahtumatilojen varaamisen Suomessa ja Euroopassa. Verkkopalvelusta löytyy jo yli 250.000 kokoustilaa 120 maasta. Sivustolla voit varauksen lisäksi hallinnoida varauksia.

Merirosvot Juhlapalvelu
osasto 12

Merirosvot Juhlapalvelu on espoolainen jo kymmenen vuotta alalla toiminut juhlapalvelu & catering yritys. Tarjoamme laadukasta pitopalvelua upeissa puitteissa. Pääkeittiömme sijaitsee Espoon Ruukinrannassa, Villa Åkerblomin tiloissa. Merirosvot vastaavat Villa Åkerblomin, Villa Smedsin sekä Villa Elfvikin tarjoiluista ja sivuiltamme löydätte lisäksi muita Merirosvojen suositusjuhlatiloja. Pitopalvelutoimituksia toimitamme ympäri maata.

Meriseikkailukeskus Vallisaari
osasto 102

Meriseikkailukeskus tarjoaa täyden palvelun kokous-, ohjelma-, elämys- sekä kajakkimelontapalvelut Vallisaaren ja Kuninkaansaaren uniikissa merihenkisessä ympäristössä. Vietä mielenkiintoinen ja virkistävä tapahtumapäivä saaristossa, Helsingin keskustassa.

Messukeskus
osasto 14

Helsingin Pasilassa sinua palvelee rautainen joukko tapahtuma-alan ammattilaisia. Autamme onnistumaan kokouksissa, kongresseissa, juhlissa ja muissa tapahtumissa. Kanssamme mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso.

MPI Finland – järjestö tapahtuma-alan ammattilaisille
osasto 129a

MPI Finland on Meeting Professionals International -järjestön osasto. Tarjoamme jäsenille mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumien kautta sekä edistämme kokemusten vaihtoa tapahtuma-alan ammattilaisten kesken.

Mustion Linna
osasto 53

Mustion Linna tarjoaa hotellimajoitusta, kokoustiloja, elämyksiä ja korkealaatuisia ravintolapalveluja historiallisella ja kauniilla alueella Mustion joen varrella.

Next Travel Ltd - PCO & DMC
osasto 116

Next Travel Ltd on helsinkiläinen, vuonna 1990 perustettu täyden palvelun kongressitoimisto ja DMC. Toteutamme tasokkaat palvelut kongresseihin ja yritystapahtumiin asiakkaamme toiveet aina etusijalle asettaen.

Niemi Palvelut
osasto 71

Anna ammattilaisten hoitaa! Niemeltä koti-, yritys- ja ulkomaanmuuttojen ohella myös tapahtuma-, logistiikka- ja messupalvelut laadukkaasti ja luotettavasti. Saat meiltä juuri sen verran apua kuin tarvitset, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Nordic Swan Cruises
osasto 26

Nordic Swan Cruises toteuttaa korkeatasoisia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä risteilyitä, rib-venesafareita, saariretkiä sekä kalastusta 1-30 hengen ryhmille Helsingin alueella. Laivastossamme on useita tyylikkäitä veneitä ja jahteja.

Ohjelmatoimisto Kumina Music Oy
osasto 141

Kumina Music Oy tuottaa musiikkiohjelmaa yritystilaisuuksiin yli 20 vuoden kokemuksella. Henkilökohtainen palvelu ja laatu ovat olleet kilpailuvalttimme jo vuosien ajan.Tessa Virta Orkesteri ja huippusolistien ohjelmanumerot juhlanne kohokohdaksi.

Opens - tapahtumajärjestäjän digityökalut
osasto 87

Opens on tapahtumajärjestäjän digitaalisten työvälineiden kotimainen tuoteperhe. Ohjaavat prosessit, reaaliaikainen tieto ja toimijoiden kytkeminen tuotantoprosessiin tekevät tapahtumistasi toimivia,turvallisia, sekä helpompia toteuttaa.

Original Sokos Hotel Arina – sydämellinen koti keskellä kaupunkia
osasto 55

Aitoa oululaista tunnelmaa sykkivä Original Sokos Hotel Arina on kautta aikojen saanut ihmiset viihtymään ja nauttimaan vierailustaan Oulussa. Aivan keskustassa, Rotuaarin Pallon ja Kauppakeskus Valkean kainalossa sijaitseva hotelli on täynnä kotoista tunnelmaa juuri sinua varten. Ovet ovat aina avoinna – Lämpimästi tervetulua!

Original Sokos Hotel Lappee
osasto 13

Sokos Hotel Lappee sijaitsee Lappeenrannan ytimessä, kauppakeskus IsoKristiinassa. Hotelliasukkaan ulottuvilla on paljon palveluita, kauppoja sekä houkuttelevia ravintoloita Elokuvateatteri ja Lappeenrannan Kaupunginteatteri löytyvät saman katon alta.

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola
osasto 60

Kodikkaat hotellihuoneet, asukassaunat porealtaineen, upea kuntosali ja maittava aamiainen takaavat miellyttävän majoituskokemuksen. Hotellin kahdeksan muuntuvaa kokoustilaa soveltuvat myös erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli ja Seurahuone Savonlinna
osasto 13

Sokos Hotel Vaakunassa voit astia aitoa päämajatunnelmaa! Lähellä sijaitsee myös historialinen Mikkelin Klubi. Sokos Hotel Seurahuoneelta avautuu upea maisema Saimaalle. Kauttamme voit varata myös Olavinlinnan kokous- ja ravintolapalvelut.

OTP Travel
osasto 55

Tilausajot, kaiken kattavat matkapaketit laadukkailla, nykyaikaisilla turistibusseilla.

Oulu Convention Bureau, BusinessOulu
osasto 55

OCB on Oulun kaupungin kongressimarkkinointiyksikkö, joka avustaa tapahtuman haku- sekä markkinointimateriaalin laatimisessa sekä konsultoi veloituksetta tapahtuman suunnittelussa ja järjestämisessä. OCB verkottaa järjestäjän paikallisiin palveluihin ja asiantuntijoihin sekä toimii puolueettomasti järjestäjän ja palvelutarjoajien välillä.

Oy Kaj Forsblom Ab
osasto 105

Tilaa mukava matka nykyaikaisilla ja ympäristöystävällisillä linja-autoillamme! Linja-autoyhtiömme Oy Kaj Forsblom Ab räätälöi matkanne toiveidenne mukaisesti. Lyhyistä siirtymisistä pidempiin ulkomaanmatkoihin, kaikki sisältyy tarjontaamme.

Park Alandia Hotell
osasto 8

Kodikas perheomistuksessa oleva hotelli lehtevän puistokadun varrella Maarianhaminan keskustassa. Lähellä kaikkea. Modernit kokoustilat noin 140 hengelle ja täysin uudistetut huoneet toivottavat kokous- ja konferenssivieraat Maarianhaminaan.

Petäys Resort, hyvän mielen järvihotelli
osasto 44

Petäys Resort Hattulassa tarjoaa tilaisuuteenne erilaisen, mieleenpainuvan ympäristön. Sijaitsemme Vanajaveden syleilyssä, alueemme tarjoaa paljon mahdollisuuksia aktiviteetteihin niin kesällä kuin talvella. Pystymme palvelemaan isompiakin ryhmiä.

Peurunka - Spahotel & Resort
osasto 128

Peurungasta löydät inspiroivat puitteet kaiken kokoisille tapahtumille. Käytössäsi Peurunka Areena jopa 1000:lle, auditorio ja kokoustilat, hotelli ja huoneistot yli 700:lle, kylpylä altaineen, laaja viihde- ja liikuntatarjonta sekä ravintolamaailma.

Pinpops Oy
osasto 23

Tapahtumatuotannon rekvisiitta, nimikointi- ja promootiomateriaali, mainostekstiilit ja give-away tuotteet tilaisuuksien järjestäjille. Ainoa kotimainen kaulanauhapaino. Nopea, vahva ja osaava Helsinkiläinen tapahtumajärjestäjän kumppani.

PixMill
osasto 71

PixMill on suurkuvatulosteiden ja visuaalisen viestinnän erikoisosaaja. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi eri tyyppisiin tiloihin ja julkisivuihin, messuille tai tapahtumiin pikselintarkasti ja nopeasti: teipit, kankaat, suojakalvot, seinäkkeet ja banderollit. Haluamme luoda wow-efektejä yhdessä asiakkaidemme kanssa!

Polarartistit Oy
osasto 88

Viihteen asiantuntijatalo palveluksessasi. Otamme kokonaisvastuun tapahtumasi onnistumisesta. Tämä tarkoittaa asiakkaan tapahtuman huolehtimisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen. Olet vieraana omissa juhlissasi, me hoidamme kaiken.

Pore Catering
osasto 135b

Rennosti täysillä. Tunnetusti erikoista. Iloisesti ammattitaidolla. Välittämällä herkullista.

Porkkalan Paranteesi
osasto 53

Porkkalan Paranteesi tarjoaa laajan matkailutarjonnan ja useita kokoustiloja aivan Helsingin vieressä.

Porvoo Tours
osasto 105

Porvoo Tours on vuonna 1997 perustettu porvoolainen matkanjärjestäjä. Räätälöimme ryhmille ohjelmia Porvoon- ja Loviisan seudulle ja myös esim. Kotkaan, Haminaan, Helsinkiin, Hämeenlinnaan. Kysy myös ohjelmia muualle Suomeen ja ulkomaille.

Porvoon kaupunki
osasto 105

Porvoon valtteja ovat inspiroivat kokouskohteet, herkullinen ruoka, Helsingin läheisyys sekä laadukkaat ohjelmapalvelut. Upea luonto ja helppo saavutettavuus lentokentältä lisäävät Porvoon houkuttelevuutta myös kansainvälisten asiakkaiden silmissä.

Primehotels
osasto 120

Primehotels Oy on yksityinen suomalaisyritys, joka omistaa, rakentaa ja operoi korkeatasoisia hotelleja ympäri Suomen. Tehtävämme on tukea, kehittää ja tehostaa hotelliemme toimintaa ja yhteistyötä, jotta onnistuisimme yhteisessä päämäärässämme: tarjota Suomen parasta palvelua.

Prorigin Oy
osasto 129c

Prorigin Oy on perustettu elokuussa 2014. Proriginin missiona on toimia kestävän kehityksen ja vastuullisen yritystoiminnan puolesta. Proriginin visiona on olla vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä, joka kykenee omalla toiminnallaan edesauttamaan arvojensa mukaisten toimintojen lisääntymistä ympäristössään.

Pupu - Älä tingi nautinnosta
osasto 62a

Pupu Salaattiravintola - Tarjoamme gastronomisia salaatteja, jotka ovat täyttäviä ja näyttäviä aterioita. Suosimme puhtaita luomuraaka-aineita ja valmistamme kaikki komponenttimme omassa keittiössämme. Saat meiltä tärkeimmät klassikot sekä satokauden mukaan vaihtuvia uutuuksia. Tarjoamme yrityksille cateringpalveluita ja lisäksi neljä ravintolaamme palvelevat Helsingin kantakaupungissa

Raahen Kauppaporvari
osasto 55

Vilkkaan tapahtumatalomme löydät kaupungin ytimestä, läheltä merta ja Vanhaa Raahea. Monipuoliset tilamme muuntuvat palvelemaan erilaisia tarpeita – kokoukset, kulttuuritilaisuudet, juhlat ja messut ovat osa iloista arkeamme.

Radisson Blu Hotels
osasto 39-40

Suomen Radisson Blu Hotellit ovat uniikkeja ja paikallisia ikoneita, joista jokaisella on oma mielenkiintoinen tarina. Yhteistä kaikille on intohimo asiakaspalveluun, kansainvälisesti palkittu palvelun laatu sekä kokousten tehoa ravitseva Brain Food.

Ramirent
osasto 71

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa 288 toimipistettä kymmenessä maassa. Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Palvelemme asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla heille parhaimman ratkaisun. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia, tapahtumajärjestäjiä sekä yksityisiä kotitalouksia.

Ravintola Backas
osasto 136

Arktiset puhtaat raaka-aineet, itse leivotut leivät sekä iso kartanon puisto yhdistettynä tunnelmalliseen 200-vuotta vanhaan kartano rakennukseen. Tähän kun lisätään nykyaikainen tekniikka ja ilmainen paikoitus, on elämyksellinen kokouspäivä taattu!

Ravintola Kuninkaan Lohet
osasto 74

Ravintola Kuninkaan Lohet tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä ainutlaatuisen ja historiallisen miljöön, herkullisen ruoan ja hyvän palvelun keinoin. Tervetuloa nauttimaan!

Ravintolakolmio-konserni
osasto 63

Ravintolakolmio-konserni on helsinkiläinen lähes 40 vuotta toiminut perheyritys. Konserniin kuuluu 18 monipuolista klassikkoravintolaa. Konsernilla on Helsingin alueella yli 60 erilaista kokous- ja seminaaritilaa 1–1000 hengelle.

Repovesikeskus
osasto 60

Repovesikeskus toimii Kouvolan seudulla. Tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään sekä toteuttaa yhden tai useamman päivän kestävät kokous- ja virkistystapahtumat sekä retket niin luonnossa kuin kaupungissa tai niitä yhdistäen. Yksi kontakti riittää!

Restamax Oyj
osasto 76

Ravintola.fi tuotesalkusta löytyy maan laajuisesti niin illallisravintoloita, elämyskeitaita, yökerhoja, tapahtumakeskuksia, kauppakeskusravintoloista olutmaailman helmiin. Räätälöimme avaimet käteen juuri Sinun näköisen tilaisuuden.

RMC Light & Sound Oy
osasto 71

Järjestätkö yritystapahtumia tai yleisötilaisuuksia? RMC Light & Sound Oy palvelee kaikissa tapahtumatekniikan suunnitteluun, toteutuksiin ja vuokrauksiin liittyvissä asioissa jo lähes 40-vuoden kokemuksella. Kauttamme saat tilaisuuteesi laadukkaan äänentoiston, valaisun ja videotekniikan helposti ja luotettavasti. Tehdään yhdessä tapahtumastasi entistäkin isompi elämys!

Royal Ravintolat
osasto 127

Royal Ravintolat on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluu 44 yksilöllistä ravintolaa Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia kokous-, juhla- sekä ravintolapalveluita mm. Vanhalla Ylioppilastalolla, Strindbergillä ja Tapahtumakeskus Telakalla. Lisäksi tarjoamme Catering-palveluita esim. yrityksen omiin tiloihin.

RTG Sales Oy
osasto 55

Täyden palvelun kongressipalvelutoimistona tarjoamme asiantuntevaa ja ammattitaitoista apua erilaisten tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Ruissalon telakka
osasto 110

Ruissalon telakka on jo vuosia ollut yksi Turun suosituimmista juhla-, kokous- ja tapahtuma­paikoista. Patinoituneessa veistämösalissa eli Westin-salissamme on vietetty lukuisia unohtumattomia hetkiä aidossa historiallisessa ja merellisessä tunnelmassa. Avaamme tänä keväänä uuden Lindblom-salimme Ruissalon telakan rantaan.

Runaway Plan
osasto 53

Runaway Plan tarjoaa pakosuunnitelmia - niin itselleen kuin asiakkailleenkin - ja tuo mysteeripelejä tapahtumaluontoisesti yrityksille sekä kiertelevän Popup-huoneen merkeissä myös yksityishenkilöille.

RunFest Finland
osasto 95a

RunFestin missio on edistää liikunnan suomin keinoin yksilön, yrityksen ja yhteisön hyvinvointia sekä hankkia varoja hyväntekeväisyyten ja yleishyödylliseen toimintaan

Ruohis Tapahtumatila
osasto 56

Helsingin uusin tapahtumapaikka loistavien kulkuyhteyksien päässä! Ruohis Tapahtumatila tarjoaa 900m² selkeää tilaa koulutuksille, kokouksille, juhlille, lanseerauksille, yhtiökokouksille, neuvotteluille, seminaareille – tervetuloa!

Scandic
osasto 68

Luvassa tuplasti parempia tapahtumia! Järjestitpä kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa pian valittavanasi on 70 hotellia 31 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Sea Sales
osasto 102

Sea Sales Finland Oy
osasto 102

Seasong
osasto 105

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys- ja majoituskohde Norrkullalandetin saarella Sipoossa. Saaristomiljöö, viihtyisät tilat ja monipuoliset palvelumme tarjoavat erinomaiset puitteet yritysryhmille, juhlavieraille ja lomanviettäjille.

Securitas Events Oy
osasto 95

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjille turvallisuuspalveluita sekä muita tapahtumien asiakaspalveluita niin yksittäisiin tapahtumiin kuin pitempikestoisiinkin toimeksiantoihin.

Seikkailu Oy
osasto 90

Yli 170 korkeatasoista tiimiaktiviteettia ja oheisohjelmaa kokouksiisi ja tapahtumiisi kaikkialla Suomessa ja missä päin maailmaa tahansa! Seikkailu Oy kuuluu maailman johtavaan tiimitapahtuma-organisaatioon, Catalyst Globaliin. Tule tutustumaan aivan omaa luokkaansa olevaan valikoimaan ja asiakasesimerkkeihin!

Share Company
osasto 106

Share Company on ratkaisu silloin kun etsit ensiluokkaista palvelua ja laadukkaista raaka-aineista ajatuksella tehtyä ruokaa. Olemme apunasi niin arjessa kuin juhlassa. Olemme yhdistelmä cateringiä, lounasta, tilausravintolaa, juhlatilaa ja brunssia.

Sibbe
osasto 105

Kokoustilamme ovat oiva ja ainutlaatuinen valinta pienille kokousryhmille. Villa Sibbe on nobelisti A.I. Virtasen koetila, joten raikkaiden sekä mullistavien ideoiden keksiminen on täällä jo perinteissä.

Sihteeriyhdistys ry
osasto 139

Sihteeriyhdistys on valtakunnallinen sihteerien, assistenttien tai vastaavalla nimikkeellä toimivien voittoatavoittelematon ammatillinen järjestö.

Silverskär
osasto 8

Silverskär Islands koostuu kolmesta saaresta, Silverskär, Klobben och Sviskär. Silverskäriin saavutaan pitämään kokousta omassa saaressa ja rauhassa. Ohjelmat ja ruokailu suunnitellaan yksilöllisesti ja aktiviteetit toivomusten mukaan.

Söderkullan Kartano
osasto 105

Muuntautuva tapahtuma/kokoustila 30 minuuttia Helsingin keskustasta. Puiston ympäröimän kartanon isoin sali n. 100 kokoustajalle tai 150 ruokailijalle. Ryhmätyötiloja 8 kappaletta. Loft-tyyliset viihtyisät saunatilat. Aktiviteetteja moneen makuun.

Sodexo Oy
osasto 19

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia palveluja tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin.Sodexo tarjoaa laajan valikoiman kokous- ja juhlapalveluita, jotka parantavat asiakkaittemme elämänlaatua.

Sokos Hotels
osasto jaettu

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sokos Hotels Joensuu, Koli ja Bomba
osasto 13

Sokos Hotels -ketjulla on Pohjois-Karjalassa neljä hotellia: Kimmel ja Vaakuna Joensuussa sekä resort-kohteet Koli kansallispuistossa ja Bomba Nurmeksessa. Kaikki hotellit tarjoavat kattavat mahdollisuudet järjestää kokouksia ja työhyvinvointipäiviä.

Soulmiehet
osasto 87

Soulmiehet (Sami Saari,Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen) nostavat tunnelman kattoon paikassa kuin paikassa. Soulmiehet on hyvänmielen show täynnä tuttuja hittejä.Kun tilaisuuteesi tarvitaan tyyliä, laatua ja hyvää meinikiä on Soulmiehet oikea valinta.

Speakersforum Finland
osasto 152

Speakersforum Finland on puhujien, juontajien ja valmentajien välittämiseen erikoistunut yritys. Laajasta kontaktiverkostostamme löytyy puhujia, juontajia ja valmentajia jokaiseen tilaisuuteen.

Stopteltat Oy
osasto 71

Tapahtuma luo muiston, me luomme tapahtuman. Telttavuokrauksen markkinajohtajana Suomessa Stopteltat Oy mahdollistaa mielikuvituksellisimmatkin ratkaisut juhliin ja tilaisuuksiin. Tarvitsetko lisätilaa perhejuhliin vai haaveiletko kaksikerroksisesta teltasta, jossa on hissi? Stopteltat hoitaa! Olemme täyden palvelun juhlatalo: niin teltat, katsomot, kalusteet, kuin juhlan teemaan sopivat somisteetkin hoidetaan vankalla kokemuksella, unohtamatta toiminnan kulmakiviä; luotettavuutta ja turvallisuutta. Stopteltat auttaa niin pienissä kuin suurissakin tarpeissa ja jos jotain ei varastosta löydy, voidaan se mittatilauksena valmistaa

Stromma
osasto 161

Strömma Finland tuottaa elämyksiä vapaa-aikaan ja kokouksiin Helsingissä. Kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä ovat toimintamme keskeinen painopiste. Yritys on osa pohjoismaista Strömma-ryhmää.

Sunborn Catering Oy
osasto 131

Ammattitaitoinen tiimimme avustaa sinua suunnittelussa, niin sopivien tilojen kuin tarjoiluidenkin osalta. Pystymme järjestämään niin pienten kokousten kuin tuhansien osallistujien kongressien tarjoilut.

Suomen Ilotulitus Oy
osasto 67

Suomen Ilotulitus Oy on ylivoimaisesti Suomen kokenein pyroalan yritys jo vuodesta 1948. Vuosien aikana olemme toteuttaneet tuhansia ilotulitusnäytöksiä Suomessa ja ulkomailla. Teemme myös pyrotehosteita ja tehosteita tapahtumiin.

Suomen luontokeskus Haltia
osasto 30

Järjestä tilaisuutesi tai kokouksesi keskellä Suomen luontoa, vain 40 min. Helsingistä. Haltiasta löytyy modernit ja muunneltavat tilat järvinäköalalla sekä luontonäyttelyjä, hyvää ruoka sekä oheisohjelmaa luonnossa. Tule ja anna luonnon koskettaa!

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat
osasto 43

Suomenlinnan kokoustiloissa järjestät inspiroivimmat kokoukset ja mieleenpainuvimmat työpajat. Tilat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja ne soveltuvat hyvin sekä kesä- että talvikäyttöön.

Tactic Games Oy
osasto 123

Tactic Games Oy on suomalainen perheyritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus pelien kehittämisessä ja valmistuksessa. Personoidut pelimme käyvät hyvin lisäarvon antajina erilaisiin tapahtumiin tai ovat oma myynti- tai kylkiäistuotteenne!

Taidetehdas - Konstfabriken
osasto 89

Paikkasi suuriin kohtaamisiin ja inspiroiviin tilaisuuksiin. Taidetehdas on moneen taipuva tapahtumatalo Porvoossa, alle tunnin matkan päässä Helsingistä ja noin puolen tunnin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Taitotalon kongressikeskus
osasto 34

Taitotalossa tilaisuudet onnistuvat helposti. Kun kaikki on järjestelty valmiiksi, osallistujat voivat keskittyä olennaiseen. Taitotalon toimivat kokoustilat, osaava palvelu, moderni av-tekniikka ja herkullinen ruoka kuuluvat menestystekijöihimme.

Taksi Helsinki Oy
osasto 160

Taksi Helsinki on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. 1300 taksiamme tarjoavat luotettavaa, turvallista ja laadukasta kuljetuspalvelua koko pääkaupunkiseudulla. Olemme palveluksessasi vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokaudenaikoina.

Tampere-talo Oy
osasto 126

Suomen parhaana kongressitalona palkittu Tampere-talo tarjoaa elämykselliset tilat yritystapahtumien käyttöön. Saman katon alla toimii Tampereen Filharmonia ja Muumimuseo. Vuonna 2019 välittömään yhteyteen avautuu kansainvälinen Marriott-hotelli.

Tapahtumakeskus Koskenranta
osasto 41

Koskenranta tarjoaa tapahtumatilaa kokonaisvaltaisine palveluineen yritysten erilaisiin tarpeisiin. Tiloissa onnistuvat niin kokoukset, seminaarit, juhlat kuin koulutus- ja messutapahtumatkin. Tilaan mahtuu istuvalle illalliselle jopa 700 henkilöä.

Tapahtumakeskus Levi Summit
osasto 6
Technopolis Oyj
osasto 59

Onnistuneet kokoukset Technopoliksesta löydät edustavat bisnesluokan kokoustilat ja herkulliset tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin yli 300 tilamme joukosta kuudessa maassa ja 12 kaupungissa. Meillä järjestät onnistuneen kokouksen. Tervetuloa!

Teras Beach
osasto 157

The best Indoor Beach Hall in the world. Located in Tallinn Estonia. Parties, meetings and conferences from 10 up to 800+ people

To Do tapahtumat Oy
osasto 129b

Ideoimme ja toteutamme onnistuneita tapahtumia; tunnelmallisia ja juhlallisia, ikimuistoisia ja vapaamuotoisia, asiallisia ja ajatuksia herättäviä, aina niin että sisältö tukee tilaisuuden ja yrityksen tavoitteita! Luomme elämyksiä!

ToimistoSissit
osasto 132

Jäsenmaksuton verkosto sihteereille ja assistenteille ammatillisen tiedon ja kokemuksien jakamiseen - jotta jokaisen ei tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen. Jaamme kollegojen kesken mm. kokemuksia kokouspaikosta ja tapahtuma-alan palveluntarjoajista.

Tytyrin Elämyskaivos
osasto 53

Tytyrin Elämyskaivos Lohjalla on ainutlaatuinen matkailukohde syvällä maan alla. Elämyskaivoksen 110-tasoon laskeutuminen on myös kokemus, maan alle sinut vie Suomen nopein hissi.

Unique Hotels Group
osasto 79

Unique Hotels on laadukkaista hotelleista koostuva pieni ketju. Hotellit sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa, jotka on vaivaa säästämättä kunnostettu. Ne tarjoavat historiallisten puitteiden lisäksi rohkeaa designia ja nykyajan mukavuuksia.

Vanajanlinna Oy
osasto 114

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on korkeatasoinen kokous-, tapahtuma ja juhlapaikka. Tärkein vahvuutemme ja menestyksemme avaintekijä on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden.

Vantaa
osasto 16

Vantaa Tilaa Tavata. Lentäen, junalla, bussilla, autolla - Vantaalle saavut vaivattomasti läheltä ja kaukaa. www.visitvantaa.fi #visitvantaa

VAUHTIFARMI OY
osasto 25

Kokous-ja juhlatilat sekä ohjelmapalvelut Nurmijärvellä Perttulassa maaseudun rauhassa. Tarjoamme valmiita kokouspaketteja sekä räätälöimme juuri teidän porukalle sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaan. Tervetuloa!

Ventoniemi Buses
osasto 140

Ventoniemi Buses on tarjonnut laadukkaita kuljetuspalveluita jo vuodesta 1928. Kolmannen sukupolven yritys ja 100 bussimatkustamisen ammattilaista varmistavat miellyttävän matkanteon matkan ostosta bussista poistumiseen - ja sen jälkeen.

Veritas Stadion
osasto 110

Turun keskustan tuntumassa sijaitseva Veritas Stadion on kansainväliset mitat täyttävä stadion, joka täyttää vaativimmatkin kriteerit huipputapahtumien järjestämiseen. Veritas Stadionin ravintolat mahdollistavat ottelun seuraamisen maistuvan ruoan ja juoman ääressä. Monipuolinen lounaamme ja valoisat kokoustilamme palvelevat asiakkaita ympäri vuoden.

Vierumäki Country Club Oy
osasto 151

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat kokous- ja yritystapahtumat sekä työhyvinvointi.

Viking Line
osasto 52

Olipa ryhmäsi pieni tai suuri, suomalaisella Viking Linella palvelu pelaa maista laivalle ja takaisin. Kerro toiveesi, omistautunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa loput. Heistä jokainen on laivalla teitä varten.

Villa Hvittorp, kokous- ja juhlatila
osasto 30

Ainutlaatuinen 116-vuotias Villa Hvittorp tarjoaa inspiroivat puitteet ja tilat kokouksiin, koulutuksiin ja virkistyspäiviin kauniin luonnon keskellä. Koe uniikki tunnelma, lumoudu Villan tarinasta. Majoitusmahdollisuus viereisessä kurssikeskuksessa.

Villa Mandala
osasto 112

Villa Mandala on Suomen ensimmäinen stressinhallintaan erikoistunut hyvinvointikeskus. Asiantuntijamme ja tilamme tarjoavat suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille konseptoituja valmennuspalveluja työhyvinvointiin ja stressinhallintaan.

Vimpa Island
osasto 60

Ekologinen kokouspaikka mantereella ja Haminan saaristossa. Hyvä palvelu ja lähiruokaa, innovatiivinen ympäristö, myös Viikinki-teemalla.

Visit Espoo
osasto 30

Tervetuloa Espooseen – Elämysten, innovaatioiden ja kestävän kehityksen kokouskaupunkiin! Tänä vuonna jaamme vinkkejä kestävämpään ja ympäristöystävällisempään tilaisuuteen, joka on samalla myös kustannustehokas tapa toimia.

Visit Kajaani
osasto 20

Kainuun pääkaupunki Kajaani tarjoaa pikkukaupungiksi paljon ostosmahdollisuuksia ja tapahtumia. Kajaanissa kaikki on käden ulottuvilla: kahviloita, museoita, teatteri, kongressikeskus, muodin ja kauneuden sekä vapaa-ajan erikoisliikkeitä

Visit Lahti
osasto 94

Lahden seudun matkailumarkkinointi- ja myyntiyhtiö palveluksessasi! Järjestämme tutustumisvierailuita kohteisiin, ideoimme, paketoimme ja teemme tarjouspyyntökierroksia. Kauttamme hoituvat myös tapahtumasi ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset.

Visit Pori
osasto 57

Käytössäsi ovat Porin monipuoliset kokous- ja tapahtumapaikat. Me Visit Pori Oy:ssä tiedämme miten sujuva kokous järjestetään ja kuinka ikimuistoinen tapahtuma tehdään. Porissa ensi kesänä mm. Asuntomessut 2018. Nähdään osastolla nro 57.

Visit South Coast Finland
osasto 53

Matkailualue Helsingistä länteen on kiehtovan ainutlaatuinen. Se tarjoaa tarinoita, kulttuuria ja historiaa. Hyvinvointia ja liikuntaa. Saariston, meren ja järvien rauhoittavaa voimaa sekä eläviä ruukkimiljöitä.

VisitKouvola/Kouvola Innovation Oy
osasto 60

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu auttaa kokousten, kongressien ja tapahtumien järjestämisessä vain 1,5 h matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Tarjontamme mahdollistaa onnistuneen tapahtuman niin luonnon keskellä kuin moderneissa kokoustiloissa

VisitOulu
osasto 55

VisitOulun kokoustoimijat pystyvät vastaamaan tarpeisiisi, olitpa järjestämässä pientä palaveria tai suurta kansainvälistä konferenssia. VisitOulu tarjoaa kokousvieraille mieleenpainuvia kohteita, joissa voi rentoutua, vaikuttaa ja viihtyä.

Willitomaatti Catering Oy
osasto 56

Willitomaatti Catering on vuonna 2012 perustettu juhlapalveluyritys, jonka ideana on alusta lähtien ollut tuottaa elämyksiä joissa on tasoa ja makua. Tuotamme catering-palvelua kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

WS EXPOGROUP OY LTD
osasto 2

Olemme alamme suurimpia ja luotetuimpia messupalveluyrityksiä. Ydinliiketoimintaamme kuuluu messut, tapahtumat ja kokonaistuotanto. Suunnittelemme, konsultoimme ja toteutamme vuosittain lähes 100 tapahtumaa ympäri Suomea. Olemme toimineet vuodesta 1989 ja vuosikymmenten kokemuksen myötä tunnemme hyvin kotimaan keskeisimmät tapahtumapaikat.

Yöpuu Yhtiö Oy
osasto 128

Yöpuu Yhtiö Oy:llä on kaksi hotellia ja ravintolaa Jyväskylän ydinkeskustassa. Boutique Hotel Yöpuu, Ravintola Pöllöwaari, Urban Hotel Verso ja Verso Bar. Jyväskylän luotettavin ja vaikuttavin yrityskumppani majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluissa